3 نکته قرمز در خانه آرایی
در سال 1942، دانشمندان دريافتند که رنگ قرمز اعصاب سمپاتيک را تحريک ميکند و رنگ سفيد و آبي، اعصاب پاراسمپاتيک را. برخي رنگها ترشح هورمونها را تحريک و برخي رنگها، آن را مهار ميکنند. همچنين رنگها روي برخي بيماريها موثرند. آثاري که رنگها بر اطراف و محيط و بر روح و روان ما ميگذارند، متفاوت است. با آگاهي از چگونگي تاثير رنگها ميتوانيم فضاي خانه و يا محيط کار را به آنگونه که به دلخواه است، بيافرينيم. در اين مقاله به تاثير رنگ قرمز بر محيط و فرد ميپردازيم.
1 رنگها به دو دسته سرد و گرم تقسيم ميشوند. رنگ قرمز زير مجموعه رنگهاي گرم است. تحقيقاتي درباره آثار رنگها در درمان بيماريها انجام شده است. به طور مثال، مشخص شده که نور قرمز ميتواند از طريق افزايش عملکرد سيستم اتونوم (سمپاتيک) در بدن انسان، فشار خون را افزايش دهد. با استفاده از اين رنگ در اتاق شخصي که به بيماري کمخوني دچار است ميتوانيد افزايش گردش خون را براي شخص فراهم کنيد. رنگ قرمز در درمان سرماخوردگي، کمخوني، کاهش جريان خون و بيماريهاي ناشي از ترشحات موکوس، موثر است. قرمز انرژي فيزيکي بدن را افزايش ميدهد.
2 رنگ قرمز و رنگهايي که شامل درجهاي از اين رنگ هستند، مانند گلبهي، نارنجي، قرمز ملايم باعث افزايش اشتها ميشوند. ميتوانيد قسمت غذاخوري خانه (جايي که هميشه غذا ميخوريد، براي مثال آشپزخانه يا سالن غذاخوري) را به تابلو و يا عناصر دکوراتيو ديگري از اين رنگ بياراييد.
3 بعضيها ناآگاهانه و از روي علاقهاي که به اين رنگ دارند، وسايل خانهشان را از اين رنگ تهيه ميکنند و يا با استفاده از کاغذديواري و رنگهاي قرمز سعي بر زينت بخشيدن خانهشان دارند، در صورتي که بايد يادآوري کنم که استفاده از اين رنگ در خانههايي که بيماراني مبتلا به اختلالات رواني، افزايش دماي بدن (تب)، افزايش فشارخون، التهابها، التهاب نورونها (نوريت)، افرادي با صورتهاي برافروخته قرمز رنگ دارند، توصيه نميشود.