0 امتیاز
205 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
سلام پسر 4 ساله ای دارم پیش یکه و دختر 3 ماهه دخترم 31 شهریور بدنیا اومد و پسرم 4 مهر رفت پیش دبستانی تاحالا از من جدا نشده بود البته یه دوره 4 ماهه کلاس قرآن رفت هفته ای 3 جلسه ی 1ساعتی که من پشت در منتظرش میموندم قبلا کمی خجالتی بود مثلا در جمع کمی طول میکشید تا بادیگران ارتبط برقرار کنه با بزرگتر ها بیشتر  و راحت تر ارتباط برقرار میکرد اما با همسن و سالانش خیلی کم .مثلا تو پارک تا تعداد زیادی بچه جای سرسره بودن اون نمیرفت .اما از وقتی دخترم به دنیا اومده خیلی شدید شده دیگه تو جمع نمیاد اگه مهمون بیاد خونمون نمیاد و اگه ببیننش گریه میکنه تو مهد اول نمیرفت حالا میره اما همش میگه خجالت میکشم.مربیش میگه اگه کلاس شلوغ باشه خودش چاشتشو از تو کیفش در میاره و میخوره ویا اجازه میگیره و حرف میزنه اما اگه کلاس ساکت باشه یواش در گوش مربی صحبت میکنه شعر هارو تو دلش میخونه تکالیفشو میگه دوست ندارم انجام بدم اما بلاخره انجام میده با بچه ها بازی میکنه اول خودم بردم بایکی از بچه ها پارک که با هم دوست شدن وبعد از اون سر کلاس رفت و با بچه های دیگه هم دوست شد.تو خونه هم خیلی عصبی و حرف گوش نکن شده خواهرشو دوست داره اما گاهی هم از خواب باسر وصدا یا بغل کردنش بیدار میکنه گاهی ناچار میشم دعواش کنم البته بیشتر پدرش دعواش میکنه چون اصلا به حرف گوش نمیده.لطفا راهنماییم کنید. ممنون

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
ژنتیک یکی از علل خجالتی بودن کودکان است برای مثال ممکن است در خانواده‌ای پدر و مادر بگویند که ما هم در این سن به این صورت بودیم . اگر والدین، در برقراری تعاملات اجتماعی کودک با دیگران کمک کنند و مرتب کودک را وارد محیط های جمع کنند یا مرتب بیرون یا پارک ببرند این اوامر باعث برقراری ارتباط بیشتر کودکشان با جامعه شده و باعث می شود حس "خجالت ژنیتیکی" در اثر اکتسابات و تمرین هایی که منجربه تعاملات می شود از بین برود. باید به این مساله توجه داشت که آیا این مهد کودک، تعاملات کودکان را ترغیب می‌کند یا اینکه مرتب به کودکان گوشزد کرده و با  امر و نهی نشستن  و حرف نزدن  را یاد می‌دهد .باید مربی‌های مهد با کمک گرفتن از روانشناس و مشاوره در هفته دو یا سه بار، روی اخلاق کودکان کار کنند و با توضیحات والدین در محیط خانواده و محیط جمع  چگونگی برخورد با این گونه کودکان را  متوجه شوند تا بتوانند بر مشکلات  کم‌رویی کودکان غلبه کنند. برچسب‌هایی مانند اینکه دایم جلوی دیگران عنوان کنیم "بچه ما خجالتی است"، "سلام کردی ؟" و پدر و مادر از طرف بچه به دیگران "سلام"  کنند، از بدترین نوع رفتارها محسوب می‌شود. در حقیقت کار چسباندن یک سطح رفتاری به کودک است و کودک این حرف را در خود می پذیرد که " من یک بچه خجالتی هستم". از دیگر راه های درمان کم‌رویی  بردن کودکان به پارک و محیط های  شلوغ  است . برای تقویت ارتباط تعاملات اجتماعی گام اول این است که اگر بچه ما 5 ساله است در ابتدا با بچه های کم‌سن و هم‌سال خودش ارتباط بر قرار کند و در برقراری ارتباط و دوستی با آنها تشویق شود . این امر باعث می شود که کودک بگوید من می توانم ارتباط برقرار کنم و کم کم اعتماد به نفسش تقویت شود  و بتوانند با بچه های بزرگتر از خودش هم ارتباط برقرا رکند.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

366 نفر آنلاین
0 عضو و 366 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3174
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10606797
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...