0 امتیاز
607 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
از استادامون بود سوال و جواب که بود بامن خیلی مهربون بود.صداش انگار ادمو نوازش میکرد.یه جلسه اشنایی حضوری گذاشت خودمونو معرفی کنیم.اول که من رفتم سرکلاس زودتر رسیدم و سر یه کلاس دیگه بود ولی به من گفت بیاتو ...بچه های دیگه هم بعد من امدن سر کلاس ولی مثله من با اونا رفتار نکرد.نوبت معرفی شد من گفتم متاهلم .زول زد به من.گفتم بچه هم دارم .تعجب کرده بو .و از من تعریف میکرد.منم باهاش راحت بودم.گفتم که متاهلم . از همه دخترایه کلاس ایراد گرفت.تو قدت کوتاس...برا من مهم نبود و بقیه جلسات اینترنتی بود.وقتی میخاست درس بپرسه منو صدا میکرد البته ناگفته نمونه که من از بقیه تو این درس بهتر بودم.بعدش خیلی با نرمی با من صحبت میکرد .اوایل میخندیدم برام مهم نبود .تا اینکه جلسه اخر که سر کلاس نیم ساعت هیچی نگفتم متوجه شدومیگف چرا ساکتی?و زود منو میفهمید.برام عجیب میومد.بعد جلسه اخرم میگفت روز امتحان روز زیباس.روز امتحانم اومده بود جلویه در کلاس و زل زده بود به من ..یه رابطه دو طرفه تو قالب کلاس درست کرده بود.حس میکردم خود منه.انگاریه عمر میشناسمش .البته اوایل من متوجه نشدم ولی کم کم علاقمند شدم.وروز امتحان از همش بدتر بود.حتی دوستم میگفت لحن استاد جوریه که انگار میخواد بگه یکیو پسندیده .خوبه ماها متاهلیم.این ترم باهاش کلاس ندارم.ولی اثر حرفاش تویه ذهنمه.گوشمو نوازش میده.مدام میاد تو سرم.میخام ازش فرار کنم.میخام هواسم به کاروزندگیم باشه.همین.بعد اینکه ایا نیمه گمشده صحت داره?میشه به اون ربط داد?

