0 امتیاز
148 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام عليكم
وقتتون بخير
١-من پسرم ٥ سالشه و من شاغلم
از ٦ ماهگي تا دو سالگي پيش مامانم بود و از ٢ تا٣ سالگي پرستار داشت و بعداز اون مهد فرستادمش
خيلي باهوشه ومهربون
جديدا خيلي بازيهاي بزن بزني ميكنه طوري كه همه ميگن بازي رزمي ميكنه
الان يه مدتيه كه زود عصباني ميشه و شروع ميكنه به حرف بد زدن ى يا زدن طرف مقابل حالا ميخواد والدين باشن ي هم سن و سالاش
البته با توجه به موقعيت جديدي كه الان پيش اومده و دخترخاله ها و پسرخاله هاشو بيشتر ميبينه بيشتر شده
وقتي عصباني ميشه طوري داد ميزنه كه با هيچ چيزي ساكت نميشه و تند تند نفس ميزنه و حالت تهاجمي داره
ما خيلي مدارا ميكنيم ولي يه وقتايي به چه كنم چه كنم ميفتم
من واقعا براي ارامش بچم چيكار بايد بكنم
كتاب روانشناسي زياد خوندم ولي توي موقعيتش كه قرار ميگيرم نميدنم چكار كنم ممنون اگر اساتيد راهنمايي كنند
خيلي خيلي  ممنونم
اجرتون با خدا
اویس

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
۱۱- رفتار فرزند اینه رفتار شما و کسانی است که با انها در ارتباط نزدیک است.
اولین اشکال در عدم حضور شماست. مطمینا مهمترین چیزی که برای یک کودک ارامش به ارمغان میاورد حضور دایم مادر است. اینکه او مدتها در زمان حساسی که به شما نیاز داشته حضور شما را در کنارش نداشته است دلیل اصلی میتواند باشد. میتوانید امتحان کنید یک یا دو هفته مرخصی بگیرید و در کنارش باشید. با او بازی کنید و قصه بخوانید و اورا به تفریح و گردش ببرید. تفاوت را پس از زمانی خواهید دید.
اما احتمال دیگر اینست که در جایی مثل مهد یا از پرستارش یا... خشونت را دیده و حس کرده باشد. شما باید درمورد محیط او و همبازیها و کارهایی که میکند بسیار حساس باشید چون او هر چیزی را تقلید خواهد کرد و به ذهن خواهد سپرد. با او در تنهایی صحبت کنید و با محبت دو غالب شخصیتی متفاوت کارهای اورا تقبیح کنید. مثلا قصه ای بگویید و کارهای اورا که شخصیتی از داستان انجام میدهد نکوهش و عواقبش را متذکر شوید.
برای او تفریحات سالم ایجاد کنید و بیشتر در کنارش باشید.در مقابل رفتار بدش با او ساعتی صحبت نکنید و بگذارید شرطی شود و بداند که با رفتار بدش اینگونه تنبیه خواهد شد.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

45 نفر آنلاین
0 عضو و 45 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3687
بازدید دیروز: 1449
بازدید کل: 10540289
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...