0 امتیاز
344 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
سلام.خداقوت.من پسری 4 ساله دارم و دختری 3 ماهه.از اونجایی که برای پسرم خیلی وقت میذاشتم و باهاش بازی میکردم،بعد ازتولد دخترم خیلی مراقب بودیم که پسرم اسیب نبینه.ولی به هر حال من نمیتونم مثل قبل واسش وقت بذارم.مدتیه خیلی ناسازگار شده.البته قبلا هم بدقلقی زیاد داشت ولی حالا خیلی بدتر شده.با اینکه امسال مهد هم میره تعاملاتش با دیگران بدتر شده.تو بازی همش دعواش میشه.یاد گرفته میگه دیگه  باهات دوست نیستم،دوستت ندارم .داد میزنه.خودم میدونم که این مدت امرونهی هم زیاد شده.ولی بهرحال منم تحملی دارم.واقعا درمونده شدم.هم دختر هستو ی عالمه کار هم پسر با کلی توقع.لطفا راهنماییم کنید این همه انرژی رو باید از کجا بیارم.قبلا همیشه با پسرم منطقی حرف میزدم و حرفم رو میپذیرفت ولی حالا نه.در مورد به خود رسیدن و وظایفه همسر بودنم هم که حسابی عقب موندم.لطفا خیلی کاربردی راهنماییم کنید .چطور به همه وظایفم برسم.

2 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
برنامه ای ترتیب دهید كه فرزند اولتان اوقات زیادی را با پدرش تنها باشد.
باید بدانید كه اختلاف سنی خیلی كم ( كمتر از سه سال ) بین بچه ها، همیشه می تواند باعث به وجود آمدن برخوردها و اختلافاتی بین بچه ها شود، چرا كه هر دو نیاز شدید و فراوانی به توجه والدین دارند. پس، در صورتی كه اختلاف سن بین فرزند اولتان با فرزند دوم كمتر از سه سال است، اطمینان حاصل نمایید كه وقت كافی در اختیار بچه اول قرار می دهید تا او احساس كمبود پیدا نكند. به خصوص، او نیاز خواهد داشت كه اوقات زیادی را با پدرش به تنهایی به سر ببرد.
كتابهای مربوط به اطفال شیرخواره و كوچك را برای فرزندتان بخوانید.
 توجه، عشق و علاقه كامل و صددرصد شما معطوف به فرزند اولتان خواهد بود و همین به او كمك می كند كه خودش را با آن موقعیت جدید منطبق و سازگار سازد. كتابهایی را برایش بخوانید كه با به دنیا آمدن بچه های كوچك و اضافه شدن آنها به جمع خانواده مرتبط هستند و در مورد طفل داخل شكم تان با او صحبت كنید. گرچه، ممكن است فرزند اولتان، به طور كامل صحبت های شما را درك نكند. ولی به این شكل، اطلاعات لازم را كسب می كند و در رابطه با ورود بچه جدید به خانواده توجیه و آماده می شود.

 خودتان را آماده مواجهه با بداخلاقی ها، عصبانیت ها، تندخویی ها، بی حوصلگی ها و ترشرویی های او كنید.
اگرفرزند اولتان نق نقوتر، بداخلاق تر و وابسته تر از همیشه به نظر رسید، غافلگیر و شوكه نشوید. او نیاز دارد كه ابراز وجود كند و اطمینان یابد كه جایش در خانواده هنوز ایمن است. با گذشت زمان و ملاحظات خاص شما، فرزند اولتان به جای حسادت نشان دادن از خودش، در رابطه با نقش جدیدش در خانواده، حس تسلط و كنترل پیدا می كند و خودش را با وضعیت جدید سازگار و منطبق می سازد.
 به او یادآوری كنید كه زمانی خودش هم یك طفل شیرخواره و كوچك بود.
به او عكسهای دوران نوزادی اش و هدایایی را نشان دهید كه وقتی تازه متولد شده بود، دریافت میكرد و علاقه و توجهی را به یادش بیندازید كه در آن زمان كسب می كرد.
چند اسباب بازی ویژه و مخصوص برایش بخرید.
خریدن اسباب بازی های جدید برای فرزند اولتان هم مفید و سودمند واقع خواهد شد. چرا كه وقتی فرزند دومتان به دنیا می آید و دنیای توجه و هدایا معطوف او می شود، فرزند اولتان چیزهایی برای خودش خواهد داشت كه سرش با آنها گرم باشد وبه خواهر یا برادر كوچكش حسادت نكند.
فرزند اولتان را تشویق كنید كه ،كمكتان كند.
این عمل به او حس توانایی، كاردانی، شایستگی، لیاقت و توانمندی می بخشد.
به او مزایای خواهر یا برادر بزرگتر بودن را نشان دهید.
0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
فرزند اولتان را درگیر فعالیت هایی كنید كه قادر به انجامشان است و می تواند او را از بچه تازه متولد شده مجزا كند، و به این ترتیب این پیام را به او برسانید كه چون دیگر یك طفل كوچك نیست، می تواند كارهای خاصی را انجام دهد. او را در آغوش بگیرید، درحالی كه برایش كتاب می خوانید عكس هایش را به او نشان دهید، یك جدول یا معمای ساده را باهم حل كنید و دیگر فعالیت هایی را با او انجام دهید كه لازمه و متناسب با سن و رشدش هستند، به این ترتیب، شور و شوق او از بزرگ شدنش و انجام كارهایی ادامه پیدا می كند كه وقتی نوزاد بود قادر به انجامشان نبود، ولی حالا از توانایی انجام آن برخوردار است. خواه بچه جدیدی به جمع خانواده اضافه شود و یا فرزند نوجوانتان به قصد تشكیل زندگی یا ادامه تحصیل، جمع خانواده را ترك كند، همواره تغییر و تحولات در خانواده ها نیازمند سازگاری های بنیادین و ریشه ای روانی، ذهنی، روحی و جسمانی هستند.
پژوهشگران و محققان مسایل خانوادگی، پیدایش این تغییر و تحولات در زندگی روزمره اعضای خانواده را تنش زاترین حالت ممكن معرفی كرده اند. پس، اگر فرزندان نوپا و كوچك تان در خلال این چارچوب زمانی، تا حدی سیر قهقرایی را طی كنند، نبایستی نگران شوید و باید آن را امری طبیعی بدانید كه بسیار موقتی، گذرا و زود گذر است.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

356 نفر آنلاین
0 عضو و 356 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3263
بازدید دیروز: 2653
بازدید کل: 10606886
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...