0 امتیاز
18.3هزار بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
با عرض سلام
براي تشکيل نطفه گفته شده پس از عصر جمعه مستحب است.منظور از بعد از عصر دقيقأ يعني چه ساعتي از روز؟در ماه مهر که ساعت ها تغيير ميکند چه ساعتي ميشه؟ممنون ميشم جواب بديد.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
پرسشگر عزیز

آداب رابطه جنسی و تشکیل نطفه را می توانید از کتاب حلیه المتقین و ریحانه بهشتی با جزئیات مطالعه بفرمایید

عصر از نظر شرعی از یعد از اذان ظهر تا غروب آفتاب گفته می شود.

موفق باشید
توسط
انتقال داده شده توسط zrastegar
در سر عقل میباید بی کلاهی عار نیست

یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟ سکس داشتن در غروب جمعه بهتر از نداشتنشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی اگه یکی شنبه صبح سکس داشته باشه بچش شاخ در میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید این ریحانه های بهشتی که بر اثر استفاده درست از کتاب ریحانه بهشتی درست میشن بر سر مردم چه گلی میزنن؟؟؟؟

وقتی میگی فلان روز نطفه بسته بشه فلان روز نشه یعنی یک روز بچه درست کنیم نا خلف میشه؟؟؟؟؟؟؟

 

یعنی چون ملت دنیا زیاد به اینا توجه نمیکنن و ما مسلمین توجه میکنیم تعداد صالحین مون زیاد تره

پس چرا اینقد ما بو گندوییم؟؟؟؟
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
پرسشگر عزیز

