0 امتیاز
148 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام ببخشید طولانی مینویسم من 5 سال است ازدواج کردم.تو خانواده ما تیکه انداختن اصلا نیست ولی وقتی تو خانواده همسرم زیادهست اوایل تیکه پراکنی بود که من متوجه نبودم و بعدا که متوجه میشدم به همسرم میگفتم که جریان چی هست و ایشان صحبت میکردن و مادرش حرفشان نسبتا گوش میداد و مراقب میشد اما وقتی خواهر هاش دور مادرش بودند شدیدا کوک میشد و اینکه کلا پیش شوهر من با من با احترام هستن ولیوقتی ایشان نیستن یا یادآوری نکردن کسی رفتارها کلا با من جور دیگه هست مثلا تو عروسی پسر یکی از خواهر شوهرم  وقتیرفتم مجلسش من که هیشکی رو نمیشه اخم و فک میکردم میگن بیا پیش ما بشین با اینکه جا بود ولی نگفتن و من رفتم پیش عروسمون که جا نگه داشته بود وگرنه نمیدونم باید کجا میشم و بعد خودم چند بار رفتم پیششون و حتی گفتم صندل باریم ماهم پیش شما باشیم باز ساکت بودن و وقتی رفتم سر جام همسرم که مطلع شد ناراحت شد و زنگ زد به خواهر که بیاد دنبال من ولی منم دیگه نرفتم ازلی تحقیر شدم که همسرم برام گدایی ارزش میکرد و بعدش که فهمید ناراحتم گفت کادو تو بده بیا بریم و بعدش حتی یه زنگم به پسر خودشون نزدن که چرا رفت و چرا تو عروسی نمود و حالت قهر گرفتن این رفتارها چند بار تکرار شده و هربار در آخر من همسرم رو مجبور کردم که زنگ بزنه و حال مادرشوبپرسه با اینکه همیشه من بد شدم ولی انتظار دارم رفتاری که من دارم و همیشه تو مراسم ها یا چیزهای دیگه تفاوتی نمیزارم متقابل باشه یا بعنوان عروس خانواده حرمتی داشته باشم ولی هر بار نمیشه شوهرم میگه خانواده من متوجه این چیزها نمیشن و بیخیال اونا باش و رفت اومد نکن اما من نمیتونی قبلا یه مدت همسرم تنها میرفت که هربار اومدنی دعوا میشد ورابطمون بد میشد  شاید الان نتونستی خوب توضیح بدم ولی واقعا تو رابطه مون موندم کمکم کنید

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)

سلام

1. ارتباط ميان فردي مؤثر با همسر زماني برقرار مي شود كه از مثبت گرايي نسبي بهره مند باشيد. واقعيت اين است كه هر انديشه مثبت يا منفي كه در ذهن انسان جاري مي شود، بر سرنوشت او اثر مي گذارد؛ لذا توصيه ما اين است كه علاوه بر اينكه روي نكات مثبت همسر خود تكيه داشته و با برجسته سازي اين نكات، به نوعي باعث تشويق وي براي استمرار و تعميق رفتارها و باورهاي مثبت وي در محيط خانواده مي گرديد، از اين زاويه نيز به خصوصيت همسرتان بنگريد كه روحيه اي كه همسرتان دارد و براي اطلاعات مربوط به محيط هاي خانواده مستقل خود، خانواده پدري و فاميلش مرزي را مشخص كرده، در خيلي از موارد زيربناي خوبي است براي تحكيم پايه هاي زندگي مشتركتان.
2. هيچ كس دقيقاً همان چيزي نيست كه خواهان آن هستيد .يك رابطه سالم به اين معناست كه ديگران را به همان صورتي كه هستند بپذيريد و قصد تغيير آنها را نداشته باشيد. بسياري از ما سعي مي‌كنيم افراد و موقعيتها را تابع خواسته‌هاي خويش سازيم و طبيعي است وقتي آنها به شيوه خود عمل مي‌كنند ما آمادگي آن را نداشته و احساس نگراني، غم و حتي خشم مي‌كنيم.
3. اختلاف نظر با همسر در چنين مواردي كه بدان اشاره نموديد، طبيعي است. سعي نماييد با مديريت صحيح چنين مسائلي، به سازگاري مطلوبي با همسرتان دست يابيد. مطمئن باشيد كه گرچه انسان نمى‏تواند تمام شرائط و امكانات را بر وفق مراد خود فراهم نمايد ولى مى‏تواند خود را با شرائط موجود به گونه اي فعال وفق داده و هماهنگ سازد. تنها كاري كه بايد بكنيد اين است كه متفاوت بودن سليقه شوهرتان را در چنين مسائلي با سليقه خود بپذيريد و به رسميت بشناسيد.
4. سعي كنيد تا جايي كه مي توانيد با همسرتان مدارا نماييد. مدارا با يكديگر از لوازم زندگي است و بدون آن روابط انسانها سست مي شود و لذّت و آرامش به مقدار زيادي كاهش مي يابد.
5. حريم خصوصي شوهر و خانواده اش را حفظ كرده و با وي خوش رفتار باشيد تا به حسن نيّت شما در بيان نظراتتان پي ببرد و جستجوها و كنكاش هاي شما را در مورد مسائلي كه بدان اشاره نموديد، به حساب كنجكاوي هاي معمولي كه در اغلب زنان وجود دارد، نگذارد.
6. به ياد داشته باشيد در تعاليم ديني ما به مخفي نگه داشتن كار خير تاكيد شده است؛ بنابراين رفتار شوهر شما از اين جهت هم قابل توجيه است.
7. به ياد داشته باشيد مردان موجوداتي اقتدار طلب هستند و از اين جهت نسبت به مسائلي كه موجب زير سوال رفتن اقتدار آنان شود حساس هستند؛ شايد همسرتان با اينگونه سوالات شما احساس مي كند كه به نوعي اقتدار او زير سوال رفته است و لذا در برابر در خواست شما مقاومت مي كند؛ براي اينكه زندگي خوبي را در كنار همسرتان تجربه كنيد بهتر است به اقتدار مردانه او احترام بگذاريد.

به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

126 نفر آنلاین
0 عضو و 126 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3007
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10525205
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...