0 امتیاز
412 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام وقت بخیر ممنون از مطالبی که میفرستین دوستی دارم که خیلی نگران دخترشه ، دخترش توی بازی و واقعیت همش خودشو پسر فرض میکنه برای خرید لباس رنگ و مدل پسرونه انتخاب میکنه وقتی با دختر ها بازی میکنه پدرشون میشه اگه زحمتی نیست در مورد راه حلش اگه مطلبی دارین بفرستین تا به دوستم بگم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
دختران پسرنما!
 

 
 
 هویت جنسی یک حالت روانشناختی است که نمایانگر احساس فرد از مذکر یا مونث بودن خود است: هویت جنسی اکثر افراد تا سن 2 تا 3 سالگی ایجاد می شود و معمولابا جنسیت زیستی فرد هماهنگی دارد. در راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی انجمن روانپزشکی امریکا، اختلالات هویت جنسی به عنوان گروه ناهمگونی از اختلالات تعریف شده اند که ویژگی مشترک آنها، ترجیح قوی و مداوم برای اتخاذ وضعیت و نقش جنسی مخالف است. این اختلالات ممکن است در گفتار ظاهر شوند، که شامل اصرار و پافشاری مبنی بر تعلق واقعی به جنس مخالف است یا اینکه به صورت غیرکلامی و با انجام رفتارهای جنس مخالف خود را نشان دهند.
 دختران مبتلابه این اختلال معمولامصاحب های پسر دارند و علاقه شدیدی به ورزش و بازی های خشن پسرانه دارند. آنها میل دارند که متعلق به جنس مقابل باشند و این میل خود را ابراز می کنند این افراد مکررا سعی می کنند که به عنوان عضو جنسی مقابل پذیرفته شوند و آرزو می کنند که مثل فردی متعلق به جنس مقابل رفتار کنند و دیگران هم مثل جنس مقابل با آنها رفتار کنند. به علاوه آنها تمایل دارند خصوصیات جنسی جنس مقابل را کسب کنند و ممکن است معتقد باشند با جنسیت عوضی به دنیا آمده اند و برای تغییر جسمانی خود درخواست اقدامات طبی و اعمال جراحی کنند.
 بررسی های مولف نشان می دهد که تعداد معدودی از دختران به دلیل نارضایتی از جنسیت خود مشکل در سازگاری تحصیلی – بین فردی _ خانوادگی داشته و اقدامات و در خواست های آنها برای متعلق شدن به جنس مقابل با خشونت والدین همراه بوده، لذا برای رهایی از شرایط خانواده در پذیرش آنها معمولااقدام به ترک خانواده کرده یا خانواده این دختران را از خود طرد کرده بودند با وجود تلاش در تغییر اسم و اتخاذ نام و رفتار پسرانه آنها مورد تجاوز و بهر ه کشی قرار می گرفتند.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

247 نفر آنلاین
0 عضو و 247 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1156
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10604780
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...