0 امتیاز
300 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
با سلام وعذرخواهی  که شاید جزء روند کاری شما نباشد اما لطفا راهنمایی کنید

شخصی از من خواسته این مساله را بپرسم. در توضیح المسائل آمده خواهر لواط دهنده نمی تواند ازدواج کند.حال این شخص (مفعول ) نگران است چرا که چند سال پیش کلا در حد دو یا سه بار در زندگی با پسری دیگر فقط در حد(ضمن عذرخواهی) خوابیدن این کار را انجام داده ولی اینکه احساس دردی به جهت دخول شدن نداشته است. حال سوال این است که آیا با توجه به اینکه شنیده دخول شدن درد دارد می توان مطمئن بود که دخولی انجام نشده است.و اصلا لواطی صورت نگرفته است.فقط با استدلال فوق می تواند خیالش از این جهت اسوده باشد

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
ازدواج لواط کننده با خواهر شخص لواط دهنده چه حکمی دارد؟
پرسش
اگر فرد بالغی با فرد بالغ دیگر گناه لواط را انجام دهد آن فرد میتواند با خواهر شخص لواط دهنده ازدواج کند؟ اگر جواب خیراست آیا شرع مقدس، راه حلی برای ازدواج بازگو شده دارد؟
پاسخ اجمالی
لواط از گناهان کبیره می باشد و از نظر اسلام حرام است علاوه بر این دارای آثار سنگینی در روابط بعدی افراد است از جمله این که اگر کسی با مردی لواط کند مادر، مادر بزرگ، خواهر، دختر و دختر دختر مفعول بر ای همیشه بر او حرام شده و نمی تواند با هیچکدام از آنان ازدواج کند. و اگر این حکم را نمی دانسته و با یکی از آنها ازدواج کرده باشد ازدواجشان باطل و باید از هم جدا شوند حتی اگر لواط کننده و لواط دهنده بالغ نباشند.


حضرت امام خمینی ره در این باره فرموده اند: "اگر کسی با مردی لواط کند و لو این که مقداری از حشفه[1] داخل شود، مادر لواط داده و مادر بزرگش و هر چه بالاتر رود‏، و دختر لواط داده و دختر دخترش و هر چه پائین تر رود و خواهرش، بر فاعل حرام می شوند اگر چه لواط کننده و لواط دهنده بالغ[2] نباشند اما مادر و دختر و خواهر فاعل بر مفعول حرام نمی شود[3] . بله اگر گمان کند که دخول شده، یا شک کند که دخول شده یا نه، بر او حرام نمى‏شوند.


آنچه بیان شد در صورتی است که لواط قبل از عقد با مادر و خواهر و دختر لواط داده، انجام شده باشد[4] اما اگر لواط با مردی بعد از عقد با دختر یا خواهر یا مادر او انجام گرفته باشد بنابر فتوای مراجع معظم، مادر و خواهر و یا دختر مفعول برای فاعل حرام نمی شود.[5]،[6]


همه مراجع تقلید در این مسأله یک نظر دارند و از نظر شرع مقدس هیچ راهی برای جواز و صحت چنین ازدواجی وجود ندارد و این عمل شنیع باعث حرمت ابدى می شود.[7]


برای کسب آگاهی بیشتر از نمایه ی زیر هم می توانید استفاده کنید:
احکام روابط نامشروع جنسی با نزدیکان همسر، سؤال ۶۰۲ (سایت).
لواط کننده و ازدواج با خواهر لواط دهنده، سؤال ۱۰۵۸ (سایت).

 
 
[1] ختنه گاه.
[2] آنچه نقل کرده ایم نظر امام خمینی (ره) بود اما بعضی از مراجع دیگر می فرمایند:
مکارم: اگر لواط کننده نابالغ باشد حرام نمى‏شود.
صافى، تبریزى: بنا بر احتیاط بر لواط کننده در صورتى که بالغ بوده حرام است.
فاضل: اگر شخص بالغى با پسر نابالغى لواط کند، با احراز تحقّق دخول؛ مادر، خواهر و دختر پسر بر او حرام مى‏شود ولى اگر فاعل نابالغ باشد یا شک کند که بالغ بوده بر او حرام نمى‏شود و چنانچه هر دو بالغ باشند، بنا بر احتیاط بر او حرام مى‏شود.
سیستانى: مسأله مادر و خواهر و دختر پسرى که لواط داده، بر لواط کننده در صورتى که بالغ بوده حرام مى‏شود، هر چند کمتر از ختنه‏گاه داخل شود؛ و همچنین است بنا بر احتیاط لازم اگر لواط دهنده مرد باشد و یا آن که لواط کننده بالغ نباشد، ولى اگر گمان کند که دخول شده یا شک کند که دخول شده یا نه، بر او حرام نمى‏شود؛ و همچنین مادر و خواهر و دختر لواط کننده بر لواط دهنده حرام نیست.
[3] تحریر الوسیلة، ج‏2، مسألة 24، ص 282.
[4] توضیح المسائل، ج 2، صفحه 473، مسئله 2405.
[5] توضیح المسائل، ج 2، صفحه 473، مسئله 1406.
[6] اقتباس از سؤال ۱۲۳۴ (سایت) (ازدواج با خواهر لواط دهنده).
[7] تحریر الوسیله، ج 2، ص 281، م 24.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

113 نفر آنلاین
0 عضو و 113 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1148
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10523347
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...