از آنجا كه دين اسلام، آئين زندگي است، براي همۀ جنبه هاي زندگي انسان برنامه هايي ارائه كرده است؛ از جمله در مورد آميزش و مسائل زناشويي آدابي بيان نموده كه رعايت آن، در بهداشت فردي و اجتماعي، روحي و جسمي زن و شوهر، بچه دار شدن و سالم بودن آن، ازدياد محبت و غيره تأثير دارد.
همانطور كه مي دانيد يكي از مهمترين اهداف ازدواج توليد نسل سالم و صالح است. تحقق چنين امري مستلزم رعايت يك سلسه اموري است كه در ذيل به آنها اشاره مي شود:
الف- مكان آميزش: بايد به دور از حضور ديگران حتي كودكان و نوزاداني كه بيدار هستند، باشد. پيامبر اسلام(ص) مي فرمايند: «اگر در اتاقي كه كودكي در آن بيدار است با همسر خود همبستر شويد (آميزش كنيد) موجب مي شود كه كودك روي رستگاري را به خود نبيند».(1)
ب- زمان آميزش: براي آميزش زماني در نظر گرفته شده است كه عدم رعايت آن مي تواند تأثيرات بدي را به دنبال داشته باشد. طبق بعضى از روايات، مجامعت و نزديكى با همسران در ايام و ساعاتى نامناسب است و اين روايات در كتاب هاى معتبره (حديثى و فقهى) شيعه موجود و در آنها حكمت و فلسفه اين دستورات تا حدودى تشريح شده است.(2)
برخي از اين ايام و ساعات به قرار زير است:
1. جماع در شب و روزى كه ماه و خورشيد گرفته است. 2. هنگام غروب خورشيد. 3. هنگام طلوع فجر تا طلوع آفتاب. 4. شب اول ماه غير از ماه رمضان. 5. در شب آخر ماه. 6. جماع بعد از احتلام در خواب. 7. جماع در جايى كه كودكى باشد كه به آنها نگاه كند يا سر و صداى آنها را بشنود، هر چند چيزى متوجه نشود. 8. نگاه كردن به فرج هنگام جماع. 9. جماع به صورت عريان. 10. جماع در زير آسمان (بدون هيچ پوشش). 11. جماع رو به قبله و پشت به قبله. 12. هنگامى كه شكم پر است.
- در روايات تأكيد زيادي دارد بر:
زمان آميزش: اهميت برخي از اين مباحث و كراهت هايي كه در روايات نقل شده است، حتي از نظر علوم روز هم ثابت شده است. اما نسبت به برخي هنوز اطلاعات پيدا نكرده و متوجه نكتۀ آن نشده است.
مثلاً پيامبر خدا(ص) در سفارش به امام على(ع) مي فرمايد:
اى على! در آغاز، ميان و پايان ماه با همسرت نزديكى مكن، كه ديوانگى، جذام و تباه ‏مغزى، بسيار زود به سراغ وى و فرزندش مى‏آيد.
اى على! بعد از ظهر با همسرت نزديكى مكن؛ چرا كه اگر در آن هنگام، ميانتان فرزندى تقدير شود، كژْ چشم خواهد بود و شيطان، از كژْ چشمى انسان، شادمان مى‏شود.
اى على! در شب عيد قربان با همسرت نزديكى مكن؛ زيرا اگر ميانتان فرزندى تقدير شود، شش انگشت يا چهار انگشت خواهد داشت.
اى على! در زير درختى ميوه ‏دِه با همسرت آميزش مكن؛ چرا كه اگر ميانتان فرزندى تقدير شود، جلاّد، قاتل يا عريف خواهد بود.
اى على! در زير نور خورشيد و تابش آن با همسرت نزديكى مكن، مگر اين كه پرده‏اى آويخته باشى كه شما را مى‏پوشاند؛ چرا كه اگر ميانتان فرزندى تقدير شود تا پايان عمر در تيره‏بختى و تهى‏دستى خواهد بود.
اى على! ميان اذان و اقامه با همسرت نزديكى مكن؛ زيرا اگر ميانتان فرزندى تقدير شود، به خونريزى علاقه‏مند خواهد بود.
اى على! در نيمه شعبان با همسرت نزديكى مكن، زيرا اگر ميانتان فرزندى تقدير شود، بدْشگون خواهد بود و نشانى سياه بر چهره خواهد داشت.
اى على! با همسرت در آخرين روزهاى پاكى و در حالى كه تنها دو روز از او مانده باشد، نزديكى مكن؛ چرا كه اگر ميانتان فرزندى تقدير شود، عشّار يا ياورِ ستمگران خواهد بود و توده‏هايى از مردم به دست او به كام مرگ خواهند رفت.
اى على! چون روانه سفرى شدى، تا مسافت سه شبانه روز ره پيمودن، با همسرت نزديكى مكن؛ چرا كه اگر ميانتان فرزندى تقدير شود، يار هر ستمگرى خواهد بود كه بخواهد به تو ستمى برساند.
اى على! در نخستين ساعت شب، با همسرت نزديكى مكن؛ چرا كه اگر ميانتان فرزندى تقدير شود، اطمينانى نيست كه ساحر و از آنان كه دنيا را بر آخرت بر مى‏گزيند، نباشد.(3)
- توصيه هاي پاياني:
1- نزديكي در سفر حلال است و اشكال شرعي ندارد، و خصوصياتي كه در روايات كراهت آمده و نسبت به شب سفر حساسيت نشان داده است، به اين معنا نيست كه حتما خصوصيات گفته شده پيش مي آيد؛ البته مقصود انعقاد نطفه مي باشد. بلكه به اين معنا است كه زمينه پيدايش آن موارد، بيشتر است. در ضمن در روايت آمده كه در همان شبي كه به مسافرت رفتي، نزديكي نكن، نه اين كه در مسافرت نزديكي نكن: «يا علي إذا خرجت في السفر فلا تجامع أهلك تلك الليلة فإنه إن قضي بينكما ولد ينفق ماله في غير حق»(4) اي علي وقتي براي سفر خارج شدي در همان شب با همسرت نزديكي نكن كه اگر فرزندي منعقد شود مالش را در غير حق صرف مي كند.
2- به اين مسأله توجه داشته باشيد كه انجام نزديكي شبي كه به مسافرت رفته مي شود فقط كراهت دارد، اما اگر نياز جنسي بر انسان غالب شد، بحث اهم و مهم پيش مي آيد و كراهت در مقابل به گناه افتادن، جايگاهي ندارد. ضمناً كراهت فقط به شب سفر سرايت دارد نه صبح و ظهر و عصر روزي كه فردايش به مسافرت رفته مي شود.
3- اما در مورد علت كراهت نزديكي در شب مسافرت بايد بگوييم: هنگام آميزش زن و مرد بايد آرامش و امنيت فكري و روحي داشته باشند و هيچ گونه نگراني و اضطرابي در كار نباشد. اين مسأله مهمي است و در توليد مثل و سلامتي جسمي و رواني فرزند نيز تأثير بسزايي دارد؛ اما شبي كه انسان فردايش به مسافرت مي رود، از آرامش روحي و رواني برخوردار نيست!
پي نوشت ها:
1. حر عاملي، محمد بن حسن، وسائل الشيعه، مكتبة الاسلاميه، تهران. ج۲۰، ص۱۳2.
2. مجلسي، بحارالانوار، دار احياء التراث العربي، چاپ دوم، 1403ق. ج ۱۰۳، ص ۲۸۱.
3. ر.ك: حلية المتقين، فصل چهارم از باب چهارم.
4. شيخ مفيد، الإختصاص، انتشارات كنگره جهانى شيخ مفيد قم، 1413 ه.ق، ص 134.
موفق باشید.
توسط
تمام مشکلات ما از جایی شروع میشه که اداب دینی مون رو به باد مسخره میگیریم . در صورتی که اگر این مطالب رو کشورهای غربی در قالب یک مقاله علمی و یک پیشرفت بشری به خوردمون بدهند . استقبال میکنیم و به به و چه چه میگیم که چقدر به کوچکترین مسائل اهمیت میدهند . همیشه مرغ همسایه غازه
کاش باور کنیم که اهل بیت بهترین دانشمندان در هر علمی از ازل تا به ابد هستند
توسط
با سلام و تقدیم احترام خدمت تمامی عزیزان و سروران گرامی

