0 امتیاز
424 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام به همگی خصوصاً استاد بزرگوار سرکار خانم رستگار
استاد با همسرانی که بطور افراطی در غار هستند (همیشه ساکت و کم حرف) و مشغول به کار خودشان هستند چکار باید بکنیم؟
همسر من این خصوصیت رو دارند و خیلی از راهها رو امتحان کردم، نتیجه نگرفتم
از محبت هم چیزی کم نگذاشتم و....
ممنون و سپاس

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
توصیه اول: مامان بازی ممنوع!

خانم‌ها باید توجه داشته باشند که با مردها "مامان بازی" نکنند. مامان بازی یعنی زن‌ها به مردها بگویند که چه چیزی درست است و چه چیزی درست نیست. چه حرفی بزن و چه حرفی نزن. مامان بازی یعنی این‌که مردها به تنهایی از پس انجام کارهایشان بر نمی‌آیند و نیاز به کنترل و هدایت دارند.

 زنان به ۹ روش با آقایان "مامان بازی" می‌کنند.

1. مردها را سرزنش می‌کنند. درست مانند رفتاری که با بچه‌هایشان دارند. مثلاً به همسرشان می‌گویند چند بار بگویم که از حمام می‌آیی حوله خیست را روی مبل نینداز.

۲. کارهای شخصی آقایان را انجام می‌دهند. مثلاً مسواکش را خمیر می‌زنند و مدام به وی اصرار می‌کنند تا مسواک بزند. این کار خانم‌ها باعث می‌شود تا مردها کم‌کم برخی از مسئولیت‌هایشان را به گردن خانم‌ها بیندازند.

۳. خانم‌ها مردها را فراموشکار و کم‌حافظه فرض می‌کنند، به همین دلیل هر مطلب و کاری را هزار بار به آن‌ها تذکر می‌دهند.

۴. خانم‌ها سعی می‌کنند به وسیله‌ی بازی با جملات (مانند قربان صدقه‌ رفتن، دادن خوردنی‌های مختلف و ...) از آقایان اطلاعات بگیرند.

۵. گاه زن‌ها اشتباهات مردها را به آن‌ها گوشزد می‌کنند. این کار به خصوص اگر در مقابل دیگران انجام شود فاجعه است. مثلاً آقا در مهمانی در حال تعریف تصادفی است که دیروز دیده و می‌گوید خیلی وحشتناک بود. هزار نفر جمع شده بودند. در همین لحظه خانم می‌گوید هزار نفر نبودند ۱۰ نفر بودند، شما همیشه بزرگ‌نمایی می‌کنید.

۶. زنان معتقدند که آقایان کارها را درست انجام نمی‌دهند، به همین دلیل همه مسئولیت‌ها را خود بر عهده می‌گیرند. مثلاً لباس و کفش بچه را مادر می‌خرد، قرار مهمانی را او می‌گذارد و....

اما آن‌ها توجه ندارند که اگر به مردها مسئولیت ندهند، آنها هرگز یاد نمی‌گیرند که کارها را درست انجام دهند.

۷. گاه خانم‌ها همسر خود را با دیگران مقایسه می‌کنند. از دید روان‌شناسان هر مقایسه‌ای که فرد روبه‌رو بازنده آن باشد، غلط است. مثلاً: از برادرت یاد بگیر ببین چقدر به همسرش در کارهای خانه کمک می‌کند.

۸. گاه برخی از خانم‌ها نقاط ضعف و منفی همسرشان را مدام به او گوشزد می‌کنند.

۹. بعضی از اوقات خانم‌ها به همسرشان دستور می‌دهند. مانند: فلان کار را بکن. فلان لباس را بپوش و...

معمولاً مردها در مقابل "مامان بازی" همسران شان دو واکنش نشان می‌دهند

- عصیان می‌کنند و زیر بار حرف همسر‌شان نمی‌روند، که در این حالت بازنده‌ی اصلی زنان هستند. زیرا این رفتارها زندگی مشترک را تبدیل به میدان جنگ می‌کند.

- زیر بار مامان بازی زنان می‌روند. در این صورت مردها روزبه‌روز بیشتر بچه شده و بیشتر به همسران شان وابسته می‌شوند. متاسفانه در این حالت نیز بازنده اصلی خانم‌ها هستند. زیرا بار همه مسئولیت هایز ندگی بر دوش آنها می افتد. پس در دوحالت مامان بازی نتیجه خوبی ندارد.

* باید توجه داشت که مردها به دنبال اثبات اقتدار خود هستند. با مردها مثل کسانی برخورد کنید که دانا، کاردان، توانمند و با فهم و شعور هستند. اگر مردان نسبت به خود حس بدی پیدا کنند زندگی را برای همسرانشان بد می‌کنند.
توصیه دوم: وارد غار تنهایی مردها نشوید!

