0 امتیاز
343 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام مشاورعزیز
ببخشی مزاحمتون میشم مشکل بزرگی دارم که افسرده وغمگینم کرده ونمیدونم چه کنم توگروه چن تا ازدوستام هستن که بهتردیدم خصوصی حرفاموبزنم
شوهری دارم بسیارچشم چرون وهیز اونقدرخیره نگاه غریبه هامیکنه که عصبیم کرده بارهاتصمیم گرفتم هیچ جانرم چون باناراحتی ازکاراش خونه میام  همسایه ودوست واشنا بهم گله میکنن ومیگن شوهرت اینقدرباپررویی نگامون میکنه که شرممون میشه ومن جز شرمندگی حرفی نداشتم که بگم بارها بهش گفتم دعوامون شده وباعربده کشی ساکتم کرده تازگیامیگه دیگه میخام بخاطراینکه تواذیت میشی ترک کنم ولی حتی برایه روزهم نمیتونه مشاوره بردمش دوساعت باهاش حرف زدامافایده ای نداشت بخدانمیدونم چکارکنم همش دلم میخادازش انتقام بگیرم وناراحتش کنم حتی دلم نمیخادکنارش بخوابم فقط دایما فکرمیکنم چه جوری انتقام این کاراش وفحشها وکتکای گذشته روازش بگیرم اینم بگم که ازدواج ماعاشقانه بود ودوران نامزدی عاشقم بود والان شوهرم چهل وپنج ساله شه ومدتهاهم تریاک الیته تفنی مصرف میکردسه تاپسرهم دارم ونمیتونم طلاق بگیرم شوهرم اسلحه ش عربده کشیه بخدابارهاقبل از اومدنش به خونه ارایش میکنم اما او اصلا متوجه من  نیس واینقدرتواژانس دیده که من انگاروجودندارم توروخدا راهنماییم کنیدشاید راهکارشماباعث ارامشم شد

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)

سلام 

رفتار هر انسانى متأثر از ويژگى‏هاى شخصيتى او است، اگر روح تقوا بر شخصيت فردى حاكم باشد، رفتار او نيز رنگ معنوى اخلاقى دارد و نگاه كردن از اين قاعده مستثنا نيست بنابراين كنترل چشم تابعى از روح تقوا است كه اگر در آدمى پديدار شد، به تبع آن كنترل چشم نيز به دنبال آن خواهد آمد. راهى كه گناه نكردن را در طول زندگى تضمين كند، براى افراد عادى بشر سهل نيست؛ زيرا انسان موجودى مختار و داراى تمايلات گوناگون است. در عين حال با عزمى آهنين و مبارزه‏اى دائمى و تدريجى با نفس، مى‏توان به چنين جايگاه رفيعى دست يافت. شرايط محيطي نيز تأثير زيادي در رفتارهاي انساني دارد. قطعا حضور همسر شما در كشوري اسلامي با ظاهري مقيدتر به آموزه‌هاي دين، رفتاري متفاوت از آنچه در كشور غير اسلامي است را درپي دارد.
اين نكته اساسي‌ را بايد در نظر داشته باشيد كه با اين فرض كه نگاه او، شهوت آلود باشد (كه اين مطلب براي شما هم ثابت نيست) شما در جايگاه آمر به معروف و ناهي از منكر هستيد؛ نه كسي كه بخاطر گناه ديگري، سوهاني باشد براي از بين بردن توان روحي و جسمي خود و طرف مقابل. نهي از منكر نيز داري مراحل خاص خود است كه قطعا شما فراتر از آن، وظيفه‌اي نخواهيد داشت. شما ابراز ناخشنودي خود را از اين امر هم با ناراحتي و هم با تذكرات رفتاري و كلامي ابراز داشته‌ايد. حق برخورد فيزيكي هم نداريد. پس بايد چه كنيد:
1. هرگز در اين مورد در مقابل ديگران با او صحبت نكنيد و تذكر ندهيد.
2. اين مطلب را با نزديكان خود درميان نگذاريد، مگر افراد رازداري و آگاهي كه بتوانند روي همسر شما تاثير داشته باشند و او را از اين رفتار بازدارند؛ آنهم بصورتي كه نفهمد شما با نفر سوم صحبت كرده‌ايد.
3. وظايف خود را به عنوان همسر به خوبي انجام دهيد.
4. رابطه عاطفي خود را با همسرتان گسترش دهيد. (در صورت ابراز تمايل در مكاتبات بعدي، آنها را تقديم نگاهتان خواهيم نمود)
5. به ظاهر خود در خانه و هنگام حضور او برسيد. آنگونه آرايش كنيد و لباس بپوشيد كه او دوست دارد.
6. به بهانه‌هاي مختلف او را از ديدن فيلمهاي مذكور بازداريد؛ مثلا به ديدار دوستان مورد اعتماد برويد، فيلم مناسبي تهيه كنيد و با هم ببينيد و ...
7. در موقعيت‌هاي مناسب عاطفي، با لحني آرام به او تذكر دهيد و هرگز در اين مورد با او مشاجره نكنيد.
8. احتمالا مجالسي مذهبي هم وجود دارد كه بتوانيد در انها حضور يابيد. اگر همسرتان امتناع مي نمايد مي‌توانيد از مسوولين چنين مجالسي بخواهيد كه به بهانه كمك در موقعيتي كه همسرتان در آن تبحر دارد يا علاقمند است، او را به چنين محافلي بكشانند.
9. او را تشويق به مطالعه پيوسته در عوالم پس از مرگ و احوال برزح و قيامت نماييد.
10. او را به انجام فرايض ديني (بويژه نماز) ترغيب نماييد.
11. سعي كنيد ارتباط جنسي خود را متنوع و بيشتر نماييد.
12. خود شما نيز مواقب ارتباطات كلامي و بصري خود در مقابل نامحرم باشيد تا بهانه‌اي براي او نباشد.
13. نصب تصاوير معنوي در خانه نيز (در صورتي كه به تنش با او نمي‌انجامد) مفيد است.
14. در روايتى از امام عسكرى(ع) آمده است: «برگرداندن صاحب عادت از عادتش مانند معجزه است». بحارالانوار، ج‏14، ص 38. پس صبور باشيد و در اين راه از توكل به خدا و توسل به ائمه (عليهم السلام) غافل نشويد.

به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

225 نفر آنلاین
0 عضو و 225 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 1176
بازدید دیروز: 994
بازدید کل: 10602150
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...