0 امتیاز
464 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام ... حدود 5 ماهه ک استرس دارم و همش فکرای بد میکنم و کارهایی ک کردم در گدشته میاد تو ذهنم و باعث ترس شدید میشه مثلن ب خودم میگم نکنه دوست پسرای سابقم برای زندگیم دردسر درست کنن یا اینکه منو اذیت کنه البته بگم ک 5 ساله ازدواج کردم تمام کارهامو ب همسرم گفتم ولی بازم حالم بده ...من توبه کردم ک خیلی هم پشیمونم از کارام .....ولی این ترس منو از پا در اورده هیچی باعث خوشحالیم نمیشه همش دگرگونم میخوابم کابوس میبینم و تا یکی بهم میگه بهش فکر کنی سرت میاد حالم بدتر میشه دست و پام سر میشه قلبم اتیش میگیره و چون با دوتا از دوست پسرام رابطی لمسی داشتم همش میگم نکنه ابرومو ببرن نکنه اون موقع ازم فیلم گرفته باشن و هزار جور فکرای دیگه میاد تو سرم .....دکترم رفتم مشاوره رفتم دارو استفاده کردم اثر نداشته .....خیلی ذکر میگم خیلی  قران میخونم ولی این ترس امونمو بریده ب خدا الانم ک دارم براتون تایپ میکنم تمام قلبم و بدنم داره میلرزه تورو خدا کمکم کنید ......من 24 سالمه ....و اینم بگم گ 3 ماه پیش بهتون پیام داده بودم و کارهایی ک گفتید و انجام دادم ولی تاثیر نداشته .....من خیلییییی پشیمونم از کارام ب خدا بچگی کردم تورو قران کمکم کنید .....

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
هجوم افکار یعنی اینکه در مواقعی فرد با افکار بسیار زیادی روبرو می شود که همگی اضطراب زا هستند فکرهای ریز و درشتی که هرکسی را می تواند در وحشت و ترس فرو ببرد و ذهن افراد را بسیار درگیر خود کند و به خیلی از چیزها حساس کند حتی به کوچکترین صداها هم حساس می شوند ولی اگر از بیرون به تمام این افکار دقت شود اصلا جایی برای نگرانی وجود ندارد اما همین که سلسله وار و پشت سر هم هستند می تواند فرد را بسیار ناراحت و مضطرب کند.

افرادیی که به آنها گفته می شود که وسواس فکری و یا اختلالات دیگر اضطرابی دارند در جلسات اول مشاوره به آنها تکنیک توقف را آموزش می دهند در واقع هروقت دچار این حالت شدند باید بلند به خودشان و افکارشان بگویند توقف تا اینکه جلوی سیل این افکار را بگیرند که در بعضی از اوقات این روش کارایی و اثر مناسبی دارد، البته بعضی از مشاورین هم به مراجعه کننده هایشان می گویند که به دستشان کشی ببندند که هروقت با این شرایط روبرو شدند این کش را بکشند تا اینکه از ضربه آن به خودشان یاد آوری کنند که همه ی این نگرانی ها تنها فکر است و نباید افراد درگیر آن شوند و با این افکار دچار ترس شوند. کلا این افکار برای هرکسی متفاوت می تواند باشد کسی از دیوانه شدن می ترسد کسی دیگر از مشکلات آینده می ترسد فرد دیگری از کمبود اعتماد بنفس، خطاهایی که در گذشته انجام داده است، ناراحت می شود و خودش را بسیار مقصر می داند. این سیل افکار که به عنوان هجوم افکار شناخته می شود می تواند هر فرد عادی را نگران کند. در ادامه می خواهم به چند مورد ساده اشاره کنم که اگر وارد این حلقه ترس شدید می توانید از آن استفاده کنید کما اینکه ساده است اما بستگی دارد که چقدر خلاق باشید و بتوانید سریعتر خودتان را از این حلقه افکار خارج کنید.

1- وارد صحبت با دیگران شوید

شاید وقتی گرفتار این نوع از افکار می شوید راحت نباشد که با دیگران ارتباط قویی ایجاد کنید و ذهنتان بسیار درگیر افکار اضطرابی شده باشد اما اگر شما در این مواقع با دیگران ارتباط کلامیتان را بیشتر کنید کمتر درگیر این افکار می شوید و از شدت آن کم می کنید و با محیط اطرافتان ارتباط بیشتری پیدا می کنید و ترس این افکار برای شما کمتر می شود و به مرور متوقف می شوند.

2- فعالیت بدنی

دو نوع فعالیت داریم یکی جسمی یکی دیگر هم ذهنی وقتی که همه انرژی را به ذهنمان می دهیم خوب توقع اینکه آرامش زیادی داشته باشیم سخت تر است شما باید فعالیت جسمی بیشتری داشته باشید، وقتی انرژی بیشتری روی این قسمت می گذارید بهتر می توانید از پس فعالیت های ذهنیتان بربیایید.

3- استفاده درست از فعالیت ذهنیتان

اگر قرار باشد که بهتر از این انرژی ذهنیتان استفاده کنید می توانید مشغول فعالیتهای بهتری شوید مثلا اینکه شروع کنید به نوشتن هرچی که در ذهنتان می رسد و یا اینکه کتابی جذاب بخوانید تا اینکه تمرکزتان به چیزهای با اهمیت کشیده شود.

البته هجوم افکار می تواند برای افراد نگران کننده باشد و احساس کنند که دارند کنترلشان را از دست می دهند که این اتفاق نمی افتد، و با این افکار شما کنترلتان را از دست نمی دهید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

23 نفر آنلاین
0 عضو و 23 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 34
بازدید دیروز: 4821
بازدید کل: 10541457
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...