0 امتیاز
2.0هزار بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
با سلام و عرض خدا قوت، من و شوهرم هروقت كه قهر ميكنيم، قهرهاي طولاني مدت داريم كه به ماه و بيشتر ميرسه،و البته دفعات قهر رو بنده با حرف زدنم كمتر كردم  ولي تا اكنون كه شانزده سال است ازدواج كرده ايم بيشتر اوقات من براي اشتي پاپيش گذاشته ام و شوهرم شايد دو سه بار اقدام براي اشتي كرده است، من ديگر خسته شده ام و الان كه حدود دو هفته است با هم قهريم اصلا تصميم به آشتي ندارم مگر او اقدام كند، حال چه كنم كه بقول معروف با دست پس بزنم و با پا پيش بكشم؟ مواقع قهر او جاي خوابش را هم جدا ميكند، خيلي از دستش خسته هستم، از دست ايرادها و سخت گيري هايش و الان كه با هم قهريم اصلا ناراحت نيستم، اگه بتونم با شما تماس تلفني هم بگيرم خيلي ممنون ميشم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
۳۲- نکته اول اینکه ادامه ی یک اشتباه و عدم اصلاح ان در طول شانزده سال پیامدهای بسیار بدی دارد و تغییر عادت برای هردوی شما سخت خواهد بود. اما بهرحال باید اصلاح را شروع کنید.
اولا دو فرد عاقل هیچگاه قهر نمیکنند بلکه مشکل را حل می کنند حتی اگر بازهم به تفاهم نرسیدند به عقاید هم احترام گذاشته و زندگی را با روال درست ادامه میدهند تا کدورت برطرف شود. چند مساله,را در هنگام مشاجره که میتواند باعث قهر شود رعایت نمایید. ۱-با بالاگرفتن مشاجره محل را ترک کنید و سکوت کنید و حداقل دو ساعت از هم دور باشید و هیچ حرفی نزنید و از همسرتان هم بخواهید هر کدام بصورت جدا روی مساله فکر کنید. ۲- باو بگویید هیچگاه دیگر قهر نمیکنید و تصمیم گرفته اید راه حلهای بهتر را در پیش بگیرید. بگویید که حتی اگر تو اشتباه کنی من رفتار معمول خود را ادامه میدهم چه تو قهر باشی و چه نه. نه بخاطر تو بلکه بخاطر ارامش هردویمان. ۳- باو بگویید که قهر نشان دهنده ضعف او و فرار او از واقعیت و مشکلات است. او باید بداند شما با این قهر او چه حس بدی نسبت باو پیدا میکنید.

اما در مساله حاضر با او صریح صحبت کنید و بگویید که تصمیم گرفته اید بطور کلی قهر را کنار بگزارید حتی اگر حق با شما بوده باشد. بگویید بخاطر ارامش خودتان و حفظ زندگی قهر را کنار میگزارید اما او میتواند این رفتار بچگانه را ادامه دهد. نیاز نیست عزرخواهی کنید فقط رفتار عادی داشته باشید حتی اگر او حرفی نزند. باو بفهمانید چقدر می شود ساده با مسایل زندگی برخورد کرد.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

8 نفر آنلاین
0 عضو و 8 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 719
بازدید دیروز: 2749
بازدید کل: 10550263
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...