در پاسخ به مسئلهاى كه تحت عنوان مشكل ازدواج مطرح فرموديد، توجه به نكات زير لازم و ضرورى است كه مطالعه و دقت در مطالب آن، مىتواند بخش زيادى از دغدغههاى ذهنىتان را بكاهد.
الف) هر چند دختر جوان و دمبختي و نيز والدين او علاقهمندند تا وى هر چه زودتر ازدواج كرده، زندگى آيندهاش را روشن كند و به اصطلاح از بلاتكليفى بيرون آيد و...؛ ولى چه خوب است به شرايط و موقعيتهاى اجتماعى، فرهنگى، خانوادگى و... جامعه و فرد توجه كافى شود. با توجه به عوامل مختلفى كه در سطح كلان جامعه مطرح است، سن ازدواج دختران و پسران بالا رفته است. گرچه باور بر اين است كه سن ازدواج بايد پايينتر از سن كنونى باشد. پس دغدغه خاطرتان كه چرا هنوز در جريان خواستگارىها، توافقى حاصل نشده است. چندان جايگاهى ندارد.
ب)خواستگارهاى متعدد و زياد و يا به توافق نرسيدن خانوادهها يا دختر و پسر و به عبارت ديگر جور نشدن آن، يك امر طبيعى است و هرگز نشانه بخت بد يا بستهشدن بخت فرد نيست و همانطور كه براى شما به عنوان يك دختر، اين مشكل وجود دارد و هنوز نتوانستهايد با فرد مناسب و دلخواه خود ازدواج كنيد، براى پسرها نيز اين مشكل وجود دارد. علاوه بر اين، شما بين دختران تنها فردى نيستيد كه دچار اين مشكل هستيد و دختران زياد ديگرى نيز هستند كه مدتها و گاهى سالها با اين مسئله روبهرو هستند؛ امّا سرانجام همسر مناسب و متناسب با روحيات خود را پيدا مىكنند؛ ولى با اندكى تأخير از نظر زمانى. پس زود ازدواجكردن آن هم با اوّلين يا دومين خواستگار، نشانه موفقيت در امر ازدواج و تأمين خوشبختى و سعادت هميشگى نيست. با كمى دقت و تفحص در بين همسايگان، فاميل و ديگران، مىتوانيد مشاهده كنيد كه فرآيند خواستگارى و ازدواج، معمولاً يك فرآيند طولانى مدت است و نيازمند زمان و دقت كافى است و چه بسا همين تجربهها و به تأخير افتادنها، شناخت و آگاهىتان را از موضوعات و معيارهاى ازدواج بيشتر و عميقتر كند و موفقيت در اين امر مهم و حياتى را چندين برابر كند كه در نتيجه به صلاح شما خواهد بود.
ج) در فرآيند خواستگارى، همانطور كه خانواده دختر از ويژگىهاى خانوادگى، اخلاقى و...پسر تحقيق مىكنند تا با شناخت كامل و دقيقى كار انجام گيرد، خانواده پسر نيز در مراحل خواستگارى و پس از آن از خانواده دختر و خصوصيات اخلاقى و رفتارى دختر تحقيق و تفحص مىكنند و اين امرى لازم و ضرورى است و چه بسا خانواده پسر پس از خواستگارى، در تحقيقاتشان به نقطهضعفهايى در وجود شما يا خانواده محترمتان رسيدهاند و متناسب با وضعيت خانوادگى خود نيافتهاند و در نتيجه، امر را پىگيرى نكردهاند. بنابراين چه دليلى داريد كه جور نشدن را به بسته بودن بخت خود نسبت دهيد؛ چه بسا از نظر فرهنگى، اخلاقى، خانوادگى و يا از هر نظر ديگر شما را نپسنديدهاند.
لازم به ذكر است كه يكى از منابع تحقيق آنها، مىتواند همسايگان، همدرسىها، خويشان شما يا يكى از اعضاى خانواده شما باشد و آنها هم خود را موظف مىدانند كه آن چه را ديدهاند و مشاهده كردهاند و باور دارند، براى آنها گزارش دهند.
د)ويژگىهاى ظاهرى و تناسب ظاهرى، يكى از معيارهاى پسران و خانوادههاى آنها در زمان خواستگارى است و برخى افراد، به خاطر عدم وجود اين تناسب، پس از خواستگارى، پىگيرى نمىكنند و شما گمان مىكنيد بخت شما بسته شده است. پس اين هم مىتواند يكى از عوامل جور نشدن باشد و نه بسته شدن بخت.
بنابراين حل نشدن مشكل ازدواج مىتواند ريشه در عوامل و علل فوق داشته باشد. گرچه نمىخواهيم بگوييم سحر و جادو و بستن بخت، هيچ گونه واقعيتى ندارد، ولى از طرف ديگر نمىتوان مطمئن بود كه مورد و مشكل شما ريشه در همين مسئله دارد. وجود نيروهايى نظير آن چه از سحر و جادو ناشى مىشود، به مقتضاى نظام دنيا مىباشد. در اين نظام، تزاحم بين زشتىها و پليدىها وجود دارد و همچنان كه انسانهاى شيطانصفت و زشتكار وجود دارد، جنهاى پليد و آزار دهنده نيز وجود دارد؛ ولى بايد توجه داشت كه غالب آن چه امروزه در ميان مردم در اينباره شايع است، بى اساس است و بيشتر به افكار روانى، تخيلات، سوءظنها، توهمات و مشكلات واقفى موجود در رفتار و اعمال آنها مربوط است و اگر بر فرض موردى پيدا شد كه سحرى در كار بود، مىتوان از راههاى زير براى بطلان آن استفاده نمود:
1.استعاذه به خداوند و خواندن سورههاى فلق و ناس.
2.خواندن و نوشتن آيات 75 تا82 سوره يونس و همراه داشتن آن.
3.دعا و تضرع به درگاه خداوند.
4.درخواست دعا از اولياى واقعى خداوند.
5.صدقه دادن .
ضمنا براي گشوده نشدن گره و مشكل تان چه خوب است ارتباط معنوي تان را با خداوند متعال گسترش داده و به كمك راهكارهاي مجرب زير زمينه رهايي از مشكل فراهم شود.