راه های ساده ی خلاصی از کابوس های شبانه
کابوس های شبانه میتوتنند در روند خواب اختلال ایجاد کنندوزندگی روزانه ی فرد را تحت تاثیر قرار دهند.دلایل متعددی برای کابوس های شبانه وجود دارد که شامل استرس وعادات غذایی نامناسب میشود.اگرچه شیوه ی پزشکی اثبات شده ای برای خلاصی از کابوس های شبانه وجود ندارد اما راه هایی وجود دارد که میتوانید به صورت طبیعی با تغییرعادات غذایی وچگونگی مواجه شدن با عوامل استرس زا از تکرار آن جلوگیری کنید. دستورالعمل ها:
۱) عادات غذایی خود را بازبینی کنید,دقت کنید که آیا رابطه ای بین شروع استفاده از ماده غذایی به خصوصی وکابوس هایتان وجو داردیا اینکه چیزی خورده اید که با طبیعت وجودتان سازگار نیست.این ماده های غذایی را مشخص کنیدو سعی کنیدآنها را از برنامه ی غذایی خود حذف کنید.
این راه ممکن است سبب از بین رفتن کابوس هایتان شود وشما را از زحمت امتحان کردن متد های دیگر خلاص کند.
۲) عادات خواب و تغذیه ی خود را عوض کنید.کمی دیرتر یا زودتر از همیشه به رختخواب بروید,اختلال در برنامه ی خواب میتواند باعث ایجاد اختلال ذر تکرارکابوس شود.قبل از رفتن به بستر غذای پر حجم استفاده نکنید,وقتی این کار را انجام میدهید مغز به شدت فعال میشود چراکه بدن درصدد هضم غذا است این میتواد سبب دیدن کابوس های بیشتری شود.این مشکل در رایطه با خواب های شیرین نیست,مربوط به کابوس است که مقوله ی دیگریست.
۳) در مورد کابوس هایتان حرف بزنید.آنها را به دنیای بیرون منتقل کنید.در موردشان با یک دوست یا فرد مورد علاقه حرف بزنید و سعی کنید ریشه ی این کابوس ها را بیابید.این شیوه ممکن است همیشه موثر واقع نشود اما ممکن است با بیرون کشیدن این کابوس ها آنها را از مغز و ذهن خود نیز بیرون کنید.
۴) قبل از اینکه به خواب بروید با خود حرف بزنید ,به خود بگویید تکرار این کابوس فقط یک خواب ناخوشایند است و بس. راجع به چیزی که دوست دارید خوابش را ببنید فکر کنید.اگرچه تضمینی نیست که حتما خواب شیرینی داشته باشید اما قدرت مغز ممکن است کارهای شگفت آوری انجام دهد.این کار امکان پذیر است که قبل از وقوع کابوس با خودتان منطقی حرف بزنید و چیزهای مثبت در ذهن خود ایجاد کنید.
آشنایی با علل کابوس شبانه
کابوسهای شبانه ممکن است همه د را دچار ناراحتی کنند، حتی بزرگسالان گاهگاهی دچار کابوس میشوند.
اما چه چیزهایی کابوس به وجود میآورد؟ اینها فهرستی از عواملی هستند که ممکن است کابوس بهوجود آورند:
تحت استرس قرار داشتن یا مضطرب بودن، که اغلب ناشی از یک رویداد تاثیرگذار در زندگی است.
ابتلا به اختلالات خواب مانند حمله خواب (نارکولپسی).
تبدار بودن.
عوارض جانبی داروها.
خوردن بیش از حد در هنگام خواب، که باعث افزایش سوخت و ساز و فعالیت مغز میشود.