0 امتیاز
619 بازدید
در اخلاقی ، ادبی توسط
نمایش از نو توسط zrastegar
سلام خسته نباشید من23سالمه 3کلا ازدواج کردم رابطه من باهمسرم اوایل سرد بود من کمتر نیاز به رابطه جنسی داشتم واین مشکل ماشده بود العان دوسال عروسی کردم حالا بر عکس شده من نیاز جنسی ام بیشتر شده ولی همسرم همیشه فرار میکند و وقتی برا من نمیگذارد من خیلی به محبتش نیاز دارم ولی توجهی نمیکند در روز کلا سه ساعت همدیگر میبینیم آن موقع راهم میگد پاشو از خانه بریم بیرون خیلی باهاش حرف زدم ولی فایده ندارد تو راخدا کمکم کنید میترسم به گناه بیوفتم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
احتمالاً شما مدتی است که از این قضیه رنج می برید و شاید خیلی هم نتوانید این موضوع را با کسی در میان بگذارید. به همین دلیل خیلی آزرده خاطر شده اید. اکثر خانم ها انتظار چنین چیزی را از همسرانشان ندارند. بنابراین هنگامی که با این موضوع روبرو می شوند، برایشان غیرقابل تحمل است. ممکن است به اشتباه اینگونه برداشت کنند که همسرشان به آنها توجه نمی کند، یا اینکه در نظر همسرشان زیبا و خوش هیکل نیستند یا .... این عدم توافق زن و شوهر بر سر کمیت و کیفیت روابط زناشویی، می تواند دیگر روابط عاطفی آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
اما حقیقت این است که امروزه بنا به دلایل مختلفی تعداد قابل توجهی از خانم ها از سردمزاجی همسرانشان شکایت دارند و این فقط مختص گروه خاصی نیست. کم و بیش تمام زنان و مردان، فراز و نشیب ها و مشکلاتی در زمینه روابط زناشویی شان تجربه می کنند. اما زوجی می تواند از این پستی و بلندی ها عبور کند که حداقل یکی از آن دو (و چه بهتر هر دوی آنها) برای رفع مشکلاتشان به فکر چاره باشند. زیرا سرکوب این نیاز طبیعی، آثار نامطلوبی بر صمیمیت و نشاط خانواده خواهد داشت. این جای بسی امیدواری است که شما اولین گام حل مشکلتان را به خوبی برداشته اید. اما دومین کاری که شما می توانید انجام دهید این است که ابتدا بیندیشید که علت سردمزاجی همسرتان چیست. سپس متناسب با آن علت، با صبر و شکیبایی به رفع مشکلاتتان بپردازید. این را بدانید که در اکثر موارد این مشکل بر طرف می شود و نیازی به گرفتن تصمیمات عجولانه ای از جمله طلاق و ... نیست.
سردمزاجی ممکن است دلایل متفاوتی داشته باشد. به عنوان نمونه اگر فرد احساس کند ممکن است در معرض دید دیگران و حتی کودکی خردسال قرار گیرد، ممکن است از انجام رابطه زناشویی طفره رود. بنابراین بایستی شرایط را به گونه ای فراهم آورید که مثلاً اگر در لحظه مورد نظر، فرزندتان در اتاق خوابیده است، در خواب تقریباً عمیقی باشد و در صورت بیدار شدن متوجه رابطه شما نگردد و یا در صورت امکان به اتاق دیگری بروید.
کاهش سطح سلامتی جسمانی، دیابت، قطع تنفس حین خواب، مصرف برخی از داروها از جمله آنتی هیستامین یا ضد فشارخون، اضطراب، افسردگی و نگرانی در هر زمینه ای، عدم احساس رضایت و خوشبختی، استرس، خستگی، کم خوابی، چاقی و ... باعث کاهش میل جنسی می شود. بنابراین بهتر است ابتدا در حل مشکل احتمالی همسرتان به او کمک کنید و در صورت امکان از افراد متخصص کمک بگیرید.
وجود دیگر مشکلات جسمانی از جمله زود انزالی، اختلال نعوظ و .... به سردمزاجی منجر می گردد. در صورت وجود چنین مشکلاتی، احتمالاً مرد احساس ضعف نموده، در نتیجه از نزدیک شدن به همسرش هراسان می شود. بطوریکه وقتی به این رابطه فکر می کند، دچار اضطراب و استرس می شود و از انجام آن پشیمان می گردد. بنابراین به او کمک کنید از این نگرانی نجات یابد. مثلاً به او بگویید این مشکل برای من اهمیت زیادی ندارد، مهم این است که در حین رابطه از وجود یکدیگر لذت ببریم، حتی اگر آن رابطه اصلی انجام نگیرد. همچنین به او کمک کنید هنگام رابطه زناشویی به جای تمرکز بر مشکل خود، بیشتر بر حس هایی همچون حس بویایی، لامسه و ... تمرکز نماید. از طرف دیگر به طور غیر مستقیم و بدون اینکه غرور او را جریحه دار کنید او را برای انجام معاینات پزشکی ترغیب کنید.
