0 امتیاز
534 بازدید
در اخلاقی ، ادبی توسط
با سلام وخسته نباشید
دختری ۲ سال و ۵ ماهه دارم که در سن ۲ سالگی خیلی راحت از پوشک گرفته شد
ولی الان بعد از این ۵ ماه که خودش به راحتی به دستشویی میرفت حدود یک هفته است که با مقاومت عجیب او و کثیف کردن خودش مواجه شدم.
تقریبا روزی یک بار با این صحنه روبرو شده و کلنجار میرم.
دفعه اول و دوم خونسرد برخورد کرده و فقط گوشزد کردم که کار بدی مرتکب شده ولی دفعه سوم عصبانی شدم و عصبانیتم رو نشون دادم اما این روند تا به امروز ادامه داره
نمیدونم چطور باید برخورد کنم لطفا راه حلی پیش رویم بگذارید
لازم به ذکر است که شب ادراری اصلا نداره مواقعی که خوابه با ناله و یا گریه متوجه میشم که باید ببرمش دسشویی و به راحتی میاد

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
بجای عصبانتی حتما ریشه مساله را پیدا کنید. شاید از چیزی ترسیده مثلا از صدای سیفون یا هرچیز دیگر. شاید از نگه داشتن خود لذت میبرد که این در عده ای شایع است و دلایل متعدد دیگر.
سعی کنید او را تشویق نمایید و با رفتاری دوستانه اشتباهش را باو گوشزد کنید. تشویق معمولا روش بسیار موثری است. از روشهای زیر برای بهبود رفتار او کمک بگیرید.
 ▪️ به کودک حداقل یک کلمه، اشاره و یا علامت در هنگام داشتن ادرار و یا مدفوع برای خبر کردن یاد بدهید.

 ▪️ زمانی که کودک خیسی یا کثیفی خودش را اعلام کرد او را به سرعت به توالت برده لباس، کهنه و یا پوشک او را تعویض کرده و از اینکه به شما خبر داده از او تشکر کنید. در ابتدا خیس و یا کثیف بودن او را نادیده گرفته و او را به دلیل خبر کردن تشویق کنید.

 ▪️ کودک را به دلیل آنکه کارهایش را به تنهایی انجام می دهد تشویق کنید. این عمل موجب مستقل شدن کودک می شود.

 ▪️ برای آنکه کودک نسبت به اعمال خود آگاه شود به او بگویید به شلوار خیس و یا کثیفش دست زده و یا آن را ببیند. در حین مدفوع کردن برای او توضیح دهید که مشغول چه کاری است و نام این کار چیست. به تن داشتن لباس خیس و یا کثیف برای کودک ناراحت کننده است. اجازه دهید کودک این ناراحتی را تجربه کند زیرا ناراحتی کودک انگیزه خوبی برای کنترل ادرار و مدفوع و در نتیجه استفاده از توالت خواهد بود.

 ▪️ کودک باید مسوولیت کارهای خود را به عهده بگیرد برای مثال برای شستن لباس زیر یا شلوار کثیفش از او کمک بگیرید.

 ▪️ اگر کودک در طول روز نیاز به توالت رفتن دارد، به او بگویید چند ثانیه صبر کرده و سپس به توالت برود. اینکار موجب تمرین کنترل ادرار در کودک می شود.

 ▪️ در صورتی که کودک از محل توالت، صدای سیفون و... می ترسد ترس ها را در او از میان ببرید. او باید محل قرار گرفتن ادرار و مدفوع را ببیند و خودش سیفون را بکشد. کودک را برای صحبت کردن درباره ترس هایش تشویق کنید. این کار به شما به منظور درک بیشتر و حل مسایل کودک کمک می کند.

 ▪️ توالت باید به راحتی در دسترس کودک بوده تمیز و برای او جالب باشد (برخی والدین از مکان توالت برای تنبیه کودک استفاده می کنند. این کار موجب ناامن شدن محل توالت برای کودک شده و او در آنجا احساس ترس می کند).
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

228 نفر آنلاین
0 عضو و 228 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 7613
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10611234
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...