0 امتیاز
266 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام با تشکر ازاینکه به سئوال من پاسخ دادید شوهرم خیلی بامعرفت ,برای اینکه با اقوام رفت وامد نمی کنه، دلایل خودش رادارد, (اینکه می گم  اقوام شامل خواهر وبرادر خودش هم است شاید گاهی هم پدر ومادرش )که گاهی حق رابه شوهرم میدهم ولی من و دو دختر م تنها هستیم ,کلاس های هنری هم رفته ام ولی مردم دیگه را می بینم با اقوامشون رفت وامد می کنند خیلی حسودیم می کنه می خواستم راهنماییم کنید که من چه کنم از این تنها یی دربیام ?باتشکر

2 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
قطع ارتباط با اقوام بطور کلی مذموم است. هرچند مشکلاتی وجود داشته باشد بد نیست در حد متعارفی مساله وجود داشته باشد.
اما در مساله شما چند نکته را در نظر داشته باشید.
انسان موجودی اجتماعی است و نیاز به ارتباط با همنوع دارد اگر دوست یا کیی را ندارید که با او رفت و امد کنید حتی اگر برای خودتان مشکلی نباشد بعدها فرزندتان نمیتواند اجتماعی باشد. اما اگر فقط با اقوام رفت وامد نمیکنید سعی کنید با همسرتانگفت و گو کنید و بررسی کنید که ایا مضرات ارتباط با اقوام بیشتر است یا مزایای ان. میتوانید زمانهایی معین کنید تا ارتباط هرچند کم ولی قطع نشود.
0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام
اختلافات زوجین بر سر رفت و آمد با خانواده دیگری یکی از مسائل شایع و نسبتا طبیعی در زندگی زناشویی است و کم یا زیاد بین همه خانواده ها وجود دارد؛ اما مهم تر از وجود اختلاف، نوع مدیریت و برخورد با این تعارضات است. اگر دلایل عدم رفت وامد با اقوام را از ایشان پرسیدید وقانع شدید که هیچ بحثی نیست ولی اگر پرسیدید وجوابی دریافت نکردید باید توجه داشته باشید که ممکن است ناشی از عدم اعتماد به نفس همسرتون وگوشه گیری وانزواباشد .نیاز به برقراری روابط اجتماعی یکی از نخستین نیازهای انسان محسوب می شود و در همه افراد وجود دارد. منتها درجه و شدت آن در افراد مختلف متفاوت است. در یک طبقه بندی افراد به دو تیپ شخصیتی درون گرا و برون گرا تقسیم می شوند.
برون گراها افراد اجتماعی هستند و افزون بر دوستدار دیگران بودن و تمایل به شرکت در اجتماعات و مهمانی ها، در عمل قاطع، فعال و اهل گفت و گو هستند. این افراد هیجان و تحرک را دوست دارند و به موفقیت در آینده امیدوار هستند.
ویژگی های افراد درون گرا درست در نقطه مقابل این موارد است. یعنی این افراد کمتر به حضور در جمع تمایل دارند و بیشتر وقت خود را در فعالیت های انفرادی سپری می کنند. ضمن اینکه این افراد کمتر صحبت می کنند و طبیعتا کمتر به بیان احساسات درونی خود می پردازند. ممکن است همسر شما جزو افراد درون گرا باشد (شما با توجه به رابطه نزدیکی که با او دارید بهتر می توانید این مسئله را تشخیص دهید). بنابراین با توضیحاتی که داده شد، این مسئله که او اهل رفت و آمد با فامیل نیست تا حدودی طبیعی به نظر می رسد. لذا اگر شما در این باره همسرتان را تحت فشار قرار دهید یا اصرار بیش از حدی داشته باشید، وی را وادار می سازید رفتاری را در پیش بگیرد که واقعی نیست و اصالت ندارد. فقط کافی است یک بار به صورت عمیق و مفصل درباره این که چرا دوست ندارد با فامیل رفت و آمد داشته باشد صحبت کنید. ممکن است اتفاقا او فردی اجتماعی و برون گرا باشد اما به دلایلی تمایل نداشته باشد که با افراد بخصوصی مراودات داشته باشد. هرکسی حق دارد انتخاب کند که با چه کسانی همنشینی نزدیک تری داشته باشد. البته لزوم ارتباط با اقوام بخصوص اقوام درجه یک و تاثیر شگرف آن در دیگر جنبه های زندگی برکسی پوشیده نیست و کاملا ضروری است.
نکته کلیدی داشتن صحبتی صمیمانه و به دور از هرگونه سوگیری و تعصبات خانوادگی است. اما اگر با کمک مشاور متخصص به این مسئله پی بردید که همسرتان یک فرد درون گراست، می توانید فقط از وی بخواهید در جمع هایی که بسیار ضروری به نظر می رسد حضور یابد. حتما این نکته را در نظر داشته باشید که در کنار شرکت در مناسبات خانوادگی از همسر خود غافل نشوید و برای او نیز زمان و توجه لازم را لحاظ کنید. در نهایت این که بهتر است خودتان نیز جانب احتیاط را رعایت کنید و حدودی را برای این رفت و آمدها قائل باشید تا بتوانید رضایت همسرتان را نیز به دست آورید.اگرهمسرتان برای ارتباط داشتن با دیگران از جمله خانواده و دوستان خودهم بی انگیزه است یااگر این مشکل در دیگر ارتباط ها هم دیده می شود، لزوم بهره گیری از مشاوره حضوری لازم است.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

386 نفر آنلاین
0 عضو و 386 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 4134
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10607756
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...