0 امتیاز
217 بازدید
در بانوان با بصیرت توسط
سلام.وقتتون بخیر.ممنون از اینکه دلسوزانه مارو همراهی می کنید.تا حالا مشکلات زیادی داشتم که با کمک شما واقعا تاثیر مثبتش رو دیدم. من مشکلات زیادی رو با همسرم داشتم که با گذشت زمان و تغییر رفتار خودم تا حد زیادی حل شده اما نکته مهمی که وجود داره اینه که من از همون ابتدای آشنایی با همسرم تا الان که حدود سه سال و نیم میگذره خودم رو خیلی دست کم گرفتم یه جورایی چون اعتماد به نفس بالایی هیچوقت نداشتم این روند رو توی زندگی مشترک هم ادامه دادم و حس می کنم همسرم به همون چشم منو نگاه می کنه.گاهی وقتا اصلا نظر و شخصیتم براش مهم نیست چون منو یه آدم پایین و ضعیف می دونه.با توجه به اینکه من تحصیلکرده هستم.الان شاغلم و درآمد معقولی دارم.رانندگی ماهرانه ای دارم و توی خونه داری زبانزد شدم اما چون از روز اول خودم به اینا افتخار نکردم یا مهم جلوه ندادم همسرم هم الان اهمیتی برام قائل نیست.مدام روی چهره و ظاهر و موقعیت اجتماعیم منو تحقیر میکنه در صورتیکه دیگران نظر کاملا مساعدی نسبت به من دارن.می خوام بدون چطور می تونم بی جر و بحث ارزش و جایگاه واقعی خودمو بهش نشون بدم تا این طرز تفکرش نسبت به من عوض شه.لازمه بگم که حتی توی یه سری از کارا من واقعا قوی تر از اون عمل می کنم اما انگار اینقدر غرق در ضعف های من شده که هیچ نکته مثبتی رو نمیبینه.ممنونم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
این مساله الا ریشه در اعتماد بنفس کم شما و غرور مردانه ی او دارد. دقت کنید که آقایان معمولا دوست ندارند اعتراف کنند که همسرشان دارای شرایط بسیار مناسب و خوبی است. پس نیازی نیست انها را از او بشنوید. در قدم اول شما باید این مطلب را در درون خودتان قبول داشته باشید و بر اساس آن رفتار کنید. مثلا اگر او از ظاهر یا شغل شما ایراد گرفت ، وقتی از خود و شغلتان  اطمینان دارید نیازی به این نیست که این را به او بقبولانید. چون او هم همه چیز را میبیند و درک میکند. شاید در این مواقع یک لبخند ساده به او و  ادامه ندادن و بی تفاوتی شما در صورت ادامه دادن او بهترین روش باشد. این کار باعث می شود او بفهمد که  نظرش خیلی از نظر شما درست نیست و به آن اهمیت نمیدهید چون منصفانه نیست. اگر لازم بود برای او توضیحات خود را بنویسید و به او بدهید و از بحث و مشاجره دوری کنید.  در ضمن برای این افراد که غرور زیادی دارند حتما باید خودشان را در موقعیت قرار دهید تا کمی شما را درک کنند.مثلا اگر  از آشپزی  شما ایراد گرفت به او بگوئید یکبار این کار را انجام دهد و شما اشکالاتش را بگیرید. یا اگر از ظاهر یا شغل شما ایراد گرفت می توانید باو بگوئید که به نظرش خود او در چه سطحی قرار دارد. سعی کنید فقط یک سوال از او بپرسید و نیازی به بحث نیست. همین سوال شما باعث درگیری ذهنی او و قضاوت بهترش خواهد شد.  یک تمرین مناسب برای این وضعیت این است که دو طرف زمانی بگذارند و فقط در مورد نکات مثبت همدیگر بنویسند و ببیند طرفشان چه نکات مثبتی دارد. این کار باعث یاداوری بعضی نکات می شود. البته این تمرین باید در وضعیت آرامش و دوستی انجام گردد.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

44 نفر آنلاین
0 عضو و 44 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2403
بازدید دیروز: 6368
بازدید کل: 10530967
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...