0 امتیاز
534 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
ﺑﺎ ﻋﺮﺽ ﺳﻼ‌ﻡ ﻭ ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ... ﻣﻦ 3 ﻣﺎﻫﻪ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ ﻭ ﺍﻭﻧﺪﯾﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ .. ﺍﺯ ﺍﯾﻦ 3 ﻣﺎﻩ ﻓﻘﻂ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻭﻝ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻭﻡ ﺍﺧﺘﻼ‌ﻓﻬﺎ ﺳﺮﻫﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ : ﺗﻮﺟﻪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺧﻮﺩﺵ ﻭ ﺑﯽ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﻭﺑﯽ ﺍﺣﺘﺮﺍﻣﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﻮ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﻡ .. ﮐﺘﮏ ﮐﺎﺭﯼ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺑﺪﻧﻢ ﮐﺒﻮﺩ ﻣﯿﺸﺪ .. ﻏﻤﺎﺭ ﺑﺎﺯﯼ ﻭ ﺑﺎﺧﺘﻦ ﺣﺪﻭﺩ 130 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻭﺩﺭ ﭘﯽ ﺍﻭﻥ ﺑﯽ ﭘﻮﻟﯽ .. ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺎﯾﻞ ﺭﻭ ﺗﺤﻤﻞ ﮐﺮﺩﻡ ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 5 ﺳﺎﻝ ﺑﻬﻢ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﯾﻢ .. ﺍﺯ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ ﮐﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻡ ﺩﺭﻭﻍ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﯿﮕﻪ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻬﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﯽ ، ﯾﺎ ﻣﺘﻬﻢ ﺑﻪ ﻣﺘﻮﻫﻢ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﻨﻮ ﯾﺎ ﮐﺘﮏ ﮐﺎﺭﯼ ﻭ ﺩﺍﺩ ﺯﺩﻥ ... ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﻬﻢ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺖ  ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻟﻮ ﺭﻓﺖ ﻭ ﻣﻦ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺑﻬﻢ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺎﻻ‌ ﻗﺼﺪ ﺟﺪﺍ ﺷﺪﻥ ﺍﺯﺵ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺤﻤﻠﻪ ﺑﺮﺍﻡ .. ﺁﺧﻪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﻂ ﻗﺮﻣﺰ ﻣﻦ ﺧﺒﺎﻧﺘﻪ (ﻻ‌ﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﮐﺮﻩ ﮐﻪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺩﻭﻡ ﻣﻦ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺩﻓﻌﻪ ﻗﺒﻞ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﺟﺪﺍ ﺷﺪﻡ ).. ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﺯﺗﻮﻥ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﮐﻨﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻨﻮ 

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
اولین نوع دور زدن همسر که در زندگی‌ این روزها رایج شده است، دروغ گفتن است. در حقیقت دروغگویی از مسئولیت‌ناپذیری ناشی می‌شود.
یکی از دلایل عمده دروغ در زندگی، ترس از دست دادن موقعیت است زمانی که افراد چنین احساسی را دارند، اقدام به دروغگویی می‌کنند و با این عمل اعتماد افراد نسبت به یکدیگر کاهش می‌یابد. اگر موقعیت به گونه‌ای باشد که فرد آنچه اتفاق افتاده آزادانه تعریف کند و آن اتفاق مورد تحلیل قرار گیرد و با گذاشتن قول و قراری با یکدیگر مانع از بروز مجدد این اتفاق شوند، بسیار بهتر و کار سازتر است. هر کدام از همسران، زمانی که در خصوص یک موضوع از اول دروغ می‌گویند، سبب می‌شود تا انتها دروغ را ادامه دهند. زمانی که فرد اشتباهی مانند دروغ گفتن را مرتکب شود باید تمام سعی خود را به کار گیرد تا طرف مقابل متوجه نشود. یک ضرب‌المثل قدیمی هست که می‌گوید: دروغگو کم حافظه است! در بسیاری‌ مواقع دست همسر دروغگو رو می‌شود و حال، مرحله دوم مشکلات شروع خواهد شد؛ بازسازی اعتماد از دست رفته!
البته در برخی مواقع بررسی‌کردن‌ها و حساسیت‌های زیاد طرف مقابل به دروغگویی همسر می‌انجامد. در خانواده‌هایی که همسران یکدیگر را با دروغ دور می‌زنند، زوجین نسبت به یکدیگر گذشت ندارند و با انجام کوچک‌ترین خطا، واکنش بدی از خود نشان می‌دهند. همین حساسیت‌های بیش از حد گاهی همسر را به دروغگویی وادار می‌کند. در حالی که خانه باید جایی باشد که افراد با هم راحت بوده و اگر هم خطایی کردند امید به بخشش داشته باشند و آن وقت مجبور نمی‌شوند یکدیگر را دور بزنند.
اما نوع خطرناک‌تر و آسیب‌زننده‌تر دور زدن که این روزها گاه اتفاق می‌افتد و یک تهدید جدی برای خانواده است، دور زدن‌هایی با رنگ و بوی نفر سوم است. خیانت در حقیقت دور زدن همسر و دور زدن تعهدی است که در محضر خداوند به آن پایبند شدیم. این نوع‌ دور زدن، می‌تواند آسیب‌های جدی به زندگی ما برساند. علاوه بر احتمال برملا شدن و از هم پاشیدگی زندگی مشترک، عذاب وجدانی که همسر خائن در تنهایی خود تحمل می‌کند حتی اگر در خودآگاه متوجه آن نشود، ناخودآگاهش را در هم ریخته و در دراز مدت افسردگی و مشکلات روحی ایجاد خواهد کرد.
برخی افراد وقتی خیانت می‌کنند برای فرار از واقعیت و آرامش درونی خود با آوردن دلایل مختلفی سعی می‌کنند کارشان را توجیه کنند. مثلا نبود پیوند عاطفی در خانه، مشغله زیاد همسر، سرد مزاجی و بی توجهی به رابطه زناشویی را علت خیانت می‌دانند در حالی که اگر طرف مقابل آنها به هر کدام از این دلایل چنین کاری کند، نمی‌توانند قبول کنند.با آمدن نسل جدید روابط اجتماعی به صورت آنلاین و مجازی باید بتوانیم، قواعد ارتباط صحیح آنها را نیز به دست آوریم.
بسیاری از دوستی‌های مجازی و مراودات آنلاین که به دلیل نبود طرف مقابل و تایپ کلمات به عنوان واسطه، به نظر ما عادی و طبیعی می‌آید، در حقیقت نوعی خیانت محسوب می‌شود. خیانت فقط رابطه جنسی نیست حتی وابستگی عاطفی به جنس مخالف و نامحرم هم خیانت است. این گپ‌زدن‌ها و وقت گذاشتن‌های اینترنتی که در بسیاری‌مواقع با وابستگی همراه است، همان خیانت است که رنگ و لعاب مدرن گرفته. هر گاه خودتان را توجیه می‌کردید که این فقط یک رابطه در شبکه اجتماعی است، خود را جای همسرتان بگذارید. ببینید دوست دارید همسر شما با جنس مخالفی در فضای مجازی ساعت‌ها حرف بزند و عکس و نوشته رد و بدل کند؟
با مدرن شدن زندگی، حتی دور زدن‌هایمان هم مدرن شده است، اما نتیجه فقط یک چیز است: از بین رفتن روح آرامش در خانه که ضرر اصلی آن متوجه خودمان خواهد شد، درست مثل وقتی در جای دور زدن ممنوع، دور می‌زنیم و خودمان آسیب می‌بینیم.
هنگام اطلاع از خیانت همسر بدانید چه کارهایی را " نباید" انجام دهید.اغلب زنان در مقابل خیانت همسرشان واکنش موثر و مناسبی ندارند. آنها اجازه می دهند ترس ، عصبانیت ، شکست خوردگی شان ظاهر شود.اما به شما توصیه می کنم قبل از هر اقدامی مطلب زیر را بخوانیدتا شرایط بدتر نشود:

