0 امتیاز
404 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
با سلام.من یک دختر  دوسال و سه ماهه دارم که از 18 ماهگی از پوشک تقریبا بازش کردم و فقط مهمونی رفتنی و شب ها میبستم الان تو مهمونی هم نمیبندم و میخوام از پوشک شب هم باز کنم اما موفق نمیشم.هم شب قبل خواب و هم دوبار تو طول شب پا میشم بره جیش گرفتنش اما وقتی پا میشم میبینم کارشو کرده.به همین دلیل بازم شبها پوشکش میکنم.چه کار کنم که جاشو خیس نکنه و پوشک هم نکنم؟ایا زوده؟ضمنا شب قبل خواب یک شیشه شیر میخوره.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
پرسشگر عزیز

پاسخ خود را از سوالات مشابه لینک زیر مطالعه فرمایید.

 

http://qurann.ir/qa/search?q=%D9%BE%D9%88%D8%B4%DA%A9
توسط
مطالب لینک هاتون رو خوندم ولی تقریبا ارتباطی با سوال من نداشت من بچمو تو بیداری از 18 ماهگی باز کردم الانم هیچ مشکلی نداریم تو بیداریش.سوالم اینه تاکی شبها پوشکش کنم؟؟ایا باید به حال خودش بزارم تا هروقت که دیگه صبحها پوشکش خشک باشع؟؟ایا باید شیرشو قطع کنم؟؟البته وقتی شیرو زمانهای دیگه ای به جز قبل خواب میدم دیگه اشتهاش به غذا کم میشه و غذاشو نمیخوره.
توسط
سلام اگه ممکنه پاسخ این سوال را بفرمایین
چون من هم همین مشکل را دارم و جوابو با مطالعه مطالب سایت نگرفتم
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
MAMAN:
راه های مختلف برای تربیت کردن کودک برای دستشویی رفتن وجود دارد. معمولا کودکان سه تا سه و نیم ساله خودشان به دستشویی می روند و دیگر نیازی به پوشک ندارند.
ولی این که بچه ها شب ها نیز بیدار شوند و به دستشویی بروند ، گاهی اوقات شش ماه دیگر طول می کشد و معمولا بچه های چهار یا پنج ساله شب ها بیدار میشوند و به دستشویی می روند.
در کودکان کنترل ادرار در شب ها دیرتر از کنترل ادرار در روزهاست چون شب ها بچه ها مجبورند مدت زیادی خودشان را کنترل کنند و وقتی خواب هستند ، شاید نتوانند از خواب بیدار شوند و به دستشویی بروند.
هر وقت مثانه ی کودک از لحاظ فیزیکی به اندازه ی کامل تکامل پیدا کرد ، او میتواند شب ها نیز ادرار خودش را کنترل کند. در این صورت یا خودش به والدینش می گوید که دیگر دوست ندارد شب ها پوشک شود و یا این که خود پدر و مادر متوجه این مسأله می شوند و وقتی می بینند چند شب پشت سر هم خودش را خیس نکرد ، او را از پوشک می گیرند.

گاهی اوقات بچه ها شب ها خودشان را خیس می کنند و نمیتوانند پوشک خودشان را عوض کنند. به آنها بگویید که اگر خودشان را خیس کردند پوشکشان را عوض کنند و شلوار بپوشند . اگر کودک خواست پوشک دیگری بپوشد ، به او کمک کنید.
بعضی از والدین نیز برای این نگذارند شب ها کودکشان خودش را خیس کند ، به خصوص اگر در طول روز او مایعات زیادی خورده باشد ، او را بیدار می کنند و به دستشویی می برند.
بعضی از والدین هم به فرزندشان می گویند که او بزرگ شده و نباید شب ها خودش را خیس کند. ولی بهتر است این کار را هم نکنید. وقتی مثانه ی کودک به اندازه ی کافی رشد کند ، او دیگر خودش را خیس نخواهد کرد.
نباید او را تحت فشار بگذارید تا مثل بزرگترها رفتار کند. همچنین نباید او از این کار احساس شرمندگی و یا گناه کند. گاهی اوقات نیز کودک چند ماهی شب ادراری ندارد ، ولی یکدفعه ادرار می کند.
اگر این اتفاق برای کودکتان افتاد ، فکر نکنید که این کارش عمدی و برای ناراحت کردن شما بوده است. شاید خواب او خیلی سنگین بوده که نتوانسته بیدار شود و به دستشویی برود و بالاخره اتفاقی است که افتاده.
گاهی اوقات نیز وقتی کودک نگران است و دچار استرس میشود ، شب ادراری می کند. مثلا وقتی شما به منزل جدیدی می روید یا وقتی قرار است دوباره بچه دار شوید یا وقتی او تازه به مدرسه میرود.
اگر فرزندتان هنوز هر شب جایش را خیس می کند و یا گاهی این اتفاق می افتد ، نباید عصبانی و مأیوس شوید ، شاید فکر کنید که دیگر بس است و او را به اندازه ی کافی پوشک کرده اید و دیگر نباید هر شب پتو و ملحفه های او را بشویید.
البته احساسات شما را خوب درک می کنیم ، ولی باید بدانید زمانی که فرزندتان از لحاظ جسمی آمادگی این کار را پیدا کند ، دیگر شب ها ادرار نخواهد کرد ، بنابراین سخت نگیرید و سعی کنید آرامش خودتان را حفظ کنید.
منبع : کتاب راهنمای کامل تربیت کودک از تولد تا 5 سالگی
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

25 نفر آنلاین
0 عضو و 25 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 970
بازدید دیروز: 3165
بازدید کل: 10536123
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...