0 امتیاز
422 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
پسری 9ساله دارم که بسیار بهانه گیر وبد غذاست غیر از سه چهار مدل غذا بقیه غذا ها رانمیخوره با گوشت ومرغ مشکل داره فقط به صورت کبابی میخوره ودر بقیه موارد برنج تنها را ترجیح میده یا کلا میگه سیرم خلاصه اینکه واقعا نمیدونم چکار باید کنم جوری شده که وقتی میخوام اشپزی کنم هیچ انگیزهای ندارم ومتنفر شدم از هر اشپزی چون کلی وقت صرف میکنم به مدلهای مختلف حتی خودش راگاهی برای پختن  کمک میگیرم ولی بازم حاضر نیست بخوره اگه راه حلی برام بدین ممنون میشم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
در طول زندگی، بسته به میزان رشد، میزان فعالیت، جنسیت و عواملی از این قبیل، نیازهای تغذیه ای تفاوت می کند. همچنین نیازهای تغذیه ای از فردی تا فرد دیگر متفاوت بوده ولی پیروی از اصول کلی تغذیه صحیح برای همه افراد قابل تعمیم است...
مهم ترین دوران زندگی که عوامل تغذیه در آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است، دوران رشد است. بنابراین در سنین کودکی و نوجوانی بیش از هر دوران دیگری در زندگی باید مراقب وضعیت تغذیه بود. تغذیه مناسب در این دوران باعث بهبود روند رشد و تکامل و همچنین افزایش کارایی فکری و عملی فرد خواهد شد. تغذیه نامناسب، علاوه بر ایجاد اختلال در عوامل فوق، می تواند عوارض غیرقابل برگشتی برای سال های بعدی عمر نیز در بر داشته باشد. بسیاری از بیماری های مزمن در سنین بزرگسالی از تغذیه اشتباه دوران کودکی و نوجوانی سرچشمه می گیرد.

 

 

دوره بحرانی دیگر از نظر اهمیت تغذیه، دوران بلوغ است که به دلیل جهش سریع رشد، تغذیه مناسب اثرات مثبت فراوان و تغذیه نامناسب عوارض متعددی بر رشد و وضعیت فکری و روحی در برخواهد داشت.
از سوی دیگر عادات غذایی هر فرد از زمان کودکی شکل می گیرد و با ایجاد عادات مناسب غذایی از سنین پایین تا حد زیادی می توان به دستیابی به یک تغذیه صحیح و بهداشتی تا دوران بزرگسالی کمک کرد. میزان انرژی لازم در سنین مختلف بر اساس میزان رشد متفاوت است.

 در ضمن یک نکته لازم به تذکر است هرچه شما بیشتر تلاش کنید که عادت غذایی پسرتان را اصلاح کنید کمتر نتیجه میگیرید شما به اشپزی روان وساده رو بیاورید وبه هیچ وجه ایشون رو ترغیب وتشویق به خوردن نکنید توجه زیاد شما منجر به ثابت شده عادتها میشود (ایا ایشون تک فرزند است؟ )

قبل از دوران نوجوانی، مقداری از مواد مغذی در بدن ذخیره می شوند. در زمان جهش دوران بلوغ چون مواد غذایی دریافتی جوابگوی نیازهای رشد سریع نوجوانان نخواهد بود، بدن از ذخایر دوران کودکی استفاده می نماید. بهترین مثال در این مورد کلسیم است.
هرچه استخوان ها در دوران کودکی از تراکم بیشتری برخوردار باشند آمادگی بیشتری برای حمایت از رشد سریع نوجوانی خواهند داشت وحتی این موضوع برای دوره از دست دادن توده استخوانی (پوکی استخوان) در سنین میانسالی و کهولت نیز تاثیر دارد. به بیان دیگر، وضعیت تغذیه در دوران کودکی نه تنها برای همان دوران، بلکه برای دوران نوجوانی و مابقی سال های زندگی نیز تاثیر دارد.

 

تغذیه مناسب از سنین پایین می تواند به رشد در سال های اول عمر، رشد ذهنی و جسمانی در سال های بعدی عمر و همچنین به پیشگیری از بسیاری بیماری ها مانند پوکی استخوان ، بیماری های قلبی، برخی سرطان ها، چاقی مفرط و دیگر بیماری های خطرناک دوران بزرگسالی کمک کند. همچنان که کودک وارد دوران نوجوانی می شود یک برنامه تغذیه مناسب، وی را برای پاسخگویی به نیازهای رشد سریع آماده می سازد.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

11 نفر آنلاین
0 عضو و 11 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2088
بازدید دیروز: 8226
بازدید کل: 10613934
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...