0 امتیاز
432 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
یک سوال مهم داشتم. پسر من 3 سال و 4 ماهش هست. و دائماً برای گوشی من گریه می کنه. دوست ندارم زیاد گوشیم رو بهش بدم. چون زمانی که دست می گیره، دائماً عکس می گیره و با برنامه های دیگر گوشیم کار می کنه. من می ترسم نا خودآگاه عکسی، چیزی به اشتراک بذاره. و اصلاً هم با تبلت موافق نیستم، درصورتی که می تونیم تهیه کنیم. حالا سوال من این هست، که تهیه یک تبلت، جایگزین بهتری برای گوشی نیست؟ که دست از سر گوشی من برداره. البته من در مورد برنامه های تبلت هم کاملاً محافظه کار هستم. ممنون می شوم اگر پاسخم رو بدهید. متشکرم
ستفاده از تبلت و گوشی‌های هوشمند چه تاثیری بر رشد ذهنی و جسمی کودک می‌تواند داشته‌باشد؟

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
این استفاده‌ها باید محدود و مشخص باشد و اگر بی‌حد و اندازه و بی‌جهت باشد حرکت جسمی کودک را مختل می‌کند یا موجب افزایش وزن (چاقی) او می‌شود . کودک ممکن است از دنیای واقعی دور بیفتد و رشد و تکامل طبیعی که در تعامل رودر رو با افراد به وجود می‌آید را نداشته‌باشد یا بیش از حد به دیگران اعتماد کند. ممکن است کودک عکسی نامناسب را به اشتراک گذاشته باشد این عکس موجب می‌شود کودک پشیمان شود و احساس گناه کند. پس عوارض جسمی، روانی و اجتماعی برای کودک خواهد داشت و می‌تواند هر سه بعد سلامت او را مختل کند.

 

پیشرفت تکنولوژی و همپایی کودکان در این پیشرفت غیر قابل انکار است، چطور می‌توانیم از آسیب بیشتر به کودکان جلوگیری کنیم؟

متاسفانه به نظر می‌آید قوانینی که در خانواده باید برای کودک گذاشته‌شود، هم در کشور ما و هم در کشورهای دیگر مقداری شل شده‌است. ولی خانواده‌هایی که در قانون‌گذاری برای کودک موفق باشند به صورتی که مشخص باشد کودک چه نوع استفاده‌هایی می‌تواند بکند، چه نوع موبایلی می‌تواند داشته‌باشد و استفاده از کامپیوتر چقدر می‌تواند برایش آزاد باشد. همچنین مشخص باشد از کدام سن می‌تواند با این ابزار کار کند تا کودکان بتوانند بشناسند و رعایت کنند. به ویژه پدر ومادر می‌توانند برای کودکان خود الگو باشند پدر و مادری که از این ابزار بیش از حد استفاده کند کودکان هم ترغیب می‌شوند. پس والدین باید نظارتی روی رفتار خود برای خود و کودکانشان داشته‌باشند.

 

آیا این نحوه برخورد والدین مصداق پایمال کردن حقوق کودکان محسوب نمی شود؟

در پیمان نامه حقوق کودکان به پدر ومادر و یکسری نهادهای مدنی اجازه داده شده که بتوانند بر رسانه‌ها و دسترسی کودکان به اطلاعات مختلف نظارت بکنند. در راستای حفظ سلامت و منافع عالی می‌توانند این محدودیت‌ها را برای کودک خود قایل شوند. در عین حال باید این اجازه را بدهند که کودک بتوانند عقاید خود را ابراز کند و به اطلاعات مختلف مناسب با سن خود دسترسی داشته باشد. در هر صورت به شکل راه رفتن روی لبه تیغ است در عین اینکه کودک را نباید آزاد گذاشت نباید زیاد هم محدودش کرد این است که باید تعادلی وجود داشته باشد تا کودک رشد و تکامل طبیعی خود را در طول کودکی ونوجوانی طی کند.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

336 نفر آنلاین
0 عضو و 336 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2279
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10605902
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...