0 امتیاز
302 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام.خسته نباشید.خداوند بهتون اجر بده.انشاالله همیشه سالم و تندرست باشید تا همیشه بتونیم از راهنماییاتون استفاده کنیم.بازم ممنونم از شما مشاور محترم.

من یه موضوعی بسیار زیاد ذهن و زندگیم رو درگیر کرده.از شما عاجزانه خواهش میکنم که بهم کمک کنید دلسوزانه.

همسرم مرد خوب.مهربان و دلسوزیه.قلب مهربونو پاکی داره فقط یه مشکل خیلی خیلی بزرگی که هر از گاهی برای چند مدت زندگی ما رو درگیر خودش میکنه این هستش که همسرم وقتی برای سرکار رفتن یا هر کار دیگه ایی که قرار باشه به خاطرش به بیرون از خونه بره اگه در طول مسیر یه خانوم یا دختری رو ببینه که اندام برجسته ایی داشته باشه یا خیلی زیبا باشه یا ارایش غلیظی داشته باشه به هر حال از نظر زیبایی حالا چه صورت و به خصوص اندام زیبا باشه افکار بد میاد به سراغش و زود وسوسه میشه افکاری که میاد به سراغش مثل اینکه مثلا بره نزدیک بشه بهش و دستش رو بزنه بهش یا بره نزدیکش و بهش شماره تماس بده.افکاری مثل این چیزای مزخرف میاد تو ذهنش و زود میگذره.یعنی به هیچ عتوان به هیچ عنوان هیچ کدوم از این افکار رو عملی نمیکنه اما این افکار فقط میاد تو ذهنش و اذیتش میکنه.بعد از اینکه این افکار میاد سراغش حالش خیلی خیلی خراب میشه و از اینکه خودش ازدواج کرده اما باز این افکار به ذهنش خطور میکنه عذاب وجدان میگیره این ناراحتیه بعد از این افکار کل روزمون رو بهم میریزه وقتی میره سرکار کلا تنرکز نداره یا زود عصبانی میشه یا وقتی میاد خونه حالش خوب نیس. یا اشتها برای غذا خوردن نداره.
و زمان هایی که اینطوری میشه و حالش خوب نیس میاد پیشم و چیزایی که تو خیابون دید و افکاری که اومد سراغش رو به من میگه و باهام دردو دل میکنه.و تو این مواقع از من انتظار داره که ارومش کنم و بهش دلداری بدم.اما من اون لحظه که این حرفاشو میشنوم انقد ناخوداگاه ناراحت میشم که نمیتونم ارومش کنم.برای همین خاطر چند بار غیر مستقیم بهم گفته که تو نمیتونی تو این زمان ها که من به ارامش نیاز دارم ارامش بدی بهم.کمکم کنید توروخدا.بهم بگید چیکار کنم بهتره؟
مطمئنم همسرم هیچ وقت هیچ کدوم از این کارها رو انجام نمیده.اما هر زمانی که یه صحنه بد میبینه تو خیابون تا چند روز حالش خرابه و زندگیمون تو اون چند روز اصلا اوضاع خوبی نداره.هم اینکه من همبشه همیشه وقتی باهم میریم بیرون تمام مدت اضطراب دارم که الان یه خانوم با پوشش نامناسب و اندام برجسته نیاد تو دیدمون که همسرم حالش خراب بشه.
توروخدا کمکم کنید.راهنماییم کنید.چیکار کنم برای کمک به همسرم.و اینکه تو اون مواقع ایی که باهام دردودل میکنه من باید ارومش کنم یا مقابله کنم با این افکارش؟
من همش میترسم یه وقت شیطان وارد بشه و کار به رابطه بکشه.امکانش وجود داره؟خودش بهم میگه فقط این افکار میاد سراغم اما من هم میترسم هم اصلا جرات انجام هیچکدوم از اون افکار بدی که میاد سراغم رو ندارم.
لطفا کمکم کنید

