آيا #دختر نه ساله ، #روزه بگيرد يا نه ؟
آيا براى رشدش ضرر ندارد ؟
آيا سلامتى اش را به خطر نمى اندازد ؟
١- خالق انسان ، راههاى درك #حقايق را در سرشت و نهاد و فطرت ما قرار داده و با ارسال رسل و وحى ، اصول تفكر و جهان بينى مبدا و مقصد انسان را معرفى كرده و نيز راه و روش و #سبك_زندگى ( فروع دين ) را نيز آموزش داده است.
٢- شرط ورود " خوب " به فروع دين ، بينش و جهان بينى و #خداشناسى " خوب " است.
اگر خداى حكيم و توانا را شناختيم كه ميليون ها نعمت و لطف ، فقط در خلقت خودمان مشهود است ، به آموزش ها و تعاليم ، با ديد امتنان مى نگريم.
و شكر خدا ميكنيم كه حمد و تسبيح و معرفت خودش را آموخت و روش زندگى فردى و اجتماعى را با ارائه الگوهاى برتر و كلمات ناب معصوم ع به بشر هديه كرد.
٣- انس فرزندان با مفاهيم دينى ( اصول دين ) و نيز دستورات دينى ( فروع دين ) ، يك فرايند تدريجى و تكاملى است. از قبل تشكيل نطفه ( رشد و تكامل شخصى ، انتخاب همسر ...) ، جنينى ، شير خوارگى ، خردسالى و ...
والدين و اطرافيان ، بايد زمينه روحى " #تسهيل فيزيكى " روزه را براى فرزند ، مهيا كنند. پيش نياز آن ، اعتقاد به اين مفهوم است كه دستورات الهى ، بهترين و كاملترين روش هاى سبك زندگى ، براى حيات دنيا و آخرت ماست.
" #صوموا تصحوا " ى نبى اكرم ص كه روزه موجب صحت بدن است را باور كنيم و نيز اينكه دستورات الهى ، نه تنها به #راحتى قابل انجام هستند ، بلكه ، براى راحتى زندگى و پيشرفت و رشد بشر ، از طرف خالق و حكيم مطلق ، وضع شده اند.