0 امتیاز
224 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
همسرم تمام كارهاش رو مطابق ميل بقيه انجام ميده براي جلب رضايت ديگران حتي من رو ازار ميده با لباس پوشيدن من مشكلي نداره وقتي خودمون هستيم اما به محض ورود ديگران از من ميخواد طبق خواسه اونها لباس بپوشم هميشه سعي ميكنه خودش رو با بقيه مطابقت بده مثلا ميگه پدر من ميگه شال ننداز ننداز خواهرم ميگه مانتو اينجوري نپوش نپوش   با فلاني ميريم خانمش مانتويي مانتويي باش چادريه چادري باش من دلم نميخواد اين جوري باشم نميتونم متقاعدش كنم كه به عقايد خودش ومن اخترام بگذاره اخه مگه كسي اين مار رو براي ما ميكنه دلم نميخواد اينجوري پيش بقيه خوب جلوه كنم ما خيلي با سحتي ازدواج كرديم به خاطر مخالفت خانواده همسرم با خودم ميگم شايد ميخواد منو خوب جلوه بده تا دوسم داشته باشن اما من اعتقاد دارم زياده روي تو اين كار باعث ميشه من قدرت تصميم گيريم رو از دست بدم و اونها هر روز از من بيش از قبل توقع داشته باشن بارها باهاش صحبت كردم كه حتي اگه اونها اعتراضي كردن شما مودبانه بايد بگين من با قضيه مشكلي ندارم نميتونم متوجش كنم كه من يا اون هيح وقت نميتونيم همه رواز دست هودمون راضي نگه داريم اين وسط خودمون واستقلال شخصيتمون  چي ميشه نميدونم چه جوري بهش كمك كنم كه بتونه از علايق خودش دفاع كنه مسلما براي خودش هم سخته  لطفا كمكم كنين ممنون

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
بسیاری از افراد دهن بین حتی خودشان هم اعتراف می کنند اعتمادبه نفس پایینی دارند و حرف های دیگران روی آنها تاثیر زیادی می گذارد. اصطلاح «دهن بینی» که بین مردم زیاد هم استفاده می شود، پایه و اساس علمی دارد و متاسفانه در زندگی مشترک تاثیرگذار و مخرب است و طرف مقابل همواره تلاش می کند بتواند این ویژگی همسرش را تغییر دهد اما از آنجا که چنین رفتارهایی ناشی از ویژگی های شخصیتی است و معمولا خود فرد از آن بی اطلاع است، تغییر آنها بسیار دشوار و گاهی غیرممکن خواهدبود.
۴ اختلال شخصیتی دهن بینان

۴ گروه شخصیتی، در مجموع قسمت عمده افراد به اصطلاح دهن بین را تشکیل می دهند و از آنجا که جزیی از خصوصیات شخصیتی آنهاست، به سادگی تغییر نمی کند و حتی در بسیاری از موارد خود فرد قبول ندارد که چنین ویژگی هایی دارد، در مشاوره پیش از ازدواج به افراد توصیه می شود یکدیگر را با همین خصوصیات فعلی بپذیرند و توقع تغییر بعد از ازدواج را نداشته باشند زیرا در بسیاری از این موارد، بهبود ویژگی «تلقین پذیری» به جلسه های منظم روان درمانی و خانواده درمانی نیاز دارد زیرا جزیی از خصوصیات شخصیتی فرد است و از بین بردن آن بسیار دشوار است. اختلالات شخصیتی زیر از رایج ترین مشکلات شخصیتی افراد دهن بین است:
بعضی از آنها شخصیت نمایشی دارند:

شخصیت نمایشی در خانم ها بیشتر دیده می شود و تلقین پذیری از خصوصیات اصلی و مهم چنین شخصیت هایی است. هدف مهم این افراد جلب توجه دیگران است و برای رسیدن به این هدف، دست به هر کاری می زنند. انسان هایی با این خصوصیت شخصیتی می خواهند در هر جمعی در مرکز توجه باشند و به همین دلیل معمولا خودشان از دیگران می پرسند: «کفش جدیدم را دیدی؟»، «رنگ موهایم قشنگ شده؟»، «می دونی پسرم آلمانی صحبت می کند؟»و... این افراد پذیرش و تحمل شنیدن نظر مخالف را ندارند و در صورت شنیدن نظر مخالف مضطرب، افسرده و حتی پرخاشگر می شوند.

