0 امتیاز
474 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام خسته نباشید ممنونم از سایت خوبتون
من اقا.پسری 26 ساله هستم مشکلی ک دارم اینکه الان تو شغلی هستم دید کاریم خیلی خوبه,ولی میبینم چون سرمایه ندارم از کار زده میشم میام بیرون,و دوست ندارم هیشکی بهم دستور بده ولی اگ هم داد کسی باشه ک عقیده اش مثله خودم باشه,خیلی زود عصبی میشم ب جای اینکه وایسم بجنگم همش فرار میکنم,
مثلا ی شغلی تو ذهنم پروش میدم میرم سراغه شغله ولی چون مشکل دارم ازنظر مالی دوباره از اون شاخه ب اون شاخه میکنم
خیلی هم قسط دارم,استعاد شغلی هم دارم هرجا میرم همه راضی بودن و چون طاقت ندارم بهم دستور بدن همش از کارا میام بیرون
موندم چیکار کنم من خودم ب همه مشاوره میدم از نظر شغلی ولی تو کار خودم موندم ,بریدم دیگ لطفا کمکم کنین بگین من باید چیکار کنم
اصلا پیشرفت تو زندگیم ندارم همش بدهی دارم,
تو زندگیم چ کاری چ اجتماعی درمورد چیزی از طرفه مقابلم حس میکنم بیشتر میدونم,تاحالا نشده یکی بهم حرفی بزنه ندونسته باشم ,ولی نمیدونم چرا موقعه عمل میشه نمیتونم کاری کنم
منتظر جوابتون هستم ممنونم ازتون

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
17- دوست گرامی شما  تمام استعداد و پتانسیلتان را می شناسید و میدانید که هر کاری را چگونه انجام دهید. اما این یک مساله است و داشتن هنر ارتباط و تعامل با دیگران نیز یک مساله. شاید حق با شما باشد و شما در بسیاری از مسایل از دیگران سرتر باشید اما این دلیل نمی شود که بخواهید راه صد ساله را یک شبه طی نمایید. همانقدر که پتانسی ل و توانایی انجام کار و مهارت ارزش  محسوب می شود همانقدر هم تعامل و تواضع در مقابل دیگران حتی با فرض برتر بودن یک هنر محسوب می شود. شما یک جنبه از شخصیت خود را بسیار پرورش داده اید که کسب مهارت شغلی و.. اسن اما در جنبه دیگر که تحمل شرایط و وفق دادن خود با شرایط است موفق نبوده اید. این مسیر به هر حال باید پیموده شود تا شما از این لحاظ نیز پخته و با تجربه شوید تا در اینده از این تحجربه استفاده نمایید. پس بهتر است با کمی تواضع و  الا بردن تحمل خود از این مسیر سخت عبور کنید تا بتوانید پله ها را یکی یکی طی کنید. یادتان باشد هرچه ظرفیت خود را بالا ببرید مثل این است که پتانسیل موفق شدن خود را بالا برده اید.   مهارت فقط یکی از پارامتر های موفقیت محسوب می شود.  یک نکته را در هنگام عصبانیت از دستور اشخاص . نارضایتی به یاد بیاورید و ان اینکه تما این سختی ها پله ای است برای موفقیت.
توسط
انتقال داده شده توسط zrastegar
ممنونم از جوابتون بزرگوار میدونم باید صبرکنم
چون اتفاقایی ک میفته تو زندگیم باید صبرکنم و همین صبرکردن هم باعث میشه ک عصبی تر شم چیکار کنم ک بتونم صبرکنمو عصبی نشم
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)

به منظور تحصیل سعه صدر و افزایش تحمل و صبر خویش باید همانند دیگر برنامه‏های تغییر رفتار به صورت جدی، دقیق و کامل به دستوالعمل‏های زیر عمل کنید تا بتوانید بر نیروی غضب خود غلبه پیدا کرده و آن را تحت کنترل خویش در آورید والا بدون رعایت این امور تحصیل آن مقصود ناممکن است به هرحال توصیه‏های مؤکد ما در این باره به قرار زیر می‏باشند:

1- همیشه فضای ذهنی و روانی خود را برای شنیدن و دریافت رفتارهای نابجا و خلاف انتظار آماده سازید وبه این معنا که همیشه این انتظار را داشته باشید تا دیگران با شما به بدترین شکل برخورد داشته باشند و خود را برای تحمل آن آماده کنید.

2- قبل از مواجه با برخوردهای نابجای دیگران پاسخ خود و عکس‏العمل خوب خود را برای مواجه با رفتارهای خلاف انتظار دیگران در ذهن خویش مرور کنید و با طرح ذهنی آماده شده با رفتارهای بی‏مورد دیگران برخورد کنید مثلاً باخود بگویید اگر فلان شخص به من ناسزا بگوید به حرف او توجه نمی‏کنم همچنان دوستش دارم چون گناهان من راپاک کرده و این صبر سبب تعالی روحی من می‏شود و به هر حال با این کلمات و تلقین ها همیشه آمادگی ذهنی و روانیخود را برای عملکردهای خلاف انتظار مردم فراهم سازید.

