0 امتیاز
3.1هزار بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
دوباره دسته بندی کردن توسط zrastegar
شوهرم حدود 1هفته ای هست ک باهام حرف نمیزنه،قبل ازاین هر اتفاقی تو روزمره براش میوفتاد برام تعریف میکردولی الان نه،خیلی توخودشه و کاری باهام نداره،مطلع شدم ک با ی پسری دوست شده،ما یکساله ک ازدواج کردیم تا به حال نشده بود بره سراغ دوستی،اما دیروزمنو تنها گذاشت و بااو پسر رفت بیرون،خیلی بهم اس ام اس های عاشقانه میدن،درصورتی ک ی مدتیه شوهرم بهم اس ام اس نداده،امروز توخونه کلی باهاش تلفنی حرف زدو....خانما کلن حساسن،منم این وضعو دیدمو حالم بد شده الان،تو خودمم و داغونم،اصنم حس خوبی نسبت ب این جریان واین پسره ندارم،توخدا کمکم کنید چجوری پاشو از زندگیم ببرم و شوهرم دوباره مثل سابق بشه باهام.تاحالا خیلی ب حرفای شوهرم گوش دادمو با وضع اوضاع مالیش ساختم و خیلی بش محبت میکنم،احساس میکنم عادت کرده هم ب من هم ب محبتام،فک میکنه ک وضیفمه،خیلی غنیمت کردم اما احساس میکنم ک وا دادم
بنظر شما چیکار کنم؟تاحالام پولی ب عنوان خرجی من بهم نداده و من اصلا خرجی نداشتم براش،سنمم کمه،18 سالمه،خوب راهنماییم کنید لطفا،دارم دیوونه میشم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
مشکل بی توجهی زن و مرد نسبت به یکدیگر از دو اصل اساسی ذیل ناشی می شود:
 
- تربیت نادرست زن یا مرد
- عکس العمل و تقابل به مثل نسبت به رفتار زن یا مرد
ولی شما فرمودین یک هفته بی توجه شده باید بررسی کنید چه کارهایی انجام دادید که باعث بی توجهی ایشون شده چه دفتاری ایشون رو دلزده کرده واولین قدم در صدد اصلاح اون مورد باشید وبعد به نکات زیر دقت کنید
رجوع و بازنگری رفتار و نوع ارتباط خود با همسرتان را، در اولین اولویت اصلاح رابطه تان قرار دهید. بدون سوگیری و پیشداوری، به عبارتی به صورت عادلانه و منصفانه، خود و رابطه تان را با پرسش و پاسخ های از قبیل: " آیا رفتار من سبب بی توجهی همسرم شده است؟!، کدام رفتار من باعث آن شده است؟ چه موقع و در چه شرایطی آن رفتار را انجام دادم؟ عکس العمل همسرم چه بود؟ و ..." محک بزنید و نقاط ضعف و قوت خود و همسرتان را بیابید.
یادت باشد دومین اصل موفقیت، هنر شما و همسرتان در گفتگوی موثر است. رعایت نکات ذیل ضمن گفتگو ضروری است:
رجوع و بازنگری رفتار و نوع ارتباط خود با همسرتان را، در اولین اولویت اصلاح رابطه تان قرار دهید
 
*هرگز در بیان ایرادات و اشتباهات همدیگر، از ضمیر تو استفاده نکنید. شما بهترین ضمیر خطاب در چنین مواقعی است و قدرت اثر پذیری و نفوذ کلام شما را صد برابر می کند، چرا که شما با بیان این واژه سحر آمیز، حس انتقاد و تخطئه کردن را در طرف مقابلتان ایجاد نمی کنید.
 
* هرگز از عباراتی استفاده نکنید که منزلت و شان شخصیتی و خانوادگی یکدیگر را زیر سوال ببرد.
 
* جدا از سرزنش، از مقایسه منفی و تهدید بپرهیزید.
* دلخوری‌ها، دل‌مشغولی های ذهنی، نیازها و خواسته هایتان را بیان کنید اما از عبارات داوری کننده، انتقاد آمیز اجتناب کنید.
 
*هیچ وقت یکدیگر را محکوم نکنید و مسبب بی توجهی خود قلمداد نکنید.
 
*صادقانه صحبت کنید و بدون هیچ رو دربایستی و با حفظ حریم و احترام، اندیشه و احساس خود را راجع به بی توجهی بیان کنید و از او نیز بخواهید چنین کند.
- از همسرتان بخواهید به شما بگوید: از نظر او کدام رفتار شما بی توجهی قلمداد می گردد و چه رفتاری انجام دهید برای او به منزله توجه و ارادت است.
 
- قبل از تصمیم گیری بیندیشید و به دنبال یک راه حل اساسی باشید و احساساتی اندیشه و رفتار نکنید.
 
- در فکر سازندگی باشید نه تخریب زندگی. برخی مواقع مشاهده می شود که یکی از زوجین برای خاتمه دادن به مسئله، سکوت اختیار کرده و یا گاهی اوضاع را متشنج می سازند و با پاک کردن صورت مسئله، مشکل را پابرجا و پایدار باقی می‌گذارند، زوجین عاقل سعی می کنند با کوشش و خطا راه حلی قطعی بیابند نه راه حل موقت و یا گاهی پایداری شرایط نامناسب و یا وخیمتر شدن آن.
 
- لجبازی نکنید و از طفره رفتن و امتناع از پذیرش قصور خود بپرهیزید .

- اگر گفته‌های همسرتان حقیقت داشت با کمال میل آن را بپذیرید و از عذرخواهی کردن نهراسید و به او قول دهید با کمک او و ممارست خود سعی خواهید کرد در رفتار خود بازنگری و تغییر ایجاد کنید.
 
- اگر طرح مسئله به صورت مستقیم ممکن نباشد با کمک فردی که امین و عاقل و ماهر است مسئله را مطرح کنید و با مشورت او و با کمک یکدیگر مشکل را حل کنید. در صورت لزوم برای مشاوره به فردی امین و کاردان مراجعه کنید.
 
در نهایت باید یاد آور شوم تغییر کاری است بسیار صعب و دشوار، اما اگر شما و همسرتان بخواهید پیمودن این مسیر بسیار سهل و آسان است؛ البته به دوشرط، یکی آنکه همراه و پشتیبان یکدیگر باشید، دیگر آنکه صبور و بردبار. با اجرای این دو شرط، خواهید دید که سرانجام به سود شماست و همسرتان نیز از تغییر رفتار شما استقبال خواهد کرد و آرام آرام عکس العمل منفی خود را درست خواهد نمود.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

218 نفر آنلاین
0 عضو و 218 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2479
بازدید دیروز: 994
بازدید کل: 10603452
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...