دختران پسرنما!
هویت جنسی یک حالت روانشناختی است که نمایانگر احساس فرد از مذکر یا مونث بودن خود است: هویت جنسی اکثر افراد تا سن 2 تا 3 سالگی ایجاد می شود و معمولابا جنسیت زیستی فرد هماهنگی دارد. در راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی انجمن روانپزشکی امریکا، اختلالات هویت جنسی به عنوان گروه ناهمگونی از اختلالات تعریف شده اند که ویژگی مشترک آنها، ترجیح قوی و مداوم برای اتخاذ وضعیت و نقش جنسی مخالف است. این اختلالات ممکن است در گفتار ظاهر شوند، که شامل اصرار و پافشاری مبنی بر تعلق واقعی به جنس مخالف است یا اینکه به صورت غیرکلامی و با انجام رفتارهای جنس مخالف خود را نشان دهند.
دختران مبتلابه این اختلال معمولامصاحب های پسر دارند و علاقه شدیدی به ورزش و بازی های خشن پسرانه دارند. آنها میل دارند که متعلق به جنس مقابل باشند و این میل خود را ابراز می کنند این افراد مکررا سعی می کنند که به عنوان عضو جنسی مقابل پذیرفته شوند و آرزو می کنند که مثل فردی متعلق به جنس مقابل رفتار کنند و دیگران هم مثل جنس مقابل با آنها رفتار کنند. به علاوه آنها تمایل دارند خصوصیات جنسی جنس مقابل را کسب کنند و ممکن است معتقد باشند با جنسیت عوضی به دنیا آمده اند و برای تغییر جسمانی خود درخواست اقدامات طبی و اعمال جراحی کنند.
بررسی های مولف نشان می دهد که تعداد معدودی از دختران به دلیل نارضایتی از جنسیت خود مشکل در سازگاری تحصیلی – بین فردی _ خانوادگی داشته و اقدامات و در خواست های آنها برای متعلق شدن به جنس مقابل با خشونت والدین همراه بوده، لذا برای رهایی از شرایط خانواده در پذیرش آنها معمولااقدام به ترک خانواده کرده یا خانواده این دختران را از خود طرد کرده بودند با وجود تلاش در تغییر اسم و اتخاذ نام و رفتار پسرانه آنها مورد تجاوز و بهر ه کشی قرار می گرفتند.