0 امتیاز
374 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط zrastegar (228هزار امتیاز)

باسلام وخسته نباشید.من دارای دوپسر 4و8 ساله هستم.آیااگرمادرخانه ماهواره نداشته باشیم ویاازآهنگ های غیر مجازاستفاده نکنیم باتوجه به اینکه امروزه دربیشترخانه هااینگونه موارداستفاده میشوددرآینده برای بچه های من مسئله عقده ای شدن پیش می آیدویااگرالان مادرخانه ازاین وسائل داشته باشیم این قضیه برای بچه های من عادی میشود.من چطورباید این مسئله را برای دوپسرم جابیاندازم که درآینده هم دچارمشکل نشوم.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)

تربيت ديني فرزندان
شرح : باسلام وخسته نباشيد.من داراي دوپسر 4و8 ساله هستم.آيااگرمادرخانه ماهواره نداشته باشيم و يا ازآهنگ هاي غير مجازاستفاده نکنيم با توجه به اينکه امروزه دربيشترخانه ها اينگونه موارداستفاده مي شود در آينده براي بچه هاي من مسئله عقده اي شدن پيش مي آيد و يا اگر الان مادرخانه از اين وسائل داشته باشيم اين قضيه براي بچه هاي من عادي مي شود.من چطوربايد اين مسئله را براي دو پسرم جابياندازم که درآينده هم دچارمشکل نشوم.
پاسخ:
@پرسشگر گرامي با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز
سؤال اصلي شما کمي تعجب مرا به عنوان يک روان شناس برانگيخت ،چرا که دغدغه تان تا حدودي براي من روشن نيست.
اگر به اين بهانه که نداشتن ماهواره يا عدم استماع آهنگ هاي غير مجاز، به عقده اي شدن احتمالي فرزندان خردسال مان مي انجامد، به اين امور مبادرت ورزيم،قطعا سنگ روي سنگ بند نخواهد شد و بايد براي پرهيز از عقده اي شدن فرزندان به خيلي از امور تن دهيد. امروز در بسياري از خانواده هاي بي مبالات روابط دختر و پسر، مصرف مشروبات الکلي، سيگار، پارتي هاي شبانه، مراسم رقص و پايکوبي و... رواج دارد. لااقل موسيقي هاي غير مجاز، رابطه دختر و پسر در بسياري از خانواده هاي غير مذهبي رواج دارد. آيا مي توان براي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در آينده از هم اکنون به نهادينه کردن آسيب هاي اجتماعي در فرزندان پرداخت؟ بي شک محيط در شکل گيري شخصيت و منش فرزندان بسيار مؤثر است و بايد به آن توجه ويژه داشت.
توجه ويژه به اين معنا نيست که براي ساده و عادي سازي ماهواره همسايه و فاميل، به نصب ماهواره در خانه خود بپردازيم. بايد در حد امکان از رفت و آمد با خانواده هاي بي بند و بار پرهيز کرد . به جاي آن به آمد و شد با دوستان و آشنايان مقيد فزوني بخشيد.
اگر در حد توانايي خود به سالم سازي محيط رشد فرزندان خود بپردازيم، خداوند باقي ماجرا را به عهده خواهد گرفت و خودش به تربيت فرزندان ما خواهد پرداخت.
مربي واقعي و حقيقي خداوند است. ما ابزاري بيش در اين زمينه نيستيم. بسياري از محيط هاي بيرون خانه فرزندان از دايره کنترل والدين بيرون است. اگر در محيط خانه به سالم سازي بپردازيم ،خداوند از پيامدهاي منفي محيط ناسالم بيروني جلوگيري خواهد کرد.
نکته مهم اين جاست که هر گونه سالم سازي محيط بايد بدون کوچک ترين برانگيختن حساسيت ها باشد. نبايد با حساس کردن ذهن فرزندان به بغرنج سازي نبود ماهواره پرداخت. اگر زياد به استدلال در زمينه داشتن يا نداشتن ماهواره بپردازيد، قطعا ذهن آنان به نبود ماهواره معطوف خواهد شد و يک امر غير ضروري را ضروري تر از نان شب
مي پندارند.
کامل ترين تصويري که فرزندان شما از خدا دارند، تصويري است که از شما دارند. اگر پدر و مادر دين آشنا ،مطلوبيت و اقتدار (جاذبه و دافعه در حد اعتدال) براي فرزندان شان داشته باشند، قطعا خداوند و اوامر و نواهي او براي فرزندان مطلوبيت و ضمانت اجرايي خواهند داشت.
اگر يک مؤمن دوست داشتني باشيد، دين شما هم دوست داشتني خواهد شد و هيچ گاه خلأيي به وجود نخواهد آمد که با ماهواره يا آهنگ هاي غير مجاز به پر کردن آن ها بپردازيم.
باز توصيه مي گردد از هر گونه استدلال زدگي در مواجهه با خواسته هاي خارج از چارچوب فرزندان تان بر حذر باشيد. در نهايت اقتدار مثبت و با کم ترين استخدام جملات نظر قطعي خود را در زمينه ماهواره و موسيقي اعلام داريد.
جمله کوتاه ولي جرأت مندانه والدين مانند اين جمله: پسرم! هر چند مي دانم که تو و برادرت دوست داريد که مانند پسر خاله ات ماهواره داشته باشي، ولي من و پدرت به دلايلي نمي توانيم به بودن ماهواره رضايت دهيم .
جملات مشابه مي تواند از هر گونه عقده اي شدن فرزندان جلوگيري نمايد.
در بدترين حالت ايشان به خاطر ممانعت شما نسبت به داشتن ماهواره عقده اي مي شوند که باز از موافقت شما و عقده اي نشدن به مراتب بهتر است، چرا که گوش کردن به حکم خداوند نمي تواند به باز خواست خداوند در آن دنيا بينجامد. وظيفه خود را انجام دهيد و نتيجه را به خداوند واگذار نماييد. داشتن ماهواره با قابليت پخش شبکه هاي استاني کاملا بي اشکال است و مي تواند حد وسط بين اين دو خواسته قرار بگيرد.

به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

58 نفر آنلاین
0 عضو و 58 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1663
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10523862
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...