0 امتیاز
1.2هزار بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
باسلام
من مدتی با یکی از دختران اقوام صمیمی شدم و بعد فهمیدم که تمایلات مردانه دارد و نسبت به زنان دچار احساس جنسی است،میدانم که با دختران و زنانی از اقوام در ارتباط است وبا آنها به استخرمیرود،که درحالی که آنها نمیدانند از آنها لذت میبرد،نمیدانم باید دوستانم را آگاه کنم؟در حالی که میدانم قصدش از ارتباط لذت است؟راهنمایی کنید من چه کنم؟؟

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
فرد با اختلال هویت جنسی خود را از گروه جنس مخالف می داند، به درجه ایی که به طور مثال بعضا مردی تصور می کند که زن بوده و اشتباها در قالب بدنی مرد متولد شده است. این اختلال با “مبدل پوشی جنسی” که صرفا برای جلب توجه جنسی و یا لذت جنسی است متفاوت است.
اختلال هویت جنسی در مردان یک نفر از میان ۱۱۹۰۰ نفر، شایعتر از زنان یک نفر از میان ۳۰۴۰۰ نفر است . این اختلال در اوایل دوران کودکی بروز می کند اما اغلب افراد بعد از بلوغ خودشان آن را کشف می کنند.
ویژگیهای این اختلال در پسران تمایل آنها برای بازی های دخترانه است و تمایلی به بازی های سخت و مسابقات پسرانه ندارند و بیشتر همبازی های آنان دختران بوده و در بازی نقش مادر، دختر خانواده و … را می پذیرند.
در دختران هم تمایلات متضاد آنچه گفته شد تظاهر می کند و دختران از پیدایش سینه ها شرمنده می شوند و در صدد پنهان کردن آنها هستند. تشخیص این اختلال توسط متخصصین بهداشت روانی با گرفتن تاریخچه مفصل از فرد و خانواده وی صورت می گیرد و هیچگونه تست آزمایشگاهی برای تشخیص وجود ندارد.
“من اشتباها مرد/زن شده ام” و یا “از بدن و اندام های خود متنفرم” از جملات شایعی است که در شکایات این افراد شنیده می شود. این افراد غالبا با مشکلاتی در مدرسه، محل کار و در داخل خانواده روبرو هستند.
درمان این افراد بیشتر روان درمانی است و درمان در بدو تشخیص ممکن است رفتارهای جنسی فرد را در بزرگسالی تعدیل کند. تأکید درمان ابتدا در کمک به فرد است تا در قالب جنسیت بیولوژیک خود رفتار کند.
این اختلال جنسی هم مانند دیگر مشکلات جنسی قویا از ساختار فرهنگی جامعه متأثر است و بدین دلیل بعضا تشخیص به تعویق افتاده و درمان را سخت تر می کند، درمانهای نوین شناختی-رفتاری توصیه می شود تا قدرت سازش و تطابق افراد با شرایط موجودشان را تقویت کند.
هورمون درمانی و جراحی از دیگر درمانها است. مشاوره تخصصی و دقیق قبل از انتخاب هر گونه درمان توصیه می شود.
برخورد با این اختلال از فرهنگی به فرهنگ دیگر متفاوت است. در فرهنگ هایی که نگرش منفی و محدود کننده نسبت به این مشکل را دارند معمولا تشخیص بروز و شیوع اختلال سخت تر است.
توجه کنیم که این افراد گناهکار نیستند بلکه از یک مشکل جنسی رنج می برند که اغلب این رنج را ما افراد جامعه با قضاوتهای غیر منصفانه به آنها تحمیل می کنیم که باعث می شود این افراد خود را از جامعه طرد شده ببینند.
مهمترین عارضه این بینش عدم دسترسی ما به این قشر از جامعه است طوری که کمک به آنها را سخت و گاها غیرممکن می سازد. دقت کنیم که این قشر از شهروندان را از حقوق انسانی و شهروندیشان محروم نکنیم!
آیا رابطه جنسی با افراد دوجنسه گناه است؟
سلام، آیا داشتن رابطه جنسی با افراد ترنس (افراد دارای اختلال هویت جنسی) از لحاظ شرعی اشکال دارد. و آیا ازدواج یا خواندن صیغه محرمیت با این افراد امکان پذیر است؟ با تشکر از شما.
پاسخ اجمالی
گفته می شود بیماران دو جنسی بر دو گروه اند:
 
الف: افرادی که به لحاظ جسمی دارای آلت مردانه و زنانه (هرچند ناقص) هستند و آنها را هرمافرودیت یا به تعبیر فقهی، خنثا می نامند که احکام خاص ایشان در کتاب های فقهی موجود است.
 
ب: افرادی که به لحاظ جسمی صرفاً یکی از دو آلت مردانه یا زنانه را دارند، اما به لحاظ روانی (به هر دلیلی) دارای گرایشات جنس مخالف هستند و آنها را تی اس (transsexual) یا (فرا جنس) می نامند.
 
در هر حال آنچه از سؤال بر می آید ظاهراً گروه دوم می باشد.
 
بعضی از این افراد پس از تأیید پزشک، مجوز تغییر جنسیت دریافت کرده و با عمل جراحی جنسیت دیگری پیدا می کنند و بعضی دیگر تن به این عمل جراحی نمی دهند و با این حالت خویش سازش می کنند. به هر حال چنین اشخاصی مانند سایر افراد فقط می توانند با جنس مخالف خود ازدواج کنند.
 
توضیح این که، ملاک زن یا مرد بودن از نظر فقهی و حتی از نظر پزشکی، به نوع آلت تناسلی است. بنابراین، بر اساس تمایلات یا گرایشات جنسی فرد، جنسیت تعیین نمی شود و چنین شخصی از نظر شرعی، چه قبل از عمل و چه بعد از عمل، فقط حق ازدواج با جنس مخالف خود را دارد. مثلاً قبل از عمل اگر پسر است فقط با دختران و بعد از عمل (که تغییر جنسیت داده) فقط با پسران می تواند ازدواج نماید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

14 نفر آنلاین
0 عضو و 14 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 356
بازدید دیروز: 1370
بازدید کل: 10616476
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...