0 امتیاز
277 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
با عرض سلام,و خسته نباشید,خدمت مشاوران گرانقدر.
خیلی ممنونم که برای سوالات ما وقت میگذارید,تا کمکی بشود برای بهتر زندگی کردن ما جوانان بخصوص.
ممنون میشوم اگر به سوالم پاسخ بدهید.
حدود سه سالی از زندگی مشترکمان میگذرد,بعد ازچند ماه اول زندگی که در دوران عقد بودیم متوجه شدم که همسرم نوعی بیماری دارند,و به روان پزشک مراجعه میکنند.
اما بعد از مدت ها درگیری با خود و تحقیق کردن راجبه این نوع بیماری تصمیم گرفتم که برای همیشه در کنارش بمانم و باهم این مشکل را از سر راه بر داریم,برای مدتی دور های درمان را باهم طی میکردیم,یعنی همیشه کنارش بودم وقتی میخواست به دکتر برود,هیچ وقت تنهاش نمیگذاشتم.
الان حدودا یک سال میشه که داروها رو ترک کرده,البنه بدون تحویز پزشک.از انجایی که مصرف داروها مانع از کار میشد وعوارض خاص خود را داشت.الان دارو مصرف نمیکند,اما خداروشکر مشکل  حاد انچنانی نداریم.
اما همیشه این فکر ذهنم را مشغول میکند که نکند من در ادامه زندگی باز با مشکلات قبل  روبرو شوم.
از انجایی ک بیماری همسرم وسواس فکری است,به این شکل که افکار منفی به سراغش می اید,همیشه از این گریز دارم که زندگی که دارم نکند متلاشی شود.
و نکند که به طلاق منجر شود.گاهیی با خود میگویم که طلاق بگیرم قبل از اینکه مشکل حادتر شود,و یا پای فرزندی به وسط بیاد,اما از انجایی که به شدت  همسرم را دوست دارم و ای یک رابطه دو طرفه است,نمیتوانم این کار را انجام دهم.
از شما تمنا میکنم که متناسب با تجربیاتتان به من راهکار دهید.
عمری دعا گویتان خواهم بود.
سپاسگذارم.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
35_
دوست عزیز،اگر به این حرکات همسرتان منظوروسواس، به چشم یک بیماری نگاه کنید و درک نمایید که چه لحظات سختی را پشت سر می‌گذارد، بجای عصبانیت ونگرانی ، حس دلسوزی‌تان تحریک می‌شود،
فراموش نکنید همسرتان فقط وسواس دارد، همین! او همان مرد مهربان یا زن وفادار و کدبانویی است که به همسری انتخاب کردید، حال دچار یک مشکل شده است پس در عشق و علاقه‌تان خللی ایجاد نکنید.
وسواس از بیماری‌های اضطرابی است، سعی نمایید با فراهم کردن آرامش برای او کاری کنید که اضطراب کمتری را تجربه کند. هر چه اضطرابش بیشتر شود، برای فروکش کردن آن اعمال وسواسی بیشتری را نشان می‌دهد.
او را متقاعد کنید به یک روانشناس مراجعه کند. گاهی باید ریشه‌ی این رفتارها در او پیدا شود.
 در هر صورت یک روانشناس متخصص می‌تواند در طول مسیر همراهتان باشد تا وسواس را از زندگی‌تان دور کنید.
صبور باشید و برای اصلاح همسرتان عجله نکنید، اگر حتی برای او دارو تجویز کردند، این بدان معنی نیست که با خوردن چند قرص مثل زمانی که گلو درد دارید، نشانه‌های بیماری از بین برود، مشکلات روانی اصولاً دوره‌ی درمانی طولانی‌تری را طلب می‌کنند. در قدم اول شدت تظاهرات وسواسی کم می‌شود تا کم‌کم به طور کل برطرف شود، پس عشق شما به همسرتان، تحمل وضعیت موجود و کمک گرفتن از یک فرد متخصص می‌تواند سه ضلع مثلث درمان همسر وسواسی‌تان باشد. فراموش نکنید زندگی با یک شخص وسواسی، هر چند سخت و طاقت فرساست، اما هر مشکلی راه حلی دارد. کافیست بخواهید کنار همسرتان باشید و به او کمک کنید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

7 نفر آنلاین
0 عضو و 7 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1551
بازدید دیروز: 1616
بازدید کل: 10630836
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...