0 امتیاز
204 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
سلام

پسر ٢سال و هشت ماهه اي دارم . خيلي لجباز و شيطون هست.

براي اينكه حرف من و پدرش را گوش دهد، أو را از چيزي ميترسانيم.  

و چون دخترمان تازه به دنيا اومده، درگيريمان بيشتر شده و پسرمون ميخواد دخترمون بزند..!!!

چه راهي بهمون پيشنهاد ميكنيد، كه هم پسرمون نترسونيم و هم من كمتر از كوره در برم و پسرمون دعوا كنم؟

2 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام حدس من اینست که الگو ها وروشهای تربیتی شما بسیار پر اسیب ونادرست است، میل به زدن در کودکتان طبیعی نیست ونشانه ی کتک خورن وتنبیهات سخت روانی وجسمی وهمچنین خشم وفشار روانی است پیشنهاد من مشاوره فوری ومطالعه وکست اطلاعات درمورد تربیت فرزند است  ترساندن کودک کاری غلط است که بتدریج اثار منفی ان برمشکلات شما می افزاید چون کودک را دچار اضطراب وترس میکنید ونه تنها اعتمادش بشما سلب میشود ورابطه خراب میگردد بلکه ممکن است بزودی دچار اختلالات شخصیتی واضطرابی مانند شب ادراری وناخن جویدن ووسواس و....شود، والدین باید به کودکان توجه مثبت ومحبت کرده وبا انها بازی وگفتگو کنند نوازش وقصه گویی داشته وانهارا در رشد همدلی ودرک ومهربانی ....اموزش دهند نه اینکه با تهدید وتنبیه پرخاشگری وعقده های روانی بوجود اورند .لطفا اطلاعات کسب کنید
0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
برخی از والدین چون به روش های درست کنترل رفتاری کودکان واقف نیستند، تصور می کنند که نمی توانند از روش های معمول و رایج رفتار کودک را کنترل نمایند. بنابراین متوسل به روش های دیگری مانند ترساندن می شوند ایجاد ترس در کودک تنها در مقطع کوتاهی می تواند روی کودک اثر گذارد اما بعد از آن تاثیر خود را از دست می دهد. این نوع دلهره و اضطراب در کودکان موجب می شود که آنها در حوزه های دیگر بدرفتاری بیشتری از خود نشان دهند. وقتی ترس و اضطراب در کودک زیادتر شود مشکلات او نیز بیشتر می شود. وقتی کودکی با دوست خود دعوا می کند و پدر و مادر برای بهبود رفتار به او می گویند: «اگر این کار را بکنی شب آقا دزده تو رو می بره.» در واقع یک مشکل دیگر هم به مشکلات او اضافه کرده اند. حالا این کودک این مشکل را نیز پیدا می کند که دیگر نمی تواند شب ها تنها در اتاقش بخوابد. او مدام به یک دزد فکر می کند که شب می آید تا او را ببرد.

▪️ این ترس در آینده هم همراه او خواهد بود؟

 .بیشتر این روش ها از نظر روان شناختی برای کودک مضر هستند و از نظر روانی به او آسیب وارد می کنند. ما با این کار کودک را دچار نوعی هراس و اضطراب می کنیم که این هراس و اضطراب در نهایت به نفع کودک نخواهد بود. در عین حال والدین این نکته را در نظر نمی گیرند که اگر بعد از مدتی آن قدرت هم در نظر کودک کوچک شد، برای کنترل رفتارهای او چه باید بکنند!
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

10 نفر آنلاین
0 عضو و 10 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1659
بازدید دیروز: 9752
بازدید کل: 9756376
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...