0 امتیاز
718 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
ویرایش شده توسط zrastegar
من از لحاظ غذا خيلى به همسرم مى رسم به طورى که سعى مى کنم غذاها جديد وبا تزيين باشند دسر هم درست مى کنم انواع کيک ها وعصرانه ها رو درست مى کنم درکل خيلى وقت مى ذارم اما همسرم از راه که مى آيد بهانه مى گيرد چرا غذا سرده يا ته ديگ داغ !در صورتى که اين طور نيس واحساس مى کنم وقتى او را تحويل مى گيرم او از من دور مى شود و به اصطلاح دست عسل من را گاز مى گيرد
بسته شده

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
انتخاب شده توسط zrastegar
 
بهترین پاسخ
حد و حصر محبت به همسر تا كجاست؟
آيا مردان نيز مانند زنان به ابراز همسرشان نياز دارند؟
حد و حصر محبت به همسر
خداي متعال، دوستي و محبت ميان زن و شوهر را از نشانه هاي خود معرفي كرده است. «و من آياته ان خلق لكم من انفسكم اجواجا لتسكنوا اليها و جعل بينكم مودة و رحمة،‌ان في ذلك لايات لقوم يتفكرون ؛ و از جمله آيات و نشانه هاي خدا اين است كه براي شما همسراني از خودتان بيافريد تا در كنارشان آرام گيريد و ميانتان محبت و مودت و دوستي قرار داد. همانا در اين كار، آيات و نشانه هايي (از خداوند)هست؛ براي قومي كه بينديشند.»
بنابراين،‌طبق اين آيه،‌وجود محبت ميان زن و شوهرنه تنها نكوهيده نيست،‌بلكه امري كاملا پسنديده و از آيات الهي مي باشد. زن و شوهر بايد سعي كنند ميزان صفا و صميميت و دوستي ميان خود را افزايش دهند و از بروز هر گونه عاملي كه دوستي ميان آنان را به هم بزند جلو گيري كنند.
در كنار اين مطلب، نكته اي كه افراد بايد به آن توجه داشته باشند اين است كه اين محبت،‌مانند ساير امور دنيوي نبايد بر محبت خدا و انجام وظايف شرعي غالب شود.
قرآن كريم مي فرمايد:«قل ان كان آبائكم و ابنائكم و اخوانكم و ازواجكم و عشيرتكم و اموال اقترفتموها و تجارة تخشون كسادها و مساكن ترضونها احب اليكم من الله و رسوله و جهاد في سبيله فتربصوا حتي ياتي الله بامره و الله لا يهدي القوم الفاسقين؛(اي پيامبر) بگو اگر پدرانتان و فرزندانتان و برادرانتان و همسرانتان و فاميل هايتان و اموالي كه جمع آوري كرده ايد و تجارتي كه از كسادي آن بيمناك هستيد و مسكن هايي كه بدان دلخوش هستيد از خدا و رسول خدا و جهاد در راه خدا در نزد شما محبوب ترند پس منتظر باشيد تا خدا امر خود را بياورد و خداوند افراد بد كردار را هدايت نمي كند.»
در اين آيه از كساني ياد مي كند كه روابط عاطفي شان با همسران و فرزندان و پدران و افراد خانواده و فاميل و دلبستگي به متعلقات زندگي دنيا چنان مستحكم مي شود كه مصالح مهم ديگر را تحت الشعاع قرار مي دهد و به فراموشي مي سپارد تا آنجا كه اين دلبستگي ها بر محبت خدا و رسول خدا غالب مي شوند و ايشان را از انجام وظايف واجب باز مي دارند؛‌و اين مطلبي است كه آيه به شدت آن را نكوهش مي كند. در آيه ديگري مي فرمايد:« ان من ازواجكم و اولادكم عدوا لكم فاحذروهم؛ برخي از همسران و فرزندان شما ( در حقيقت)دشمنان شمايند؛ پس، از آنان بر حذر باشيد.»
اين آيه نيز ناظر به آن همسران و فرزنداني است كه از ايمان كافي برخوردار نيستند و هنگامي كه افراد مي خواهند به انجام وظايف خود بپردازند، در جهاد شركت كنند، يا اموالشان را در راه خدا صرف كنند مزاحم آنان مي شوند. اين همسران و فرزندان در اين حالات و شرايط،حكم دشمن را دارند زيرا مؤمنان را از راه خير باز مي دارند. اينجاست كه بايد از آنان بر حذر باشيدتا مبادا دلبستگي به آنان، ايشان را از انجام وظايف واجبشان باز دارد. بنابر اين، درست است كه عاطفه ميان زن و شوهر امري طبيعي است و نعمتي است كه خداي متعال با تعبير زيباي « و جعل بينكم مودة و رحمه »از آن ياد مي كند. با اين همه، همين نعمت نيز حد و مرزي دارد كه نبايد از آن تجاوز كرد. بالاترين رابطه انسان بايد متوجه خدا باشدو محبت خدا در دل انسان بايدبر همه محبت ها و دلبستگي هاي ديگر غلبه پيدا كند. كساني كه به مقام توحيد رسيده اند،محبت خدا آنچنان در دلشان عميق و نيرومند است كه هر محبت ديگر،نسبت به آن،‌فرعي و شعاعي از محبت خدا خواهد بود. اما در مورد افراد متوسط و مؤمنين عادي، دست كم بايد طوري باشدكه محبت هاي ديگري كه در دل دارند بر محبتي كه به خدا مي ورزند، غالب و مسلط نشود.
نياز مردان به محبت

