0 امتیاز
172 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
با سلام و خدا قوت
پسر 5 ساله ای دارم که سعی می کنم از روش های مختلف مطالعاتی خوب تربیتش کنم و تاحدودی موفق بوده ام ولی با این حال بعضی مواقع از دست شیطنت هایش در که البته متناسب سنش است و گاهی کوتاهی از من است کم می آورم و پیش پدرش گله می کنم و او هم آدم عصبی و حساسی است و همی جور اگر رهایش کنی بچه را کتک می زند. و معتقد است فقط کتک و فحش و شکستن شخصیت کودک جواب می دهد. با وجود اینکه دارای مدرک کارشناس ارشد حقوق و صاحب مقام است ولی به هیچ کدام از روش های جدید معتقد نیست و حرفش حرف زور است و با وجود آن همه سواد و اطلاعات همیشه مشکلاتش را به خصوص در مورد من   و فرزندم با پدر و مادر کم سوادش در میان می گذاردکه البته آنها هم دانسته و ندانسته رفتار شوهرم را تایید می کنند و پیش آمده شوهرم با کودکم به خانه آنها رفته و بد جوري شوهرم دور از چشم من تنبیه کرده است. از سلامتی کودکم بیمناکم آیا راهی هست که من مانع اینکار او شوم؟ بعضی وقتها اینقدر فشار بهم میآید که راضی به طلاق می شوم ولی مطمئنم که او پسرم را به من نمی دهد. چه کنم؟ ممنون از جوابتان

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
سلام مادر عزیز
 شما با پیشگیری زمینه مداخله همسرتون در امر تربیت را مدیریت کنید والبته اگاه باشید نقش پدر در تربیت پسر بسیار سازنده است وخدای ناکرده پدر را در چشم پسر کوچک نکنید واحترام همسرتون رو در حضور فرزند داشته باشید ونگران نباشید با توکل بخدا وانجام وظایف مادری فرزند خوب ومودب به اداب وصالح تربیت میکنید .
به نکات زیر با دقت توجه کنید :
.كودكتان آینه شماست هر رفتاری كه انجام دهید او با الگو گیری از شما همان عمل را تكرار خواهد كرد پس اگر می خواهید كودكتان صدایش رابلند نكند خودتان نیز در عمل صدایتان را در حد معقول نگه دارید.
احساس دست داده از رفتار او به خودتان را صادقانه به او نشان بدهید مثلا اگر با كاری ناراحتتان كرد این ناراحتی را پنهان نكنید بلكه به او نشان دهید كه ناراحت شده اید.

به آسانی جلوی كودكتان زانو زده و مقابل او بنشینید بگذارید به واسطه حرفایتان توجه او به شما جلب شود نه اینكه به زور او را وادار به این امر كنید.این عمل یكی از مثبت ترین راههای ارتباطی با كودك است.
5.به سخنان او گوش دهید ،نقش یك شنونده خوب را برایش ایفا كنید با گفتن كلماتی همچون من دركت می كنم به او آرامش را هدیه بدهید.
به قولی كه به كودكتان می دهید بیش از هر قولی پایبند باشید،چون باعث شده او به شما اطمینان كند و با شما راحتتر كنار بیاید.برای مثال اگر قول داده اید بعد از تمیز كردن اطاقش او را به پارك ببرید سر قولتان باشید و این كارا انجام دهید.
وسایل با ارزشی كه كودكتان برا بازی به آنها توجه دارد برای آنكه به آنها صدمه ای نرسد از دسترس او دور كنید در این صورت هم خودتان در آرامشیدو هم او خرابكاری نمی كند.
.حد و مرزی برای روابطتان با فرزند خود قائل شوید مثلا در هر كار شخصی او دخالت نكنید. دستورالعملها ،درخواستها و پاسخهای منفی را تا حد امكان كم كنید تا او دچار ناهنجاری فكری و ذهنی نشود.
با او بفهمانید كه با داد و فریاد كاری از پیش نمی برد اگر شما به داد و فریاد او برای در خواست چیزی توجه كنید او تصور می كند كه به این شیوه به آنچه می خواهد می رسد پس تمام خواست های نا معقول خود را اینگونه بیان می كند.
خواست هایتان را راحت و صریح و با ملایمت به گونه ای مثبت با او در میان بگزارید مطمئن باشید حتما انجام خواهد داد برای مثال به جای گفتن در را باز نگذار به او بگوئید عزیزم لطفا در راببند!
بگزارید مسئولیت كارهایش را خود به گردن بگیرد،به این ترتیب به او كمك كرده اید تا در مقابل بر خورد با مشكلات خود تصمیم بهتری بگیرد و در قبال كاری كه انجام می دهد مسئولیت پذیر باشد.
.زیاد انتقاد نكنید چون نتیجه ای جزخستگی خود را به دست نمی آورید .خواسته های خود را در قالب یك بازی ساده به او بگوئید تا او نیز حین انجام بازی به خواسته شما عمل كند.
.به او ارزش دهید و به او نشان دهید كه او نیز برای شما اهمیت دارد.او را در كارهائی كه از پس آنها بر میاد سهیم كنید به این صورت هم اعتماد به نفس او را به كار انداخته اید هم به شما كمك كرده و هم مسئولیت پذیری در او پرورش می یابد.
موقعیت را فراهم كنید تا او خود از حقوقش دفاع كند چون شما همیشه كنار او نیستید كه حق اور را بگیرید او باید خود قادر به این كار باشد.
.لبخند را به چهره فرزندتان هدیه دهید با او شوخی كنید با او بازی كنید و در بازی باعث خنده وی شوید.با یك شوخی ساده می توانید خنده را برای او به ارمغان بیاورید.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

108 نفر آنلاین
0 عضو و 108 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2674
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10524872
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...