0 امتیاز
194 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام همسرم حدود دو سال است که صریح میگوید دوست دارد چند بار چند زن. را صیغه کند ومدتی با ان ها باشد یک با این کار را مرد ویک بار هم اینتر نتی با کسی اشناا شد وقیغه اش کزد ولی بعد یک ناه بهم زد .ولی هنوز دوست ثارد با او رابطه داشته باشد .ما خدود 23 سال ازدواح کردیم دو پسر دارین عردو شاغل وتخصیل کرده هستیم .شکر خدا از نظر قیافه وتیپ خپب هستم با این که 45 ساله هستم اصلا بهم نمیاید از. نظر عاطفی هم دیکر را دوست داریم وخیلی ها به زندگی ما حسرت میخورند .حالا مانده ام چه رفتاری با این موضوع داشته باشم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
در واقع بررسي اين سئوال به طور دقيق نياز به مصاحبه و گفتگو با مرد و حتي همسر ايشان دارد. چون دست ما از ايشان كوتاه است ناچاريم احتمالات را بررسي كنيم احتمالاتي كه با آن چه در جامعه روي مي دهد انطباق دارد. حال كدام مورد يا موارد از اين احتمالات در مورد ايشان صدق مي كند خدا مي داند.
اگرچه اغلب تمايل دارند همه اين نوع ازدواج هاي را به هوسراني عمدي نسبت دهند ولي همان گونه كه خواهيد ديد علل مختلف اجتماعي - فرهنگي، روان شناختي، جامعه شناختي، ديني، اقتصادي، فيزيولوژيكي و...دخيل است.
يك: تنوع طلبي و هوسراني و برخي از اختلالات روان شناختي،
دو: نازا بودن همسر،
سه: انگيزه هاي مالي،
چهارم: حس ترحم و كمك به ديگري،
پنجم: بيماري جسمي، ذهني، اختلال جنسي مثل ترس از نزدیکی علت اصلی واژینیسموس و..،
ششم:ناهنجار ندانستن ازدواج موقت
هفتم: عدم تفاهم در زندگي قبلي، و تلاش براي يافتن همدل و فرار از تنهايي،
هشتم: نشوز زن (تمكين نكردن، بيرون رفتن از منزل بدون اذن شوهر و...)
«ناشز» و «ناشزه» به مرد يا زني گفته مي‏شود كه حقوق واجب و وظايف شرعي را نسبت به همسرش رعايت نكند.
نهم:‌در موارد نادري تشويق و تحريك همسر اول.
دهم: در دسترس نبودن همسر اول: با انگيزه رفع نياز عاطفي و جنسي.
يازدهم: توقعات كم همسر دوم: برخي از افراد بيوه يا افرادي كه سن شان بالا رفته يا نياز مالي دارند يا خانم هايي كه شخصيت وابسته دارند و... حاضر براي سرپناه داشتن و يا سايه بالا سر داشتن همسر دوم مردي شوند و با حداقل امكانات و توقعات با او زندگي كنند.
دوازدهم: انتقام و اعتراض به همسر اول يا خانواده او،
سيزدهم: روپوش گذاشتن روي گناه يا تجاوز و...: گاهي مرد و زني به دليلي با هم ارتباط نامشروع با رضايت يك طرف يا دو طرف دارند و بعد از آن از ترس فاش كردن، تهديدات يك طرف و بارداري ناخواسته و...ازدواج مي كنند.
چهاردهم: انگيزه ديني: ‌برخي براي اين كه مانع آلوده شدن زنان بيوه شوند و يا به ثواب برسند و ياز از گناهاجتناب كنند، به قصد خدايي ازدواج متعدد مي كنند. كه البته اگر شرايط مناسب را نداشته باشند ممكن است اين ازدواج شان مشكلات زيادي به بار آورد. نمونه: مانند برخي از پزشكان كه مجبورند با خانمي همكار دائمي باشند و مي ترسند به گناه بيفتند.
پانزدهم: تبعات ازدواج موقت: گاهي ازدواج متعدد ريشه در ازدواج موقت دارد كه ازدواج موقت خود علل مختلف دارد ولي تبديل به دائم شدن آن هم علل مختلفي دارد مثل بچه دار شدن، ترس بر ملا كردن، تهديدات، وابستگي عاطفي، بارداري ناخواسته و..
شانزدهم: اغفال ديگري يا زن ديگر،

هفده: دفع مفسده: در شرايطي كه زن و مرد در محل زندگي يا محيط كاري يا تحصيلي و...اختلاط زيادي دارند گاهي خانمي (به دلايل روان شناختي يا اخلاقي و..) به آقايي وابسته مي شود و مرد را به صورت جدي يا ابزاري تهديد به خودكشي مي كند و مرد براي جلوگيري از مفسده به اجبار تن به چنين ازدواجي مي دهد در برخي احساس مي كنند كه اگر او خودكشي كند نزد خدا مسئول است چون مي توانسته مانع خودكشي شود. برخي افراد بدون مشورت با روان پزشك براي كمك به اين خانم ها نزديك مي شود و تا به طور موقت با ايشان باشند ولي درگير يك ازدواج مي شوند. البته در برخي موارد هم مرد به دليل عشق بيمارگونه به زني بيوه يا دختري وابسته مي شوند و آن خانم را تهديد به خودكشي مي كنند و آنها اجبارا براي ممانعت از خودكشي تن به ازدواج مي دهند.
نكته پاياني: اصل و كليت ازدواج متعدد از نظر شرعي اشكال ندارد و از موارد بالا برخي موارد شرع و عرف پسند است. و برخي موارد نه شرع پسند و نه عرف پسند است و برخي شرع پسند است و عرف خوب نمي داند. به هرحال بايد در همه موارد شرع را مقدم داشت. خيلي از خانم ها نگران هستند كه شرع چرا اجازه مي دهد. بايد به ايشان گفت شرع بدون قيد و شرط به هركسي ازدواج متعدد نمي دهد؛ شرع با هوسراني، ظلم به همسر اول مخالف است و ازدواج متعدد شرع محور به نفع عفت فرد و اجتماع است
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

5 نفر آنلاین
0 عضو و 5 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 933
بازدید دیروز: 1370
بازدید کل: 10617053
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...