0 امتیاز
302 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام
من یک زن 27ساله هستم شوهرم 36 سالشه متاسفانه خانواده شوهرم باديدن کوچکتری حرکتی ازیک نفر به آن فرد همه گونه فحش یا نفریني را نثار می کنند چندباربه همسرم گفتم که شما مثل برادرانت نباش و یکبار که برادرشوهرم به من فحشهای خیلی زشتی را داد ومن اعتراض کردم همسرم مرا به خانه مادرم برده ودیگر به دنبالم نیامده است من دراین شرایط بايدچکارکنم?

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام هرچه زودتر با پادر میانی یک بزرگتر برید سرخونه وزندگیتون وبرای اصلاح همسر وخونواده اش شما کار نمیتوانید انجام بدهید مگر با ایجاد محبت وتاثیر گزاری عاطفی در افراد خانواده همسرتون .
نمى توان دشنام ها را از فرهنگ یک زبان کاملا حذف کرد اما مى توان کاربرد آنها را در مناسبات اجتماعى به حد اقل کاهش داد . اما چگونه؟
 
بد دهانی، دشنام گویی و بکار گیری واژه‌های عامیانه قبیح به گونه فزاینده ای در میان اقشار جامعه و بخصوص خانواده هامعمول گردیده. دشنام گویی و بد دهانی تنها منحصر به افراد فحاش نیست بلکه این پدیده در تعاملات اجتماعی میان تمام اقشار جامعه رخنه کرده است. با اینکه نمیتوان دشنام‌ها را از فرهنگ لغت یک زبان کاملا حذف کرد اما میتوان کاربرد آنها را در ارتباطات بین فردی تا حد زیادی تحت کنترل در آورد. اما دلایل بد دهانی و دشنام گویی افراد چیست؟ در زیر میتوانیم به چند عامل عمده آن اشاره کنیم:

1-دشنام دادن بخاطر یک اتفاق دردناک و غیر منتظره مانند اصابت سر به یک جسم محکم و یا خوردن چکش به انگشتان دست هنگام کوبیدن میخ.

2- دشنام گویی به منظور برقراری هویت گروهی. عضویت در یک گروه خاص و حفظ مرزهای آن گروه.

3- ابراز همبستگی، اتحاد و همدردی با دیگران.

4- ابراز صمیمیت و اعتماد (به ویژه ناسزا گویی زنان در حضور زنان دیگر).

5- برای افزایش شوخ طبعی، تاکید و یا غافلگیر کنندگی.

6-تلاش برای مستور ساختن ترسها و ناامنی‌های فردی.

7-دشنام گویی از روی عادت.

8- یک شیوه کنار آمدن با استرس و تنش میباشد. دشنام گویی برای تخلیه خشم و تسکین استرس. مانند گریه کردن عمل میکند.

9- بمنظور برانگیختن خشم دیگران و تحریک آنها. ابزاری برای تحقیر، توهین و یا ارعاب.

10-ابزاری بعنوان محرک تمایلات جنسی.

11. دشنام دادن بمنظور جلب توجه، خود نمایی و یا خود شیرینی.

12-بد دهانی بمنظور قدرت نمایی.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

7 نفر آنلاین
0 عضو و 7 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 961
بازدید دیروز: 1370
بازدید کل: 10617081
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...