خدمت دوست عزیزمون که در مورد یکسری زمانبدی ها در اسلام شاکی هستند اولا بجای افتخار تو سر خودتون نزنید همیشه به ما فهموندن بجای افتخار به داشته ها مون قدر نشناسی کنیم ولی اگه یه کم مطالعه کنیم مشکلی پیش نمی یاد.

توی علم زیست شناسی قضیه ای هست به نام ساعت بیولوژیک

اگه توی اینترنت سرچ کنید در مورد ساعت بیولوژیک یا ریتم های بیولوژیک خواهید دید تمامی فعالیت ها فیزیولوژیکی بدن انسان تحت کنترل تغییرات شرایط محیط اطراف هستند مانند تغییرات طول روز و شب، تغییرات ماهیانه یا سالیانه

حتی تمامی هورمون های بدن از خود سیرکادین ریتم(ریتم بیولوژیک) نشان می دهند

پس ابتدا دنبال جواب سوالتان بگردید اگر جواب نداشت خرده بگیرین بی جهت قضاوت نکنید البته قبول دارم این کم کاری اشخاصی مثل بنده رو هم مشخص می کنن که دنبال روشنگری نیستیم

التماس دعا
توسط
دین ما همه چیز رو با برنامه گفته
حالا مثلا چقدر از مردم ما این ها رو رعایت میکنن؟اگر رعایت میکردن عالی میشد...دیدم کسی که نطفه بچش برای ساعت خوبی بوده از لحاظ معنوی قوی تره
توسط
ببخشید ما مسلمانها کجا به این ها عمل کردیم ؟ اتفاقا اشتباه شما اینجاست که فکر میکنی چون اسمن مسلمانی پس تمام کارهایت اسلامی بوده و اگر بجایی نرسیدی مشکل از اسلام بوده است ولی من عرض میکنم نه تنها شما و اکثر ما مسلمانها حتی آنهایی که ادعای عالم بودن را دارند آنها هم به دستورات اسلام خوب عمل نکرده ایم برای همین در زندگی مان مشکل داریم بله دستورات اسلام کاملا درست و منطقی هست به شرطی که عمل بکنیم. اسلام فقط در مورد ساعت نزدیکی سفارش نکرده بلکه به نحوه آشنایی و رضایت طرفین و فکرها و خیالات فاسد و گناه آلود و حلال و حرام و رعایت روابط  و پاکیزگی جسمی و روحی هم تاکید کرده است
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

346 نفر آنلاین
0 عضو و 346 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1524
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10605148
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...