0 امتیاز
136 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
پسر دو سال و هفت ماهه من وقتي در بازي هاي گروهي. سر يك وسيله ايي او و يك كودك ديگر همزمان سراغ آن وسيله بيايد پسر من خيلي مودبانه از او مي خواهد كه اجازه دهد كه اسباب بازي را خودش بردارد اما اغلب كودكان ديگر با جيغ و فرياد وسيله را براي خودشان بر ميدارند و پسر من خودش را از بازي عقب مي كشد ما خانواده فرهنگي وبسيار مودبي هستيم ايا بايد كمي داد و فرياد به كودكم ياد بدهم؟؟؟ به نظرم او نسبت به سنش رفتار بسيار پخته ايي دارد كه براي همه درك و فهم در اين سن بسيار عجيب است اما اين درك وفهم  براي او مشكل ساز شده !! مثلا براي او عجيب است كه بچه ها دعوا ميكنند و به من مي گويد كه چرا آنها به جاي دعوا با هم حرف نميزنند ؟؟پرخاشگري براي او عجيبه!! در مقابل رفتار خشن هم سن و سالانش چگونه به پسرم ياد بدهم كه اجازه ندهد كسي با او رفتار خشني داشته باشد؟

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
باسلام،بی شک،صلح جویی،ادب واحترام به حقوق دیگران،صفات خوبیست وما نباید پرخاشگری را اموزش دهیم اما نکته ی ظریفی که باید متوجه ان باشید،ضعف مهارت ابراز وجود وجراتمندی ودفاع از حقوق شخصی است،برای پرورش این ویژگی،اولا نباید جلوی اورا در گرفتن وسیله خودش بگیرید(حتما اینکار را قبلا کرده اید)بلکه باید تایید وحمایت شود مگر اینکه خودش مایل باشد وسیله اش را در اختیار کودک مقابل بگذارد وباهم معاوضه یا بازی کنند،بخشش حقوق با اراده وتمایل شخصی(مثلا از روی دلسوزی)مانعی ندارد اما اگر احساس میکنید دلیلش ترس است،باید کنارش قرار بگیرید ومراقب باشید دعوانشود واسیب نبیند(هوایشان را داشته باشید)اما به اوروحیه دهید،خواسته اش را مطرح کندومالش را بگیرد،کودک حالت تایید یا عدم تایید رفتارش را در چهره ی شما میبیند،واین باعث عقب نشینی یاجسارت اوست،بخشی از مهارت ابراز وجود،توان نه گفتن است باید به او یاد بدهید که اگر دوست ندارد مجبورنیست اسباب بازیش را به بچه ها بدهد.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

112 نفر آنلاین
0 عضو و 112 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3261
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10525459
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...