زن ها بايد متوجه باشند كه شوهران آنها نيز مانند خودشان انسانند و به شدت نيازمند محبت و دوستي اند. به طور كلي، نياز انسان به تعلق و محبت از مهم ترين كشاننده هاي روان شناختي و اجتماعي در تمام مراحل رشد انسان مربوط مي شود. همه انسان ها نيازمند آنند كه عشق و محبت را از ديگران دريافت و به ديگران ارائه كنند. اين نياز پس از ازدواج در مردان، به ويژه از طريق همسر برآورده مي شود. مردي كه همسرش به او عشق مي ورزد، از روحيه اي شاد و با نشاط برخوردار است و به همين جهت انگيزه او در جهت تلاش براي تامين نيازهاي خانواده و همسر بسيار زياد است. احتمال ابتلاي اين مرد به بيماري هاي رواني نيز مانند اضطراب و افسردگي به شدت پايين است. بسياري از افراد كه دچار اختلالات و ناراحتي هاي رواني هستند از عدم ارضاء نياز به محبت رنج مي برند. برآورده نشدن اين نياز مي تواند باعث به وجود آمدن عوارضي مانند: سرزنش خود و ديگران، احساس ترحم نسبت به خود، افسردگي، انزوا و عدم امنيت شود. از سوي ديگر، لازم است به اين نكته توجه شود كه عشق يك خيابان دو طرفه است. نياز مرد به علاقه همسر، درست به اندازه نياز زن به عشق و علاقه شوهر است. اگر مرد واقعا محبت زنش را احساس نكند براي او بسيار دشوار خواهد بودكه عشق بي قيد و شرط به زنش ابراز كند. بنابراين، چنانچه زن بخواهد قابليت شوهرش را در برابر عشق و محبت افزايش دهد شايد هيچ چيز به اندازه دوست داشتن شوهر به او انگيزه ندهد. وقتي مخزن عشق مرد از سوي همسر لبريز شده باشد انگيزه بيشتري خواهد داشت تا در راه تبديل شدن به يك شوهر و پدر كارآمد تلاش كند. شخصي كه بيش از همه ممكن است مرد را دوست داشته باشدهمسرش است و در واقع اگر مردي واقعا عشق و محبت زنش را احساس كند دنيا در نظرش زيبا تر جلوه مي كند و استعدادهاي او شكوفا مي شود. از سوي ديگر، اگر مرد محبتي از جانب همسرش احساس نكند، دنيا در نظرش تاريك مي شود و ذوق و استعداد او به پايين تر سطح سقوط مي كند. بنابراين براي ترغيب مرد به رشد بيشتر، كمتر چيزي به اندازه رفع دائم نياز به به عشق از سوي همسر اهميت دارد. وقتي زن دوست داشتن شوهرش را انتخاب مي كند و ياد مي گيرد چگونه عشق و محبت خود را به او ابراز كند نياز مرد به محبت همسر، كم كم برآورده مي شود و طرز برخوردش نيز تغيير مي كند. اين امر،تغيير شديدي در نگرش او نسبت به افزايش توانايي هاي خود به عنوان يك شوهر و پدر توانمند ايجاد مي كند. قرآن كريم نيز ازدواج را مايه رسيدن افراد به آرامش و دوستي ميان زن و شوهر مي داند و مي فرمايد:«و من آياته ان خلق لكم من انفسكم ازواجا لتسكنوا اليها و جعل بينكم مودةو رحمة؛ واز نشانه ها يخداوند اين است كه از جنس خودتان همسراني را براي شما آفريدتا در كنار آنان آرامش يابيدو در ميان شما دوستي و مهرباني نهاد.»
امام صادق (عليه السلام) مي فرمايند:«لا غني بالزوجةفيما بينها و بين زوجها الموافق لها عن ثلاث خصاص و هن ... و اظهار العشق له بالخلابةو الهيئة الحسنة لها في عينة؛زن در روابط خود با شوهر همدلش از سه چيز بي نياز نيست:... و سوم، اظهار عشق و علاقه به شوهر با دلربايي و آرايش خود در برابر او.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

127 نفر آنلاین
0 عضو و 127 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2460
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10524658
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...