0 امتیاز
359 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام پسرم 7سالشه .خیلی به نظرمن ضعیف وترسوهست واصلا نمیتونه ازخودش دفاع کنه فوری بغض میکنه تااتفاقی میافته .وقتی میره درکوچه بازی کنه اگه دوستاش کتکش میزنن یادعواشون میشه ازم قایم میکنه من خودم دایم بایدبهش سربزنم ووقتی هم متوجه میشم بایدخودم برم حقش روازدوستاش بگیرم
نمیدونم ایاکارم درسته یانه اول نمیزاشتم بره بیرون ولی بخاطراینکه بامحیط بیرون اشنابشه اجازه دادم که بره حالاازتون میخوام راهنماییم کنیدکه چکارکنم که بتونه ازحقش دفاع کنه وایامن کارم درسته که میرم دوستاش رووقتی ازیتش میکنن دعوامیکنم.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
28-دوست عزیزروش صحيح اين است كه دليل دعوا را جويا شويد و به فرزندتان ياد دهيد چگونه با كودكي كه او را زده، برخورد كند. منظور آموزش سيلي در مقابل سيلي نيست. رفتار درست را بياموزيد. مثلا به كودك بگوييد به كسي كه تو را زد محكم بگو: «تو ديگر دوست من نيستي و من ديگر با تو بازي نخواهم كرد.»
اگر كودك به تنهايي موفق به اتمام دعوا نشد، شما مي‌توانيد با كودكي كه او را كتك‌زده مستقيم صحبت كنيد. بهترين روش، بيان اين جمله است: «اگر دست از كار زشتت برنداري، با من طرف خواهي بود» كودك تا ۸-۷ سالگي معمولا به حمايت والدين نياز دارد و بايد بفهمد كه مي‌تواند روي كمك آنها حساب كند. به اين ترتيب اعتماد‌به‌نفس او بالاتر مي‌رود و در دعواهاي بعدي مقاوم‌تر خواهد بود.بايد بداند زماني كار به برخورد فيزيكي رسيد، بهتر است دست خود را بالا بياورد و بگويد نزن. با آموزش رفتار به فرزند خود، شما به او مي آموزيد كه در رابطه با ديگران ميتواند حد و مرز مشخصي قرار دهد و از خود دفاع كند. اگر طرف مقابل به كار خود ادامه داد، فرزند شما بايد محيط را ترك كند و از آن کودک فاصله بگیرد. با اين كار به فرزندتان مي اموزد كه انسان هايي در زندگي سر راه ما قرار خواهند گرفت كه دچار اختلالات رفتاري هستند، و عاقلانه ترين واكنش اين است كه با اين افراد درگير نشويم و به آن ها اهمیت ندهیم. ترك كردن محيط نه نشانه ترسو بودن شخص است، و نه دليل بر بي عرضگي و ناتوانی  او مي باشد، تنها نشان ميدهد شخص فرق خوب و بد، و درست و غلط را مي داند و می تواند با عقلانیت کامل تصمیم بگیرد. اگر کودک توسط همسالان خود مورد خشونت قرار گرفت نباید از او دفاع کرد و همچنین نباید به او یاد داد تو هم بزن بلکه باید دفاع کردن را به او آموخت . بدینگونه که والدین نقش کودک شروری را بازی می کنند و از کودک می خواهند که از خودش دفع کند ، بازی بیا تو چشای هم نگاه کنیم ، قیافه مغرور گرفتن ، بازی فرار از دست بچه های قلدر ، به مربی گفتن ، پاسخهای ساده و قاطع بدهد ” خودتی”، “تو اینجور فکر کن “، ” آینه ،آینه” و سپس آنها را تشویق کنید . با کسانی دوست بشه که اونو مسخره نمکنند .
 در آموزش دفاع به کودک کافی است با کودک نقش بازی کنید که مثلا من می خوام به تو حمله کنم و تو باید از خودت دفاع کنی یا فرار کنی یا اینکه بری و یک بزرگتر را درجریان بگذاری . کشتی گرفتن به کودک اعتماد به نفس می دهد می توانید هر از گاهی با او بدون خشونت کشتی بگیرید و اجازه دهید او شما را شکست دهد ودائما به کودک خود این پیغام را بدهید که زدن ، گاز گرفتن و پرتاب کردن ممنوع است . موفق باشید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

12 نفر آنلاین
0 عضو و 12 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 336
بازدید دیروز: 1290
بازدید کل: 10617746
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...