برخی از اوقات، زمانی‌که مردها با مشکلات زندگی روبرو می‌شوند، وارد غار تنهایی خود می‌شوند. خانم‌ها در این مواقع باید بیشتر مراقب رفتارشان باشند و مزاحم تنهایی آقایان نشوند. اغلب اوقات خانمها وقتی متوجه این حالت همسرشان می شوند مدام از او سوال می پرسند تا علت بی حالی یا در فکر بودن او را متوجه شوند در حالی که این کار اشتباه ترین عکس العمل و خطرناک ترین رفتاری است که خانم ها انجام می دهند.

علائم به غار رفتن آقایان: به فکر فرو می‌روند، به یک جا خیره می‌شوند، مدام کانال‌های تلویزیون را عوض می‌کنند، مدام صفحه های روزنامه را ورق می زنند و ...

چگونه مردها را از غار تنهایی‌شان بیرون بکشیم؟ خانم باید خوراکی مورد علاقه آقا را تهیه کند و آن را بدون هیچ حرفی مقابل همسرش بگذارد و برود. مطمئن باشید که مرد پس از مدتی آن را می‌خورد و آرام آرام باز می‌گردد.
توصیه سوم: نحوه حرف زدن با آقایان را بیاموزید

مردها هدف‌مدار هستند. آن‌ها زمانی با خانم حرف می‌زنند که محدوده‌ی حرف، زمان آن و ... کاملاً مشخص باشد. مثلاً اگر خانم به همسرش بگوید: وقت داری با هم در مورد بچه‌ها حرف بزنیم؟ آقا می‌گوید: فعلاً نه.

در واقع مردها به زنان اطمینان ندارند و می‌گویند: آن‌ها از یک موضوع شروع می‌کنند و به هزاران موضوع دیگر می‌رسند.

پس خانم‌ها بهتر است همیشه قبل از سخن گفتن با همسرشان موضوع و زمان صحبت را برای آن‌ها مشخص کنند. مثلاً بگویند: عزیزم، نمره ریاضی پسرمان خراب شده، شما هم که ریاضی‌تان عالی است. وقت دارید عصر ۱۰ دقیقه در مورد راه‌حل این مشکل صحبت کنیم.

توجه : در هنگام صحبت با مردان نه تنها آن‌ها را سرزنش نکنید، بلکه از آن‌ها تعریف هم بکنید.

اگر با مردها صحبت کردید، و به شما جوابی نداند، بدانید که به دنبال یک پاسخ عالی هستند. پس به آن‌ها فرصت دهید تا مدتی در مورد موضوع فکر کنند.

شب‌‌ها موقع خواب زمان مناسبی برای صحبت با آقایان نیست. مردها در این زمان نمی توانند بر چیزی جز خواب تمرکز نمایند.
چهارمین توصیه: از مردها تشکر کنید

خانم ها باید همیشه حتی به خاطر کوچکترین کارها از آقایان تشکر نمایند و آن‌ها را مورد تحسین قرار دهند.

اما معمولاً خانم‌ها یا از آقایان تشکر نمی‌کنند یا اگر هم تشکر کنند، دو جا نمی‌کنند:

۱- وقتی که مردها کارهای کوچک انجام می‌دهند.

۲- زمانی که مردها وظیفه‌شان را انجام می‌دهند.

وقتی از مردها به خاطر کارهای کوچکشان تشکر می‌کنید ، مُهر تأییدی بر مردانگی‌شان زده‌اید. هر تأیید برای یک مرد یعنی آماده کردن او برای کاری بزرگتر. مثلاً اگر از همسرتان به خاطرگذاشتن لیوان چایی روی میز بالای سرش تشکر کنید، بار بعد حتماً لیوان را در ظرفشویی قرار می‌دهد و ...
پنجمین توصیه : آقایان را تأیید کنید

خانم‌ها تأیید آقا توسط شما یعنی باور توانایی‌های او. یعنی اینکه من می‌دانم که تو می‌توانی. وقتی مردانگی مردان مهر تأیید بخورد، با شما زیباتر زندگی می‌کنند. مثلاً آقا می‌گوید : می‌خواهم دو میلیون وام بگیرم. به او بگویید: بگیر، خیلی عالیست . من به تو افتخار می‌کنم و از تو ممنونم.

البته باید توجه کنید که همیشه نمی‌توانید همه‌ی حرف‌های مردان را تأیید کنید. اگر در این حالت قرار گرفتید بلافاصله با آن‌ها مخالفت نکرده و تکذیبشان نکنید. در این حال با استفاده از زرنگی که در همه خانم‌ها وجود دارد، جریان را تغییر دهید. مثلاً زمانی که آقا با فردی دعوا کرده و قصد صدمه زدن به او را دارد.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

83 نفر آنلاین
0 عضو و 83 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1113
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10523312
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...