0 امتیاز
1.0هزار بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
ویرایش شده توسط zrastegar
با سلام

8سال است که ازدواج کرده ام واز زندگیم راضی هستم.در این مدت همه تلاشم را برای برآورده کردن نیازهای جسمی و روحی همسرم انجام داده ام و به گفته اطرافیان و اذعان خود همسرم موفق بوده ام.اما به تازگی متوجه شده ام که همسرم در گروههای مجازی باخانمهای نامحرم با الفاظی که شایسته  یک مرد متدین نیست ارتباط برقرار میکند.میخواستم بدانم وظیفه من در این مورد چیست وچطور میتوانم از پیشروی این رابطه ها جلوگیری کنم.در حال حاضر رابطه عمیقی نیست اما نگران پیشرفت اینگونه روابط هستم.لطفا راهنمایی کنید.
بسته شده

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
انتخاب شده توسط zrastegar
 
بهترین پاسخ
احکام چت در اینترنت

 

چت: ارتباط صوتی (تلفنی همراه با رمز) یا ارتباط تصویری (از طریق دوربین و همراه با ارتباط صوتی) یا فقط ارتباط نوشتاری می باشد.

سوالات:

الف) حکم چت با هم جنس در اینترنت (حرف های ناپسند) چیست؟ اگر چت با غیر هم جنس باشد چطور؟ (درباره حرف های روزمرّه، علمی، اسلامی و ناپسند) ب) اگر جنس طرف مقابل مشخص نباشد حکم چگونه است؟ ج) نشان دادن خود به وسیله دوربین پخش مستقیم به نامحرم یا هم جنس با تصویر محجّب یا غیرمحجّب چه حکمی دارد؟ د) حکم نگاه کردن دوطرف (چه محجب باشند چه غیرمحجب) از طریق پخش مستقیم با شهوت یا بدون شهوت چیست؟

آیة الله بهجت(ره):

بسمه تعالی. حرام است اگر معرضیّت ریبه (لذت و شهوت) و یا محرّم دیگری باشد.
(استفتائات، موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله تبریزی(ره):

بسمه تعالی. ارتباط زن و مرد نامحرم چه از طریق تلفن باشد یا از طریق اینترنت معرض فساد بوده و جایز نیست و نیز نگاه کردن به برنامه هایی که موجب تهییج شهوت بر حرام یا ترویج فساد در جامعه است جایز نیست، و در پخش مستقیم نگاه کردن به طرف مقابل و نشان دادن خود به او حکم نگاه کردن و نشان دادن حضوری را دارد، و گفتگو حتی با هم جنس در صورتی که مشتمل بر حرام یا مورد ترغیب به حرام باشد جایز نیست. والله العالم
(استفتائات، موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله خامنه ای(دام ظلّه):

بسمه تعالی. الف تا د- هر گونه ارتباط صوتی یا تصویری که همراه با لذّت بوده یا مستلزم مفسده و خوف وقوع در گناه باشد، جایز نیست.
(استفتائات، موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله سیستانی(دام ظلّه):

الف) باسمه تعالی. اگر خوف وقوع در حرام یا مشتمل بر کلمات محرک شهوت باشد جایز نیست.
ب) فرقی نمی کند و ملاک آن گذشت.
ج) نشان دادن جاهایی که پوشاندن آن لازم است با دوربین پخش مستقیم جائز نیست و نیز نشان دادن جاهایی هم که پوشاندن آن لازم نیست اگر به قصد تحریک شهوت دیگری باشد جائز نیست.
د) جائز نیست مگر به جاهائی مثل صورت زن اگر بدون شهوت باشد.
(استفتائات، موجود در واحد پاسخ به سوالات)

آیة الله فاضل لنکرانی(ره):

الف) باسمه تعالی. آنچه که فاسد است، یا تالی فاسد دارد و اثرات مخرّب اخلاقی و اجتماعی دارد جایز نیست.
ب) به پاسخ قبل مراجعه شود.
ج) به طور غیرمحجب جایز نیست و همین طور است اگر محجب باشد و مفسده داشته باشد.
د) اگر مفسده داشته باشد جایز نیست.
مدت هاست که کارشناسان درباره تاثير فناوري پيشرفته و دنياي مجازي بر ابعاد مختلف سلامت روان سخن مي گويند. هر قدر انسان بيشتر مجذوب اين فناوري و شبکه هاي اجتماعي گسترده شود، بيشتر به دوست يابي و فراگيري امکانات آن تمايل پيدا مي کند و به آن وابسته مي شود.حتما کاربران جوان زيادي را در کافي نت ها ديده ايد که ساعت ها به صفحه نمايشگر خود چشم مي دوزند و سرگرم کار با آن هستند. آن چه جاذبه کار با رايانه را براي جوانان صد چندان مي کند، آدم هاي ناآشنا، فضاهاي غريب و امکان برقراري ارتباط با کساني است که در دنياي واقعي دستيابي به آن ها ناممکن است. اگر پيدا کردن دوست و آشنا را يکي از اهداف حضور در فضاي مجازي و کار در شبکه هاي اجتماعي تلقي نکنيم، بي گمان بايد آن را يکي از پيامدهاي آن به حساب آوريم. حالا ديگر داشتن صدها دوست در فضاي مجازي براي بسياري از کاربران به امري عادي تبديل شده است. وشما بعنوان همسر باید با ایجاد جاذبه های جنسی وتنوع در پوشش وغذا و چیدمان منزل ایشون رو جذب خانه وخانواده کنید . وبا دادن اگاهی وارتباط موثر کلامی زیبا وتاثیرگذارو متنوع به ایشون کمک کنید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

134 نفر آنلاین
0 عضو و 134 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 361
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10603987
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...