2 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام دخترم خوب است بدانيد كه تمامي رفتارهاي ما (اعم از رفتارهاي ظاهري و بخش زيادي از هيجانات و احساسات) نقشهايي است كه سرانگشتان هنرمند «انديشه»، درتابلويي به نام شخصيت، به معرض ديد خود و ديگران مي گذارد. چه زيبا گفت مولانا كه « اي برادر، تو همه انديشه اي، ما بقي تو استخوان و ريشه اي». حقيقت اين است كه ما آنگونه اي زندگي مي كنيم كه مي انديشيم.
حال حادثه اي شگرف بنام عشق را در همين چارچوب نگاه كنيد. چرا ما عاشق پسر يا دختري كه در كوچه مجاور، كلاس ديگر يا آن شهر دورتر زندگي مي كند نمي شويم؟ جواب شما واضح است: چون او را نديده ايم، چون او را نمي شناسيم. پس حتي آنچه كه در دل ما آدمها اتفاق مي افتد ( و مد روز شده است كه بگويند دست عقل از آن كوتاه است و يكسره شاهكار دل است، پس حقيقت دارد!) هم از اين دايره خارج نيست. با ان اوصاف، پاسخ يك سؤال ديگر نيز رخ مي نمايد. معيار عشق چيست؟ جواب: شناخت درست و كامل. وگرنه چيزي جز هيجان و احساس زدوگذر نخواهد بود.
حال برگرديم به مطلب شما. ابتدا بايد ببينيد آنچه در شما اتفاق افتاده، به راستي عشق است؟ اگر چنين باشد، شما قبل از عاشق شدن، تمام معيارهاي اصلي يك همراه خوب را در نظر داشته ايد و با دقت، فرد مورد نظر را در داشتن و نداشتن آنها مورد سنجش قرار داديد. اگر نه، شما دل را به نگاهي باخته ايد و عشقي كه در دستهاي دلتان وجود دارد، ارزش عشقي عاقلانه را ندارد.
حال بنا را بر اين مي گذاريم كه شما تمام مراحل عاشق شدن را درست رفته ايد و اكنون به واقع در كوچه باغهاي آسماني عشق قدم مي زنيد و قلبتان، سوخته آتشي است كه در آن افتاده است. شما هم مي دانيد كه توان ناقص آدمي از درك تمام ابعاد زندگي، عاجز است. دست گرم و قدرتمندي لازم است تا دستهاي كودكانه عقل ما را بگيرد و از كوچه پس كوچه هاي ناهموار و خطرناك دنيا عبور دهد، از همه دامهايي كه دشمنان ناپيداي ما (نفس و شيطان) برايمان گسترده اند به سلامت بگذراند و آرامش را به قلبمان، ايمانمان و سلامتمان هديه نمايد. از نگاه كودك، چاقو، وسيله خوبي براي بازيست اما در نگاه مادر، حادثه ايست كه مي تواند روح و جسم كودك دلبند را بيرحمانه بيازارد. خداي مهربان، شما را بهتر از خودتان مي شناسد. خداي مهربان، شما را بيشتر از خودتان دوست مي دارد. خداي مهربان ديگران را هم بهتر از خودشان و شما مي شناسد. خداي مهربان آينده و گذشته را مي داند. خداي مهربان مي داند گاهي يك هيجان، با دسيسه شيطان، رنگ معنوي به خود مي گيرد و احساس لطيفي را ايجاد مي كند كه كاملا خدايي به نظر مي‌رسد. خداي مهربان ... . شايد اين وجود سراسر رحمت، اين وصال را به صلاح شما و ايشان نمي داند. «عسي ان تكرهوا شيئا و هو خير لكم و عسي ان تحبوا شيئا و هو شر لكم .و الله يعلم و انتم لا تعلمون». چه بسا شما از چيزي ابا داريد، حال آنكه برايتان خير خواهد داشت و چه بسا چيزي را دوست مي داريد كه برايتان شر خواهد بود. خدا مي داند و شما نمي دانيد.(بقره ٢١٦)
خواهر محترم:
0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
1. اگر علاقه تبديل به عشق شد مشكلات زيادي از جمله فقدان شناخت درست و واقع بينانه از طرف مقابل را به دنبال خواهد داشت ؛زيرا روح حاكم بر اين گونه احساسات و علاقه مندي ها، عشق‏ورزي كور است نه خردورزي. پاي خرد و عقل در ميدان عاشقي لنگ است. امام علي عليه السلام مي‏فرمايند: «حبّ الشّيء يعمي و يصمّ»، دوست داشتن چيزي انسان را كور و كر مي كند. در حالي كه تصميم‏گيري درست در مورد ازدواج با فرد خاص، تنها با تكيه بر عقلانيّت و خردورزي ممكن است. چنين علاقه مندي هايي راه عقل را مسدود و چشم واقع بين انسان را كور مي‏سازد و اجازه نمي‏دهد تا يك تصميم صحيح و پيراسته از اشتباه گرفته شود.
2. متأسفانه در حال حاضر بخصوص در محيط هاي اجتماعي مختلط مثل دانشگاهها از آن استفاده مي شود روش ارتباط (نه لزوما به معناي تعامل) مستقيم و بدون واسطه است. به نظر ما اين اتفاق معقولي نيست و تناسبي با فرهنگ ديني و اخلاقي ما ندارد و معمولا موجب بروز و ظهور آسيب‌هاي رواني و معنوي مي شود.
ب
3- در روايات زيادي آمده است كه از نگاه به نامحرم بپرهيزيد زيرا چه بسا يك لحظه نگاه به نامحرم، حزني طولاني و حسرتي زياد به دنبال داشته باشد. از اين سخن مي توان فهميد كه گرچه نگاه كردن به نامحرم در ظاهر لذت بخش است ولي در باطن سبب حزن و ناراحتي و مشغوليت ذهني انسان مي رود و نتيجه اي جز تلخي و ناكامي ندارد.
4- انسان نسبت به جنس مخالف شديدا وسوسه مي شود و شايد هيچ وسوسه اي قوي تر از اين نباشد. اما حقيقت اين است كه اين وسوسه ها اصلا واقعيت ندارند و اگر هم داشته باشند خيلي كم است. منظور اين است كه تصورات ذهني انسان نسبت به جنس مخالف (و به طور كلي به ماديات) اين مطلب را به انسان القا مي كند كه ارتباط با آنها و در كنار آنها بودن چه قدر لذت بخش است، وي وقتي خود را به آنها مي رساند، مي بيند اصلا اين طور نيست و چيزي زيادي به دست نياورده است و آن چيزي كه به دست آورده ارزش اين همه تلاش و انتظار را نداشته است. بايد به نعمت هاي پايدار دل بست نه به دنياي زودگذر.
خواهر محترم، راه صحيح اين قضيه آن است كه نگاههاى خود را كنترل كنيد و سعي كنيد حساسيت مثبت خود را نسبت به او از بين ببريد .سعى كنيد با ايشان برخورد كمترى داشته باشيد

و تمام اوقات فراغت خود را با برنامه ریزی دقیق وجامع پر کنید اجازه ندهید افکار مخرب زندگی شمارو هدر کند شما مادر هستید وهمسر ووظایفی بر عهده دارید واگاه باشید اگر شما در ذهن خود خیانت کنید مطمن باشید به شما خیانت میکنند پس تادیر نشده با کمک گرفتن از خدا وتوسل به اهل بیت ع وذکر ودام الوضو بودن وتمسک به قران از این افت خود را درمان کنید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

83 نفر آنلاین
0 عضو و 83 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 4303
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10526501
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...