براساس یك تحقیق مشخص شد رابطه مستقیمی میان ابتلا به اوتیسم یا خودگرایی و علاقه به نگاه كردن به تلویزیون در كودكان وجود دارد.
براساس یك تحقیق مشخص شد رابطه مستقیمی میان ابتلا به اوتیسم یا خودگرایی و علاقه به نگاه كردن به تلویزیون در كودكان وجود دارد.
بررسی های محققان نشان می دهد؛ كودكانی كه زیاد تلویزیون نگاه می كنند دچار علائم خودگرایی یا اوتیسم می شوند. اخیرا تحقیقی در این زمینه در دانشگاه كورنل آمریكا انجام شده است، در این تحقیق مشخص شد، ۴۰ درصد از كودكانی كه در آمریكا دچار عارضه خودگرایی یا اوتیسم می شوند علاقه بسیار زیادی به تماشای تلویزیون دارند؛ به این ترتیب بین خودگرایی كودكان و زیاد نگاه كردن به تلویزیون رابطه مستقیم وجود دارد. لازم به ذكر است، اوتیسم یا درخودماندگی نوعی اختلال رفتاری است كه قبل از سه سالگی به وجود می آید و ویژگی آن ناتوانی كودك در برقراری تعاملات و ارتباطات اجتماعی است كه نقش وراثت در بروز این عارضه اثبات شده و مطالعات برای یافتن عوامل موثر دیگر در بروز آن همچنان ادامه دارد.
Michael Waldman استاد محیط شناسی در دانشگاه کورنل گفت: اگرچه ارتباط ساعات تماشای تلویزیون در کودکان با ابتلا به بیماری اوتیسم مستقیم نیست ولی شواهد حاکی است که یکی از دلایل افزایش شوع این بیماری در جمعیت می تواند مربوط به تلویزیون باشد.
بر اساس گزارش مولفین، در انگلستان ۹۰ هزار کودک مبتلا به اوتیسم وجود دارد. کلیه عواملی که باعث خانه نشیننی کودکان می شوند مثل هوای بارانی و هرچه که زمان بازی کودک را با تلویزیون جایگزین کند، می تواند زمینه ساز ابتلا به بیماری اوتیسم باشد.
دکتر مهدوی متخصص ژنتیک در این باره به خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران گفت: بررسی های محققان نشان می دهد؛ کودکانی که زیاد تلویزیون نگاه می کنند دچار علائم خودگرایی یا اوتیسم می شوند.