0 امتیاز
189 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام پسر سه ساله ای دارم که به تازه گی یاد گرفته با  همه حتی بزرگترها بر خورد بدی داره هرکس بهش دست میزنه یا شوخی مییکنه فقط با کتک جواب میده همش هرکاری داره فقط میزنه بهش میگم این چه کاری هست میکنی  میگه دوست دارم خیلی کلافم کرده حتی باهاش هم حرف میزنم یهویی میزنه نمی دونم با دست بزنش چکار کنم حتی بزرگترها رو هم میزنه

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
زمانی که کودک شما بقیه را می زند یا گاز می گیرد چه باید کرد؟
۱) لحظه ای درنگ کنید. اگر می بینید کودک پرخاشگری می کند سریع به رفتار او پایان بدهید. سعی کنید با آرامش با او صحبت کنید، اگر به حرف های شما گوش نمی دهد، او را کناری کشیده و به او بگویید رفتارت از کنترل خارج است، باید کمی آرام بگیری.
۲) از کودک توضیحی راجع به رفتارش نخواهید. وقتی از کودک بپرسید به چه دلیل فلان کار را کردی، با خود فکر می کند بعضی مواقع هست که کار او درست است و حق دارد فلان کار را انجام دهد. این هم به این معنی نیست که دنبال دلیل کار او نگردید. اگر فرزند شما موهای دوست خود را می کشد به این دلیل که به او اجازه نمی دهد سرسره بازی کند، شما وارد عمل شوید و به آنها بگویید به نوبت، بازی کنند. کودک با این کار متوجه می شود که باید منصف باشد و اگر مشکلی پیش آمد با شما در میان بگذارد تا شما موضوع را حل و فصل کنید.
۳) سعی کنید نتیجه بگیرید. بعضی کودکان هر نوع توجهی را دوست دارند. از این رو زمانی که کودک کار اشتباهی را انجام می دهد و شما خشمگین می شوید، کودک ذوق می کند (با خود می گوید مامان را دیوانه کردم) و انگیزه پیدا می کند که دفعه بعد هم این کار را تکرار کند.
۴) بدانید رفتار کودک شما به احساسات دیگران هم ربط دارد. کودکان نوپا آگاه نیستند که رفتار آنها روی دیگران اثر می گذارد. کودک باید بداند که دوستان او چه احساسی پیدا می کنند، وقتی او آنها را گاز می گیرد، به کودک بگویید درست است که او دوست ندارد اسباب بازی های خود را به بقیه افراد بدهد، اما کتک زدن آنها هم کار درستی نیست.
۵) به کودک خود کمک کنید آرام بگیرد. کودکان نوپا وقتی ناراحت می شوند کنترل خود را از دست می دهند. بعد از کمی وقت با کودک خود صحبت کنید و بگویید درست است که ناراحت می شوی، اما با این کار دیگران را هم ناراحت می کنی. بدین صورت به کودک خود کمک می کنید احساساتش را درک کند و آنها را رده بندی کند.
۶) کودکان را مجبور نکنید که با دیگران شریک شوند. بعضی مواقع کودک شما نمی خواهد بقیه بچه ها را به بازی راه دهد بنابراین به طور سرسختانه رفتار می کند، اما در واقع این جزئی از رفتار اجتماعی می باشد. در یک گروه کوچک، کودک در موقع بازی اگر یکی از هم بازی های خود را بیرون کند رضایت دیگر دوستان خود را به دست می آورد و با خود می گوید، عجب زوری دارم. راه حل: وقتی کودک شما پیش دوستان خود نیست با او صحبت کنید و بگویید که شما مشاهده کردید چه اتفاقی افتاد، و اینکه صحیح نیست که کسی را از بازی بیرون کند.
۷) مهارت های حل مشکل را به او یاد بدهید. یک بازی ساختگی را ترتیب دهید و با کودک خود هم بازی شوید و بدین طریق به او راههای مثبت برای حل مشکل را یاد دهید.

در این بازی وانمود کنید که یکی از دوستان کودک خود می باشید که اسباب بازی او را برداشته است. به او یاد دهید که چطور با دوست فرضی خود صحبت کند (این اسباب بازی من است، لطفا آن را به من برگردان)، و اگر این کار بی فایده بود به او بگویید که باید در این مواقع از یک بزرگتر کمک بگیرد. با این کارها حتما نتیجه خواهید گرفت.
۸) اگر تا حالا دیده اید یک بچه من، من کنان ابراز تاسف می کند، شاید با خود فکر کنید که بی فایده است که از او درخواست عذرخواهی کنید. آیا فکر می کنید در این سن بدجنس است؟

ممکن است این طور نباشد، اما حتی اگر امروز عذر خواهی نکند، بهتر است به او یاد دهید که این کار را تمرین کند تا شاید روزی آن را انجام دهد. و کودک متوجه خواهد شد که عذرخواهی کردن و متاسف بودن به چه معنی است.

بنابراین به او کمک کنید عذرخواهی کند و آن را به زبان بیاورد. دلسوز باشید، و به او بگویید ابراز تاسف سخت است اما چون او کار اشتباهی انجام داده، نیاز است که عذرخواهی کند.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

8 نفر آنلاین
0 عضو و 8 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 532
بازدید دیروز: 1370
بازدید کل: 10616652
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...