0 امتیاز
945 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
نمایش از نو توسط zrastegar
من و همسرم تقریبا یک سال و ده ماهه ک ازدواج کردیم,من به شدت برون گرا و اجتماعی هستم و همسرم کاملا درونگرا و منزوی,سر مهمانی رفتن به شدت اختلاف داریم,من توقع دارم حداقل عید نوروز ب فامیل سر بزنیم ,اما همسرم موافق نیست و حتی اگه انجامش بده بعدش ب شدت عصبی میشه, از طرفی فشار خانوادگی هم هست ک چرا رفت و امد نمیکنیم با کسی,واقعا احساس میکنم اعصابم ضعیف شده,خواهش میکنم کمکم کنید

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
رابطه بین انسان درون گرا و برون گرا می تواند شگفت انگیز و راضی کننده باشد، اما این دو نفر قطعا نیازمند برقراری ارتباط و مصالحه کردن هستند، چیزی که در همه نوع روابط وجود دارد. دراینجا اصولی را بهتان می گوییم تا با عمل به انها رابطه بین دو فرد درون گرا و برون گرا حفظ شود.

1. نیازهای خود را تعریف کنید. این سخن بدین معنی است که باید پرسش و پاسخ هایتان مشخص تر باشد. نباید فقط بدین گونه باشد که: من دوست دارم الان بیرون بروم. جواب: خوب من نمی تونم. درعوض باید سوال کنید: چرا می خواهی بیرون بروی؟ آیا دلت هوای تازه می خواهد؟ یا می خواهی بیرون را تماشا کنی و تغییر روحیه بدهی؟ ایا برنامه خاصی هست که می خواهی در ان شرکت کنی یا می خواهی کسی را ملاقات کنی؟
و اگر طرف مقابل مخالفت می کند از او بپرسید: چرا می خواهی خانه بمانی؟ آیا خسته ای؟ کار یا مشغولیتی در خانه داری؟ حوصله شلوغی و جمعیت را نداری؟ وقتی که دقیق بگویید چرا می خواهید بیرون بروید یا اینکه داخل خانه بمانید، اغلب اوقات می توانید فعالیتی یا برنامه ای طرح کنید که برای نیازهای هردوی شما مناسب باشد. اگر قصدتان این است روی حرف خود بایستید و همسر خود را هم ناراحت نکنید شاید بتوانید با انجام دادن پیشنهاد هر دو طرف هیچ کس را ناراضی نکنید.

2. حد و حدود خود را مشخص کنید. ما انسان ها حیوانات پیچیده ای هستیم؛ شنیدن این حرف ها زیاد آسان نیست: من آدم درون گرایی هستم و از آدم های دیگر نفرت دارم. یا من آدم برون گرایی هستم و از تنهایی نفرت دارم. همیشه موقعیت های خاصی وجود دارد که شلوغی را برای آدم درون گرا و تنهایی را برای آدم برون گرا سخت تر یا راحت تر می سازد. خوب آن موقعیت ها چه هستند؟ . با دانستن اینکه انجام دادن چه کاری برای همسرتان سخت و چه کاری را شاید بتواند انجام دهد، کمک می کنید تا حد وسط را بگیرید و هر دو راضی شوید.

3. با همدیگر زمان با کیفیتی را بگذرانید. در هر رابطه عاشقانه ای لازم است که زن و مرد زمانی را با هم وقت گذرانی کنند، اما اگر یکی درون گرا و دیگری برون گرا باشد اغلب ایده های متفاوتی برای وقت گذرانی دارند. با چه چیزهایی احساس می کنید به شریک خود می پیوندید؟ آیا با دراز کشیدن و تماشای یک فیلم کلاسیک این حس بهتان دست می دهد؟ یا اینکه رفتن به دوچرخه سواری طولانی بیشتر خوشحالتان می کند؟ ورزش کردن، یا اینکه خلوت کردن و معاشقه کردن؟ جواب هر انسانی به این سوال ها با دیگری متفاوت است- شاید شما چنین حسی داشته باشید: ما هیچ وقت هیچ کاری را با همدیگر انجام ندادیم. درحالیکه شریک زندگی تان فکر می کند شما در بهشت هستید؛ چونکه هیچ چیز بهتر از خواندن کتاب های جداگانه پهلوی همدیگر در هر بعداز ظهر نیست. با همدیگر در این مورد صحبت کنید تا بفهمید اوقات فراغتان باید چگونه باشد تا هردوی شما این حس را داشته باشید که زمان باارزشی را با هم گذرانده و حس و حالتان بهتر شده است.

4. در مورد اینکه چگونه شریک زندگی تان را به دوستانتان معرفی می کنید فکر کنید. اگر با فردی هستید که برای روابط صمیمی و عمیق ارزش قائل است، اما در تعاملات کوتاه و عادی با اکثر مردم دچار استرس می شود، برای معرفی کردن به دوست و فامیل یا همکارانتان یک مهمانی شلوغ راه نیندازید. قرار نیست همسر درون گرای شما از هر فرد مجردی که در زندگی شماست خوشش بیاید، پس برای معرفی کردن اولویت بندی کنید!

5. دوستای جدید مشترک پیدا کنید. اگر یکی از شما برون گرا و دیگری درون گرا ست پس فرصت خوبی نصیبان شده است. فرد برون گرا معمولا یک سری دوست و آشناهای نزدیک و تعداد زیادی دوست های اجتماعی و حتی مجازی دارد، درحالیکه فرد درون گرا تنها با تعداد محدودی دوست صمیمی وقت می گذراند. نتیجه آن یک منحنی جالب می شود: برون گرا می خواهد با دوستان بیرون برود، برون گرا درون گرا را دنبال خودش می کشد: درون گرا احساس تنهایی و بی توجهی می کند، درون گرا از تعاملات اجتماهی دوری می کند، بنابراین در دوستی با دوست های گروهی برون گرا دچار شکست می شود و در آینده روابط اجتماعی شان کمتر و کمتر می شود. اگر بتوانید فعالیتی پیدا کنید که هر دویتان در یک زمان دوست های جدیدی پیدا کنید (مثل رفتن به کلاس های مشترک) راحت تر است که دوستان مشترکی پیدا کنید که هر دوی شما با آنها احساس راحتی کنید- درعین حال باید رابطه تان با دوستان قدیمی را نیز حفظ کنید.

6. برای مصالحه کردن بیش از یک راه وجود دارد. گاهی اوقات مصالحه کردن یعنی ما کاری را انجام دهیم که هر دو راضی باشیم یعنی بین خواسته دو طرف میانه را بگیریم، مثل به جای اینکه ماندن در خانه و مطالعه کردن و یا رفتن به یک مهمانی شلوغ حد وسط را گرفته و با چند نفر از دوستان وقت گذرانی کنید. گاهی اوقات یعنی برنامه های من را امشب اجرا کنیم و خواسته های تو را برای آخر هفته بگذاریم. بعضی وقتها یعنی یکی داخل خانه بماند و دیگری بیرون برود (هرازچند گاهی خوب است تنهایی تفریح کنید و این به معنی پایان رابطه تان نیست). از هر ده نفر 9 نفرشان می گویند که راز یک رابطه خوب در مصالحه و سازش است، اما مهم است که بدانید در یک موقعیت خاص چه نوع سازش کردنی برای شما مفید واقع خواهد شد.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

46 نفر آنلاین
0 عضو و 46 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 161
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10603787
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...