خانمی که نتواند متناسب با ملاک های ذهنی همسرش خود را بیاراید و عشوه گری کند شاید به تدریج باعث بی تفاوتی همسرش گردد. بنابراین خوب است خانم ها بدانند چگونه باید در برابر همسرشان طنازی و عشوه گری کنند و ظرافت های زنانه را رعایت کنند. چنانکه پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: "مرد را به حال خود بگذارید، با وی در نیاویزید، او را به اجبار به سوی خود نخوانید، مرد نیازمند عشوه گری و طنازی است، نه زور و اجبار (وسائل الشیعه، ج14، ص85). یا در جایی دیگر می فرمایند: "خانم ها از آرایش دریغ مکنید، بهترین، ملایم ترین و دل نوازترین عطر را به کار برید، زیباترین و دلرباترین لباس را به اندام خویش بپوشانید، خود را حداقل با یک گردنبند زینت بخشید و صبح و شام خود را به شوهر عرضه دارید، در یک کلام چشم و دل شریک زندگیتان را هنرمندانه بربایید (فروع کافی، ج5، ص500).
اختلافات، درگیری و عدم رابطه صمیمانه میان زوجین، از جمله عوامل کاهنده روابط زناشویی است. بنابراین باید سعی شود روابط گرم و صمیمانه ای میان اعضای خانواده جریان یابد. مصرف الکل یا مواد مخدر باعث کاهش میل جنسی در فرد و یا در همسر وی می شود. عدم رعایت بهداشت فردی، عدم آگاهی از انتظارات همسر در حین رابطه زناشویی، برخی از تفکرات اشتباه در مورد کیفیت و کمیت رابطه جنسی، عدم تغذیه مناسب، و ... از دیگر عوامل کاهش میل جنسی است.

در کنار یافتن علت مشکل همسرتان، این را هم بدانید که همیشه لازم نیست مرد شروع کننده باشد. متاسفانه این تصور بسیار غلطی است که میان بسیاری از زنان رایج است و همین امر یکی از دلایل افزایش سردمزاجی میان مردان است. هیچ جایی عنوان نشده است که مرد باید شروع کننده باشد. به هر حال نقش زن در تحریک قوای جنسی مرد قابل توجه است. بانوانی که برایشان سخت است شروع کننده باشند، باید بالاخره این غرور کاذبشان را کنار بگذارند. آنها می توانند در ابتدا بنا را بر آن بگذارند که فقط می خواهند با همسرشان شوخی کنند. ممکن است این شوخی در نهایت به آن رابطه ای که می خواهند بینجامد و یا خیر. پس بهتر است در ابتدا تمرکز خود را از انجام آن رابطه بردارند. به احتمال زیاد این روش به مرور نتیجه بخش خواهد بود و شرم و حیای بی مورد خانم به تدریج از بین خواهد رفت. چنانکه امام صادق (ع) فرموده اند که "شب هنگام که پرده ها فرو می افتد، خواب بر پلک ها چیره میشود، بر هیچ بانویی روا نیست که بخوابد، مگر آن که خویشتن را به آغوش شوهر بسپارد. باید لباس از تن به در آید، کنار شوهر بیارامید و پوست بدن خویش به بدن شوهر بچسبانید. این چنین خود را به شوهر عرضه داشته اید (وسائل الشیعه، ج215، ص12).
از طرف دیگر، انجام برخی دیگر از کارها مثلاً داشتن خلاقیت و تغییر در نوع لباس پوشیدن، خلاقیت در آرایش کردن، تغییر دکراسیون اتاق خواب، استفاده از رنگ ها و عطرهای محرک و ... باعث افزیش میل جنسی فرد می شود. برخی کلاس های آموزشی مجاز در این زمینه نیز وجود دارد که می توانید از آنها بهره بگیرید (با عناوینی از جمله کلاس اتاق خواب). بهتر است برنامه دقیقی برای انجام رابطه زناشویی نداشته باشید و تعداد دفعات آن را در طول هفته از قبل مشخص نکنید. چرا که اگر برنامه تان مطابق آن پیش نرفت، هم برای شما و هم برای همسرتان استرس آور خواهد بود. دوست عزیز این را هم بدانید که هر مشکلی پس از برطرف شدن، ممکن است مجددا عود نماید. پس اگر پس از رفع مشکلاتتان دوباره با این موضوع روبرو شدید نا امید نشوید. مجددا از خلاقیتتان کمک بگیرید و از شروع کننده بودن هراسی نداشته باشید. زندگی شاد و موفقی داشته باشید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

24 نفر آنلاین
0 عضو و 24 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 680
بازدید دیروز: 4821
بازدید کل: 10542103
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...