1- او را از خانه بیرون نکنید یا خانه را ترک نکنید.
به جای اینکه زود از خانه بیرون بزنید بگذارید احساسات و ناراحتی تان فروکش کند. این بدترین کاری است که می توانید بکنید. الان باید بنشینید و رو در رو با او صحبت کنید و بفهمید چه اتفاقی افتاده است بهترین حالت اینست که او را ترک نکنید و با هم دلیل این کار او را بفهمید.

2- در مورد احساساتتان با هر کسی صحبت نکنید.
خیلی طبیعی است که بخواهید در مورد مشکل خود با کسی دردو دل کنید. اما توجه داشته باشید که با چه کسی درد و دل می کنید. با کسی صحبت کنید که اگاه به مسائل روز باشد وبتواند کمکتون کند .ناراحتی و عصبانیت شما را کم کند. سعی کند مشکل شما را حل کند نه اینه به شدت آن بیفزاید.شما هم از شدت عصبانیت هر چیزی را به همسرتان نسبت ندهید.

3- خیانت او را نادیده نگیرید یا وانمود نکنید که اتفاقی نیفتاده است
نادیده گرفتن خطا یک اشتباه بزرگ است. بهتر از همه این است که به او بفهمانید که متوجه خیانت اش شده اید و دلیلش را از وی جویا شوید،اگر خیانت وی را نادیده بگیرید او را به ادامه کارش تشویق کرده اید. و مطمئن باشید در آینده خیانت های بیشتری مشاهده خواهید کرد و شاید حریم شما و همسرتان از بین برود و او خیانت را از شما پنهان هم نکند.

4- این سه واژه را در نظر بگیرید:"زیر یک سقف بودن" ، " یک برنامه"، و " هدف"
اکثر مشاوران خانواده بر این نظرند که شما باید همسرتان را متوجه کارش زشت خود کنید. اما با یک برنامه ؛زمان و مکان مناسبی برای صحبت در مورد آن پیدا کنید. بدون دعوا و جرو بحث؛

5- زمان و انرژی تان را برای شناختن و صحبت کردن باشریک خاطی همسرتان هدر ندهید.
یکی از بدترین کارها اینست که بخواهید با طرف همسرتان رو در رو شوید و با وی صحبت کنید. این حق شماست که در مورد او چیزهایی بدانید ، اما او ارزش زمان و انرژی شما را ندارد. از همسرتان نیز در مورد او سئوال نکنید. سعی کنید در صحبت هایتان همواره نام او را میان نیاورید.به جای جنگیدن با هم سعی کنید به هم نزدیک شوید و دلیل خیانت او را بفهمید و اگر زندگی و همسرتان را هنوز دوست دارید مشکلات تان را حل کنید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

332 نفر آنلاین
0 عضو و 332 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3380
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10607003
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...