3- با خود شرط و عهد ببندید که هیچ گاه و در هیچ شرایطی اقدام به حرف های نابجا و برخورد تند و تصمیم‏گیری عجولانه نخواهیدکرد و برای تخلافات خود نیز جریمه مناسب که تنبیه کننده است در نظر بگیرید.

4- اگر برخی موادر سریع سخن گفتید و عجولانه تصمیم گرفتید و رفتار نابجا از شما سرزد سریع خود را سرزنش وحتی در لفظ اظهار پشیمانی نمایید و وعده‏ها و قولی که با خود داشتید را در ذهن خویش حاضر سازید.

5- از خود ارزندگی های نابجا و پفکی و شخصیت قائل شدن بیش از اندازه برای خود اجتناب ورزید و تنها هنجارها رارعایت کنید و لذا به سراغ رفتارهای متواضعانه همانند تقدم در سلام، همنشینی مناسب با افراد پایین‏تر، ابراز اردت به کوچکترها، مصافحه و احوالپرسی با دیگران به خصوص طبقه پایین‏تر، تفریح و صحبت با دیگران  اقدام کنید.

6- ذکر«لا حول و لا قوه الا بالله» را زیاد بر زبان جاری سازید و سوره والعصر را زیاد بخوانید.

7- به هنگام احساس عصبانیت، سریع تغییر وضعیت و موقعیت دهید و از آن محیط دور شوید مثلاً اگر در منزل این حادثه رخ داد لباس پوشیده و منزل را ترک کنید.

8- در هنگام عصبانیت اگر ایستاده‏اید بنشینید و اگر نشسته هستید بخوابید.

9- وقتی که با امور عصبانیت آفرین مواجه هستید برای مدتی (حدود 10تا 15 دقیقه) راه دریافت های حسی خود را سد سازید مثلاً جلوی گوش خود را بگیرید و چشمان خود را ببندید و سر خود را پایین اندازید تا دریافت‏های عصبانیت راتحت کنترل شما در آیند و موجب تحریک بیشتر شما نشوند.

10- اگر رفتار و یا صفتی که در شخصی هست موجب عصبانیت شما شده است آن رفتار را شوخی تلقی کرده و به شکلی خود را از تیررس آنها دور در نظر بگیرید یعنی به گونه‏ای از مخاطب قرار گرفتن خویش در برابر رفتارهای دیگران پرهیز کنید مثلاً از مشاهده کسی که فحش می‏دهد با خود بگویید مخاطب او من نیستم و در این هنگام ازصحنه دور شده و راه دریافت‏های حسی را سد سازید تا بیشتر مورد هجوم قرار نگیرید.

11- برای توجیه رفتارهای خلاف انتظاری که از دیگران سر می‏زند توجیه مناسب داشته باشید و آنها را مقصر تلقی نکنید تا موجب شود به خود اجازه عکس العمل بدهید مثلاً بگویید خودم از این فرد بدتر رفتار می‏کنم او اشتباه گرفته مقصر نیست اشتباه من باعث رفتار نامناسب او شده است.

12- به نظرات و عقاید دیگران احترام قائل شوید و به دیده احترام به آنها بنگرید و حتی محترمانه با آنها رفتارکنید.

13- به منظور تقویت اراده و حفظ سعه صدر از تفریحاتی همانند صحرانوردی، کوهنوردی، شنا، اسب سواری، پیاده روی در صبح زود بهره گیرید.

14- در برخی کارهای مهم با مشورت خواستن از دیگران تصمیمات خود را استحکام بخشید و از اقدامات عجولانه وخام بپرهیزید.

15- بیشتر با افراد حلیم  صبور و غیر عصبی معاشرت کنید و از دوستی و حرف شنوی افراد تند مزاج پرهیزکنید.

16- همیشه خودتان و رفتارتان را دوست و صحیح تلقی نکنید و احتمال خطا در کارهای خود را بدهید.

17- سعی کنید به عنوان تمرین گاهگاهی با افرادی که سلیقه آنها را نمی‏پسندید برخورد کوتاه مدت داشته باشید و با صاحبان دیگر انظار مراوده کوتاه مدت داشته باشید.

18- موارد فوق را در برنامه‏ای منظم با درج موارد آن در یک جدول و نمره دادن به عملکرد خود و رعایت این امور سعی در تقلیل موارد تخلف داشته و همت خود به افزایش صبر و تحصیل سعه صدر معطوف بدارید.برای مطالعه بیشتر به شما لینک های زیر را معرفی می کنیم:

توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
پرسشگر عزیز

 

از لینک های زیر نیز می توانید استفاده بفرمایید.

http://www.pasokhgoo.ir/node/68525

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=271621

موفق باشید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

5 نفر آنلاین
0 عضو و 5 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1192
بازدید دیروز: 3605
بازدید کل: 10547987
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...