0 امتیاز
734 بازدید

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
در قدم اول بايد بررسي كرد علت دروغگوئي همسرتان چيست ؟ چه بسا در بعضي موارد علت دروغگوئي ايشان خود شما و نحوه برخورد شما باشد . دروغ همسرتان تا حدي به عكس العمل شما مربوط است. يكي از پيامدهاي سخت گيري بي مورد ، حساسيت بيجا و يا كنترل شديد، توسل به دروغ است. از اين رو اسلام همان طوري كه از دروغ گويي مذمت كرده،‌ از فراهم نمودن زمينه دروغ نيز سرزنش نموده است. زن نبايد كاري كند كه همسرش مجبور به دروغ گفتن شود، و اين وقتي ممكن است كه همسر احساس امنيت كند و از راستگويي هراسي نداشته باشد. به جاي اين كه نسبت به دروغ حساس باشيد، به موضوعي حساسيت نشان دهيد كه سخت گيري در مورد آن چه بسا توجيه عقلي و شرعي و عرفي ندارد. يكي از علل دروغ گويي، ترس از مجازات است. غريزه صيانت ذات، همسرتان را وا مي دارد كه براي رهايي از مجازات و بازخواست، به دروغ متوسل شود. تقويت رابطه عاطفي بين شما، مي تواند اين هراس را بزدايد و امنيت لازم را پديد آورد. (مي‌توانيد راهكارهاي تقويت رابطه عاطفي را در مكاتبات بعدي از ما بخواهيد)
نكته ديگري كه بايد توجه داشته باشيد اين است كه آيا تاكنون پيش آمده كه شما نيز به همسرتان دروغ گفته باشيد . ممكن است خود شما نيز در برخي موارد بنا به دلايلي چنين اقدامي نموده باشيد كه همسرتان متوجه شده باشد اگر چه بيان نكرده باشد و همين مساله باعث شده كه دروغ گفتن براي ايشان در زندگي مساله مهمي تلقي نشود . بنابراين اگر خودتان نيز مبتلا به اين مساله بوده ايد بايد از خود شروع كنيد و تحت هيچ شرايطي به همسرتان دروغ نگوئيد . پس از آن با همسرتان عهد و پيمان ببنديد كه به يكديگر دروغ نگوييد و نفرت خود را از اين موضوع بيان داريد. به ايشان اطمينان دهيد كه از صداقت و راست گويي ناراحت نمي شويد. از همه مهم تر از سخت گيري ها و حساسيت هاي بي مورد اجتناب ورزيد. درمان اين قبيل دروغ گويي ها، مهرباني مي‌باشد. هر قدر زن و شوهر از نظر عاطفي به يكديگر نزديك باشند، يك رنگ تر و صادق ترند.
مساله مهم ديگري كه در مورد دروغ وجود دارد، اين است كه خيلي از افراد مفهوم‌ كارشان با مفهوم واقعي دروغ متفاوت است. اگر كسي كه همه يك مطلب را تمام و كامل نمي‌گويد، با كسي كه آن مطلب را خلاف واقع مي‌گويد و در واقع دروغ مي‌گويد، يكسان در نظر بگيريد، اشتباه كرده‌ايد. حال اگر همسر ما يا يكي از اعضاي خانواده ما دروغگو است و براي مثال به دروغ مي‌گويد من ناهار نخوردم (در حالي كه به رستوران رفته) چه برخوردي بكنيم؟
با او صحبت مي كنيم كه: «اين برخورد موجب مي‌شود در مقاطع مهم زندگي اعتماد ديگران را از دست بدهي و آنها از تو فاصله بگيرند». دروغگويي نوعي بيماري است و از احساس ترس و ناامني دروني فرد دروغگو نشأت مي‌گيرد و گاهي هم به دليل حس خود بزرگ‌بيني اوست. به هر حال اگر دروغگويي همسرتان به يك عادت تبديل شده سعي كنيد او را نزد مشاور ببريد و در پروسه درماني او بكوشيد چون اگر شما در خانواده درجه يك خود با فرد دروغگويي زندگي كنيد، امنيت روابط شما تهديد مي‌شود. يادتان باشد با فرد دروغگو طوري رفتار نكنيد كه شخصيت او را زير سوال ببريد. خطاب كردن او با لفظ دروغگو، توهين به شخصيت او است.
شما بايد از رفتارش انتقاد كنيد و بگوييد: «به نظر مي‌رسد دريافتي كه تو از اين موضوع داري با دريافت من فرق دارد. بيا به كارشناس مشاور مراجعه كنيم.»
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

239 نفر آنلاین
0 عضو و 239 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2163
بازدید دیروز: 994
بازدید کل: 10603136
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...