2 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
،با سلام بنظرميرسد همسر شما در مدیریت هیجان مشکل دارد،همچنین اگرهجوم افکار  ناخواسته باشد میتواند نوعی وسواس فکری باشد،از ایشان بخاهيد بایک مشاور دراین زمينه مشورت کنند تا اولا به تشخیص دقیقی برسید و دوما مهارتهای لازم را برای کنترل هیجان بیاموزند،شما سعی کنید در چنین مواقعی شنونده ی صبوری بوده،خود را زینت وبه همسرتان از نظر جنسی رسیدگی کنيد
0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
از نظر علم و تجربه ثابت شده است که یکی از عوامل اصلی و ناخودآگاه تحریک و ترشح غدد و هورمونهای جنسی، نگاه است. نگاه به نامحرم هر چند اگر بدون قصد تلذّذ باشد عمل طبیعی و غریزی خود را انجام می دهد و زمینه تحریک شهوت انسان را در زمان نگاه یا بعد از آن ایجاد می کند. تحریک غریزه جنسی به گونه نامشروع نیز آثار شوم و نکبت بار فراوانی بر ابعاد مختلف انسان و جامعه بشری ایجاد می نماید. اسراف، انحراف و هدر رفتن نیروهای فکری ، اجتماعی و معنوی انسان، زمینه سازی سردی روابط خانوادگی (شخصی که نگاه خود را کنترل نمی کند از دست دادن آرامش روانی، و بالاخره گرایش به گناهان مختلف از جمله آثار سوء نگاه حرام است که در عرصه زندگی فردی، خانوادگی و اجتماع ظاهر می گردد. امام علی علیه السلام می فرماید چشم، پیش قراول دل، جلودار فتنه، دام شیطان و نگاه حرام سبب کاشتن بذر شهوت و نهال  است.[۱] نگاه به نامحرم باعث سختی زندگی و زیادی حسرت و افسوس است. قران کریم در این مورد می فرماید: « قُلْ لِلْمُۆْمِنینَ یغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ یحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ  به مۆمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند، و عفاف خود را حفظ کنند :
امام علی(ع) می‌فرمایند: در کشاکش انگیزه‌های شهوت و غضب، عقل بشر تیره و تار می‌شود و فروغ خود را از دست می‌دهد.
هنگامی که طوفان هیجان ها به طرف ما هجوم می آورند و ما خود را در آستانه «استفراغ هیجانی» می بینیم، این نشانه، می تواند رهایی بخش باشد. به عبارت دیگر، هنگامی که خشم، انزجار، تنفر یا شادی، تمام وجود ما را فرا می گیرد و می رود تا در تصمیم گیری ما نقش اساسی ایفا کند، می توانیم برای لحظه ای، علامت ایست یا توقف را در ذهن خود مجسم کنیم. این توقف، امکان نگاه کردن به خود، هیجان و عواقب هیجانی مورد نظر را به وجود می آورد. متأسفانه از آن جا که اغلب اوقات در این حالت، توقف وجود ندارد، بلافاصله به سمت عمل می رویم و به اصطلاح، «عمل زده محض» می شویم.

هیجان ها چنان بر ما غالب می شوند که ما را به سوی عمل موافق یا مخالف یک موضوع، فرا می خوانند و هدایت می کنند.

اگر در چنین لحظه ای، بین تصمیم گیری و احاطه هیجانی، وقفه ای بیفتد و درنگی صورت گیرد و یا تأملی رخ دهد، امکان ملاحظه هیجانی تسهیل می یابد. به یاد آوردن علامت توقف، فاصله ای بین عمل آنی و هجوم هیجان ها ایجاد می کند.

حال اگر این علامت ایست یا توقف و یا هر معنای دیگری را که حاکی از این تأمل است، ملکه ذهن کنیم، یعنی بخش فعالی باشد که امکان دسترسی به آن، مورد نسیان و فراموشی واقع نشود، این معنا می تواند نقش برجسته ای را در مدیریت هیجانی ایفا کند. به عبارت دیگر، زمانی که سیلاب هیجان ها حمله خود را آغاز می کند و ما زیر رگبار هیجان ها قرار می گیریم، به یادآوردن این علامت، می تواند مانع از عمل فوری و آنی شود. به یاد آوردن این علامت، یعنی نگاه کردن به عواقب هیجانی همراه با عمل آنی. در این حالت این سؤالات را از خود می پرسیم: «چه اتفاقی خواهد افتاد اگر خشم من، فعل مرا ایجاد کند»؟ «ثمرات این هیجان، چه خواهد بود»؟ «عواقب عمل مبتنی بر این هیجان، چه خواهد بود»؟ این بازنگری آگاهانه، ما را از گزنه های هیجانی و تأثیرات مسموم آن در عمل، آگاه می کند. به کارگیری اثربخش این فن، مستلزم انجام کارهای زیر است:

الف) علامت توقف یا علامتی شبیه به آن را که معنای تأمل، درنگ و صبر دارد، در ذهن، تکرار و تمرین کنید.

ب) هنگام تجربه هیجانی (اعم از مثبت یا منفی)، این علامت را به یاد آورید.

ج) از خود بپرسید که «اگر این هیجان در این لحظه مرا مدیریت کند، چه اتفاقی خواهد افتاد»؟

د) برای تصمیم گیری، فکر کنید و پیامدهای ناشی از عمل در لحظه هیجانی را پیش روی خود مجسم کنید.

درحقیقت انتقال هیجانات ازچهره به کلام وابراز واکنشی است که میتواند امواج منفی رادفع ورد کند و درددل کردن همسر شما وابراز احساسات ایشان اگر ازجانب شما موضوع بسبارعادی جلوه داده شود وحساسیتی نشان داده نشود بهتر است که زمینه آرامش ایشان رابهمراه دارد
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

367 نفر آنلاین
0 عضو و 367 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1701
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10605325
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...