0 امتیاز
155 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام من دوقلو۳ساله دارم که قل پسرم عزیزم خیلی بی قراری میکنه به عنوان مثال وقتی ازش میخوایم کاری رونکنه یاپدرش دعواش کنن این جمله رومیگه من دلم میخوادگریه کنم میخوام گریه کنم ومیره تواتاق درب اتاق رومحکم میزنه بهم وگه گداری میادبیرون وجیغ میزنه که میخوام گریه کنم ویااگرچشم چپ کنم خواهرش رومیزنه موهاشومیکشه یابالگدمیزنش دیگه موندم چکارکنم دعواش میکنم بدترمیکنه بالطف خوش باهاش حرف میزنم بازم فایده ای نداره حالابماندکه هروسیله ای خواهرش برداره میگیره ازش ومیزنش ممنون میشم راهنماییم کنید
چندباری بعش گفتم گریه نکن عزیزم بغلش میکردم ولی شروع میکردبه زدن من یاپدرش الان چندروزه میگه میخوام گریه کنم میگم باشه بروولی دررویواش ببنداگرمحکم ببندی دعوات میکنم به نظرم بهترشده ولی درکل خیلی گریه میکنه وخیلی جیغ میزنه دلم براش کبابه میمونم چیکارش کنم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
با سلام
مادرگرامي براي بيان درست و قابل قبول انتطارات خيلي مهم هست که ما در چه زماني به فرزندمان توجه و پاسخ خودمان را ارائه کنيم . زيرا در حقيقت به فرزندمان اين پيام را ميدهيم که براي بيان خواسته هايت از اين پس به همين شيوه اقدام کن . زماني که شما به کودک خودتان در موقع گايه و نق زدن توجه مثبت نشان ميدهيد و نيازش را جواب ميدهيد . در حقيقت به فرزندتان ميآموزيد اگر گريه کني من تسليم ميشوم ونيازت را برطرف ميکنم .
حال براي اينکه کودکتان تغيير رفتار بدهد نياز هست ابتدا شما تغيير روش بدهيد . بدين شکل که زمانهايي که فرزندتان گريه ميکند و بدين شيوه انتظارش را بيان ميکند با چهره آرام و بي تفاوت با او برخورد نماييد . کودک بدين طريق مي آموزد که نه ميتواند بدين شيوه به خواسته اش برسد و نه شما را تحريک نمايد . چون مدت زمان تمرکز کودکان کم هست . کودک خسته ميشود و تغيير شيوه و رفتار ميدهد . حال شما زماني پاسخگوي فرزندتان باشيد و توجه مثبت به او داشته باشيد که رفتار درست را انجام بدهد .مثلا زماني که گريه کودک قطع شدو شما را صدا کرد حالا نگاهش نماييد و در صورت لزوم نيازش را پاسخ دهيد . اگر گريه را دوباره شروع نمود شما دوباره سرتان را برگردانيد .
شما با توجه مثبت خود و پاداش دهي در حقيقت به فرزندتان بسياري از شيوه هاي رفتاري را ميآموزيد .

در رابطه با ارتباط اين دو توصيه ميکنم در روابط  آنها مداخله نکنيد مگر اينکه اين احتمال را بدهيد که ممکن هست صدمه به هم و يا خودشان بزنند . گاهي شيوه رفتار صحيح را به آنها آموزش بدهيد . اما در روابط آنها مداخله نکنيد زيرا آنها بايست از همين سن خودشان بياموزند چگونه با هم کنار بيايند .جانبداري و دخالت شما بسيار تاثير منفي هم بر روابط اين دو برادر خواهد گذاشت و هم بر روابط والد فرزندي .شما ميتوانيد با خواندن کتاب قصه و نمايش عروسکي آموزشهاي مهارتهاي ارتباطي را به صورت غير مستقيم داشته باشيد .
موفق باشيد
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

39 نفر آنلاین
0 عضو و 39 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1026
بازدید دیروز: 1449
بازدید کل: 10537628
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...