 آنها حتی چیزی که خریده اند یا تصمیمی که گرفته اند با مخالفت یا کم توجهی دیگران عوض می کنند. این افراد به طور افراطی خرید می کنند ولی اغلب از آنچه خریده اند، استفاده نمی کنند.
بعضی از آنها شخصیت مرزی دارند:

از خصوصیات اصلی آنها تفکر همه یا هیچ است و تفکری به صورت صفر یا صد دارند. کسی یا چیزی را به طور کامل قبول دارند و بدون اشکال و خطا می دانند و ناگهان همان فرد یا موضوع را کاملا نفی می کنند و آن را بی ارزش می پندارند. افراد با خصوصیات شخصیت مرزی گاهی به صحبت ها و نظرهای دیگران کاملا بی اعتنا هستند و به اصطلاح حرف، حرف خودشان است و گاهی ناگهان به شدت تحت تاثیر نظر دیگران قرار می گیرند و عقیده خود را نسبت به فرد یا تصمیمی کاملا تغییر می دهند. این نوع شخصیت در خانم ها شایع است.
بعضی از آنها شخصیت وسواسی دارند:

این نوع شخصیت با اختلال وسواس تفاوت دارد و در مردان، به خصوص فرزندان اول خانواده، شایع تر است. ویژگی اصلی رفتاری افرادی با این نوع شخصیت، این است که می خواهند همه را راضی نگه دارند و هیچ کس کوچک ترین دلخوری یا ناراحتی از آنها نداشته باشد در حالی که چنین چیزی محال است. چنین افرادی برای انجام کارهای خود نظر دیگران را بارها و بارها جویا می شوند و از احساس آنها می پرسند و اگر تصور کنند کسی ناراحت شده یا مخالف است، برای کسب رضایت او سعی می کنند و حتی تصمیم خود را تغییر می دهند. اگر هم چنین چیزی امکان پذیر نباشد، شروع به عذرخواهی می کنند و دچار عذاب وجدان می شوند.

تغییر تصمیم شاید برای گروهی از اطرافیان مطلوب باشد ولی از نظر بقیه حمل بر (دهن بینی) می شود و به این شکل چرخه معیوبی به وجود می آید تا دل گروه بعدی را هم به دست آورد و به این شکل بازی ادامه می یابد. این افراد علاوه بر اینکه باعث رنجش و ناراحتی اطرافیان می شوند، خودشان هم آرامش ندارند و همیشه مضطرب اند و از این وضعیت رنج می برند.
بعضی از آنها شخصیت وابسته دارند:

این نوع شخصیت در خانم ها شایع تر از آقایان است ولی در مردان نمود بیشتر و آزاردهنده تری دارد. افراد با خصوصیات شخصیتی وابسته برای اینکه حمایت فرد خاصی را از دست ندهند، دست به هر کاری می زنند. در شخصیت نمایشی، هدف جلب توجه در جمع و گروه است ولی فرد به شخص یا گروه خاصی مانند پدر و مادر یا خانواده پدری وابسته است. نمونه شایع آن مردی است که برای کسب رضایت مادر یا خانواده اش تلاش می کند و نمی خواهد دل آنها را بشکند.

 این امر معمولا اعتراض همسر را به دنبال دارد که شوهرم دهن بین و تحت تاثیر مادر و خواهرش است و نظر آنها را به نظر من ترجیح می دهد. این افراد اعتمادبه نفس پایینی دارند و همیشه نگران از دست دادن حمایت ها هستند.
توسط
متشكرم اما كاش در مورد اين قضيه به من راه كار ميدادين همين طور كه فرمودين خودش قبول نميكنه اين كار رو مشكل ميكنه اين وسط اين منم كه اذيت ميشم  لطفا بهم بگين چجوري رفتار كنم كه به بحث و ناراحتي منجر نشه  ممنون ميشم
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
همیشه یادتان باشد که هیچوقت برای رسیدن به یک هدف , هدفی والاتر را از بین نبریم. در این مساله ظاهرا حق باشماست و باید شما شخصیت ثابتی داشته باشید برطبق عقایدتان. اما مواظب باشید برای رسیدن به این مساله نباید خانواده و همسرتان را از خود دور کنید و با او مشاجره کنید. تقریبا همه میدانیم که هیچگاه در بحث و مشاجره نتیجه بدست نخواهد امد. پس سعی در ترک ان داشته باشید. تذکر مودبانه و با دلیل و منطق اگر بصورت مداوم و محترمانه تکرار شود کم کم تاثیر خودرا نشان میدهد. به او بگویید اگر تو میخواهی من این رفتار را ادامه میدهم اما اینکار باعث ناراحتی و رنج من است. سعی کنید با دلیل رفتارتان را توضیخ دهید و بگویید وقتی به رفتارم اعتقاد دارم نیازی به تغییر ان نمیبینم. با خانواده همسرتان صمیمی ترشوید تا این مساله کمرنگ تر شود.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

127 نفر آنلاین
0 عضو و 127 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1766
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10523965
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...