0 امتیاز
1.4هزار بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام ممنون از گروه خوبتون میخواستم از مشاور عزیز بپرسید که هر وقت مردی به زنش خیانت میکنه و بعد با چشمای خودم عکس اون زن رو روی تخت دیدم و بعد انکار میکنه که نه من اینکاره نیستم و قبول نداره حرف و کارهای خودشو چه جوری بهش اعتماد کنم و با اینکه باز اینکار اتفاق میفته من چه جور اعتماد کنم بهش .ممنون از راهنماییتون

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)

سلام

گاهی انسانها در زندگی خطا می کنند ، درست است که گذشت در مقابل خیانت بسیار سخت است اما می شود کمی صبور بود و انتخاب بهتری از جدایی داشت.


 

دوباره چسب خواهیم زد!

 

برای بسیاری افراد اطلاع از این نکته که همسرشان به آن ها وفادار نبوده و خیانت کرده است ، به منزله نقطه پایانی برای زندگی مشترک آن هاست. باید در نظر داشت که در موارد بسیاری پایان دادن به زندگی مشترک می تواند عوارضی شدیدتر و بیشتر از ادامه آن داشته باشد. هر چند که نسخه مشخصی در این زمینه وجود ندارد اما در مواردی که شخص پشیمان است و تصمیم به تغییر دارد، بهتر آن است که فرصتی دوباره به همسران داده شود تا بتوانند با برنامه ریزی دقیق تر و استفاده از کمک های تخصصی به جلو پیش روند.

لازم به ذکر است که برای ترمیم رابطه آسیب دیده، هیچ الگوی ثابتی برای تمامی زوج ها وجود ندارد. دلیل این موضوع چندان پیچیده نیست؛ عواملی که باعث شده تا در یک رابطه خیانتی روی دهد با دلایل بروز خیانت در رابطه ای دیگر متفاوت است؛ اما با وجود تمام تفاوت ها به شباهت هایی نیز بر می خوریم که براساس آن ها روش ها و توصیه هایی برای اغلب زوج ها وجود دارد.

نکته دوم در انتخاب روش اصلاح، در نظر گرفتن نتایجی است که به بار آمده است زوجی که دارای بچه هستند باید فرآیندی متفاوت از آن ها که بچه دار نیستند طی کنند با در نظر گرفتن این نکات و آنچه در حال حاضر برای شما در اولویت قرار دارد، می توانید از مراحل زیر برای حرکت رو به جلو استفاده کنید.

 

تشخیص

مرحله اول برای چاره جویی هر موضوعی شناسایی دقیق آن است در این مورد نیز لازم است عوامل زمینه ساز و نتایج حاصل از موضوع، به صورت دقیق شناسایی شوند. یادتان باشد عجله کردن در عبور از این مرحله می تواند احتمال موفقیت شما را در مراحل بعدی تحت تأثیر قرار دهد.

گردنه این مسیر: گاهی در این مرحله درگیری عاطفی مانع گفت و گو و همفکری همسران با هم می شود نوشتن نامه می تواند جایگزین خوبی در این موقع باشد صحبت در حضور فردی بی طرف مانند یک مشاور یا روان شناس به دو طرف این فرصت را خواهد داد تا هم احساسات و افکار خود را بیان کنند و هم اظهارات همسرشان را بشنوند.

پذیرفتن مسئولیت

یادتان باش بی وفایی امری نیست که بر اثر حادثه و بدون قصد و نیت اتفاق افتاده باشد همیشه قصدی در پس آن وجود دارد؛ هر چند گاهی این تصمیم و قصد آشکار است و به آسانی شناسایی می شود و گاهی نیز پنهان است و در کوتاه مدت قابل شناسایی نیست پذیرفتن مسئولیت رفتارها و تصمیم های اشتباه مرحله مهمی است که باید به صورت دقیق به آن پرداخت حتی اگر در این مرحله همسری که مرتکب خیانت شده به طور کلی مسئولیت هایی را پذیرفت و قول هایی داد، توجه داشته باشید که برخوردهای کلی و گذرا نمی توانند تضمینی برای جلوگیری از وقوع موارد مشابه در آینده باشد.

گردنه این مسیر: گاهی اوقات فردی که خیانت کرده تصور می کند پذیرش مسئولیت اشتباهش باعث شکستن غرور و از دست دادن جایگاهش در خانه می شود؛ موضوعی که تصور ادامه زندگی مشترک را برای او سخت می کند به عنوان یک نکته یادتان باشد تا زمانی که شخص مورد نظر مسئوولیت بی وفایی و انتخاب خود را نپذیرفته نمی توان به ادامه زندگی مشترک و حرکت رو به جلوی با او امیدی داشت.

اما در مواردی که شخص پشیمان است و تصمیم به تغییر دارد، بهتر ن است که فرصتی دوباره به همسران داده شود تا بتوانند با برنامه ریزی دقیق تر و استفاده از کمک های تخصصی به جلو پیش روند

تصور کنید که شما عوامل زمینه ساز خیانت را در رابطه خود شناسایی کرده اید، با نتایجی که این موضوع برای شما به بار آورده رو به رو شده و لیستی نیز از آن ها تهیه کرده اید و همسرتان مسئولیت انتخاب نادرست خود را پذیرفته؛ اما شما هیچ گونه احساس پشیمانی و ندامتی در او نمی بینید به نظر شما آیا جایی از کار ایراد ندارد؟ پذیرش مسئولیت فرآیندی عقلانی- شناختی است در حالی که ابراز ندامت و پشیمانی فرآیندی عاطفی- هیجانی است برای تکمیل مسیر، باید تغییرات لازم در هر دوی این فرآیندها صورت گیرد؛ در غیر این صورت کمبود در هر کدام می تواند در آینده پاشنه آشیل مسیر رو به جلوی شما باشد.

گردنه این مسیر: همسرانی که دچار طلاق عاطفی شده و علاقه اندکی نسبت به هم دارند، ممکن است در گذر از این مرحله با مشکل روبه رو شوند اگر از این دسته اشخاص هستید بهتر است از یک متخصص کمک گرفته و به صورت اغراق شده بر از دست رفتن احساساتتان تکیه نکنید.

 

به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

13 نفر آنلاین
0 عضو و 13 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3259
بازدید دیروز: 6368
بازدید کل: 10531823
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...