0 امتیاز
161 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
وقتی من و همسرم ازدواج کردیم 19 سالمون بود،پدر و مادرم خیلی نگران بودن که نکنه یه روز از کارش پشیمون شه،کاملا سنتی ازدواج کردیم،اما فکر می کنم اون روز رسیده،شوهرم مدام درگیره و کسله همش می گه اگه ناراحتم ربطی به تو نداره،از مسولیت متاهلی خسته شدم،حالا ما با داشتن یه بچه یکساله چیکار باید بکنیم،همش می گه از این کارت راضی نیستم از اون کارت راضی نیستم،وقتی هم که بهش اعتراض کردم گذاشت رفت،می گه فعلا نمی خوام بیام خونه و خسته ام،چیکار کنم خیلی نگرانم،منی که انقدر رو شیر بچه ام حساسم،همش دارم شیر جوش می دم بهش،به هیچ کس نمی تونم چیزی بگم،آیا من باید برای برگردوندنش کاری کنم یا نه رهاش کنم،ممنونم.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
ممکنه همسرتون دچار دلزدگی زناشویی شده باشد
دلزدگی زناشویی و توجه نکردن زوجین به نیازهای یکدیگر یکی از علائم طلاق عاطفی و افسردگی جنسی است.
 نشانه‌های جسمی، عاطفی و روانی از جمله علائم دلزدگی زناشویی است، و بعضی افراد دلزدگی را یک نوع احساس خستگی و کسالت می ‌دانند.
 دلزده‌ ها علایمی مانند بی‌حالی، سردردهای مزمن و دردهای شکمی و بی ‌اشتهایی یا پرخوری از خود نشان داده و از نظر جسمی نیز از پا می ‌افتند.
 احساس آزردگی، عدم تمایل به حل مشکلات، نا‌امیدی از حل مشکلات، افسردگی، احساس پوچی و بی‌معنایی و احساس نداشتن حامی عاطفی از جمله نشانه‌ های عاطفی افراد دلزده جنسی است.
 احساس شکست و دوست نداشتن خود و همسر از جمله نشانه‌های روانی افراد دچار دلزدگی زناشویی است.
 توقعات غیر‌منطقی و غیر واقع‌بینانه، گذشتن از فاز هیجانی ازدواج و نگفتن احساسات به یکدیگر از علل به وجود آمدن دلزدگی زناشویی است.
 داشتن توقعات منطقی و منصفانه و رابطه تازه زوجین با یکدیگر از جمله راه‌های کاهش دلزدگی زناشویی هستند
اعتماد، پذیرش، قدر‌دانی، تحسین، تایید و تشویق را از جمله نیازهای اساسی مردان است که در صورت برآورده نشدن منجر به خیانت می‌ شود. شابد هم بدلیل رسیدگی زیاد به فرزندتون وعدم توجه به همسر ایشون دچار دلزدگی شده است
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

17 نفر آنلاین
0 عضو و 17 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 368
بازدید دیروز: 1370
بازدید کل: 10616488
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...