0 امتیاز
341 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
دوباره دسته بندی کردن توسط zrastegar
پسری سه سال ونیمه دارم که برای هر مساله ای گریه میکند.تمام خواسته هاشو باگریه بیان میکنه.با این که به گریه هاش اعتنا نمیکنم اما تاثیری نداره .لطفا منو راهنمایی کنید

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
یکی از دشوارترین مراحل تربیتی کودکان فاصله سه تا پنج سالگی است؛ مقطعی که کودک تا حدی به استقلال دست یافته و هر روز در حال تجربه اندوزی است. درست در همین سن است که مادران زمزمه اطرافیان را می شنوند که «بچه را لوس نکن» یا «با بچه درست رفتار کن». هر روز از زندگی یک کودک سه تا پنج ساله یک چالش تربیتی است که گاهی والدین را دچار سردرگمی برای بکار بستن شیوه تربیتی درست در مورد کودکشان می کند.

کافی است با کودک سه ساله تان سر هر رفتار بدی که دارد دعوا کنید تا تمام روز خود را در حال دعوا کردن و بحث کردن با او بیابید.

 

به یاد داشته باشید که در استفاده از هر شیوه تربیتی همیشه ثبات اراده و عمل داشته باشید در غیر این صورت کودک را سردرگم می کند و لجبازی و حرف نشنوی را در او برمی انگیزد.

به عنوان مثال وقتی کودکتان خسته، بیمار، گرسنه و یا برآشفته است، هنگام دیدن رفتاری منفی باید انعطاف بیشتری به خرج دهید و او را در همان روز بازخواست نکنید.

او را با حس احترام به احساسات و خواسته های دیگران آشنا کنید. به عنوان مثال بگویید: «وقتی اسباب بازی دوستت را از دست او بیرون می کشی ناراحت می شود چون هنوز بازی اش تمام نشده است.» این به کودک کمک می کند تا ببیند و بفهمد که رفتار او بطور مستقیم بر دیگران تأثیر می گذارد و بیاموزد که قبل از انجام هر کاری به تبعات آن فکر کند.

هیچ کس بهتر از خود شما کودکتان و علایق او را نمی شناسد بنابراین بهتر است از این شناخت جامع برای پیشگیری از گریه ها ی بی موردش استفاده کنید.

 

حس پیش آگاهی از وقوع یک عمل و یا پیش بینی کودک را آماده تر کرده و به او احساس امنیت بیشتر می دهد و در نتیجه از بسیاری از بدرفتاری های او می کاهد.

حفظ آرامش
اگر نمی توانید جلوی یک رفتار بد را بگیرید پس با آرامش و خونسردی با آن رودررو شوید. سعی کنید از یک لحن صدای آرام و بی تشویش و کلماتی که مثبت یا حداقل خنثی هستند استفاده کنید و به یاد داشته باشید که بیان خواسته هایتان در قالب پیشنهاد بیشتر از دستور همکاری کودکبا شما را برمی انگیزد.

بچه ها وقتی بدانند کسی حرفشان را گوش می دهد احساس بهتری دارند بنابراین به خواسته های آنان توجه نشان دهید.
توسط
کاش مثال های کاربردی تری  مطرح میشد .مثلا وقتی کودک من از خواب بیدار میشه و بدون اینکه یک بار خواستشو قبلا مطرح کرده باشه اونو باگریه میخواد ویا موارد مشابه دقیقا چه کاری باید کرد
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
باسلام،دوست عزیز علت درخواست توام باگریه ی کودک شما احتمالا به تجربیات قبلی او مربوط میشود،در حدیث داریم 7سال اول کودک سید وسرور است،یعنی باید تا حد امکان تقاضاهای اورا براورده کنیم،اما والدین معمولا مخالفتهایی دارند وکودمک را وادار به اصرار وگریه وجیغ میکنند،کم کم این یک الگوی اموخته شده میگردد وهمیشه برای زودتررسیدن به خواسته اش وجلب حمایت شما گریه میکند،با اوگفتگو کنید وحتی در حال گریه بگویید،حرف بزن تا به حرفت گوش بدم،بعد از اینکه صحبت کرد خواسته اش را اجابت کنید تا از این روش نتیجه بگیرد وتغییر کند،اگر خواسته نامناسبی دارد میتوان حواسش را پرت کرد
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

213 نفر آنلاین
0 عضو و 213 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 7236
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10610857
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...