0 امتیاز
742 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
سلام. ممنون از اینکه به سوالاتمون جواب میدید. من یه دختر ۲۴ ساله هستم. من یه مشکلی تو زندگیم دارم اونم اینه که به شدت از بچگیم از پدرم میترسیدم و دوسش نداشتم. چون تو همون بچگیم برادرامو به خاطر اشتباهاتشون به شدت کتک میزد و منو خواهرم رو هم چند باری کتک زده که با وساطت مادرم دست برمیداشت. در نوجوانی برادرم که نمراتش کم میشد اصلا باهاش صحبت نمیکرد و اصلا حتی یه بارم پیش مشاور نبردش. فقط کتکش میزد و میگفت بچه باید با کتک ادم شه. هر دفعه ام میگف شماها ادم نیستید و عرضه هیچ کاری ندارید. درصورتی که منو خواهرم خیلی مهارتا داریم. اما اصلا اینا رو نمیبینه. سر هرکار کوچیکی بدترین توهین هارو بهمون میکنه و کلا امید زندگی توی من نیست. من الان یک ساله عقدم. اما انقد رفتار پدرم بده باهام که همش افسرده ام. پدرم یه شدت از ابراز علاقه بدش میاد و اگر شوهرم دستمو بگیره دعوام میکنه. هیچوقت با مادرم محبت امیز صحبت نمیکنه و همیشه عادیه. هیچوقت جلوی دیگرانهوهوامونو نداشت. میدونم که میگید پدره و زحمت کشیده. ولی الان این حال خرابمو چیکارکنم من؟ من حتی دوس ندارم یه ریال برای جهازم از پدرم پول.بگیرم ولی چون پولی ندارم مجبورم بگیرم. واقعا تو دلم دیگه هیچ علاقه ای به پدرم نمونده و پولش رو هم تاجایی استفادع میکنم که ضروریه. انقدر افسرده شدم که همسرم کلافه شده از دستم. البته همسرم از هیچ کدوم این هایی که گفتم خبر نداره و فکر میکنه به خاطر فشار درس و دانشگاه اینجوری شدم. خیلی از زندگیم خسته ام. برادرمو میبینم که واقعا زندکیش خراب شده و هیچ امیدی به ایندش نداره.برداردم تو بچگیش خیلی استعدادا داشت اما هیچکدوم بهش بها داده نشد. ما بچه های بدی براش نبودیم.... ولی اون خیلی در حق ما بد کرد..:-(

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)

سلام

1- احترام به والدين واجب است و ما به عنوان فرزند وظيفه داريم كه به والدين خود احترام بگذاريم حال اگر پدر يا مادر خودشان حرمت خود را مي شكنند و باعث تخريب شخصيت خود مي شوند حرف ديگري است ولي در عين حال دليل بر اين نمي شود كه ما مجاز هستيم به آنها اهانت كنيم. به قول ابن سينا اشتباه را با اشتباه نمي توان پاسخ داد. زيرا اگر شما 100 پاسخ اشتباه به يك اشتباه بدهيد حاصل آن مي شود 101 اشتباه. فرض كنيد پدر شما در رفتارش كاملا در اشتباه است. آيا برخورد متناسب با اشتباهات او اين است كه مقابله به مثل شود يعني رفتار نامناسبي با او شود؟!
2- به نظر مي آيد راه حل اساسي اين است كه رفتارهاي او را ريشه يابي كنيد، عوامل گوناگوني ممكن است باعث بروز اين رفتارها باشد كه ما به برخي از آنها اشاره مي كنيم :
1- تربيت ناصحيح خانواگي؛ يعني در يك خانواده متخلق به اخلاق انساني و اسلامي رشد نكرده، طبيعي است نبايد از او انتظار داشت كه انساني با شخصيت و رفتارهاي سنجيده باشد .
2- معاشرت با دوستان و همكاران بد؛ كه در اين صورت بايد به نحوي ارتباط او را با آنها كاهش داد و دوستان مناسب و همكاران خوب جايگزين آنها كرد. 3
- گاهي اوقات بيماري هاي جسماني يا رواني موجب اختلالات رفتاري مي شود كه در اين صورت بايد با يك روان شناس يا روان پزشك مسأله را به صورت حضوري در ميان گذاشت و با مشاوره از راه دور و از طريق پرسش و پاسخ نمي تواند مسأله را حل كرد.
4- گاهي اوقات رفتارهاي نامناسب ديگران باعث بروز اين رفتارها مي شود.
5- گاهي اوقات مشكلات اقتصادي و فشار گراني در بروز چنين رفتارهايي نقش دارد.
6- بعضي از اوقات نيز برخوردهاي نسنجيده، لج بازي ها و بگو مگوهاي در خانه با او باعث چنين پرخاشگري ها مي شود. در هر حال حل مشكل وقتي ميسر است كه اول مشكل ريشه يابي شود و سپس دنبال راه كارهاي عملي براي حل آن بود.
7-در پايان باز هم توصيه مي كنيم اگر پدر شما حريم خود را يا حريم خانواده را مي شكنند شما به خودتان حق ندهيد كه به او بي احترامي كنيد زيرا نه تنها مشكلي حل نخواهد شد بلكه حرمت شكني ها عموميت پيدا مي كند و ديگر هيچ حريمي براي خانواده باقي نخواهد ماند. در حالي كه اگر شما با صبر و تحمل اين حريم را حفظ كرديد حداقل يك پناهگاه و يك ديوار از چهارديواري حريم خانه محفوظ مانده و به همان ميزان آسيب پذيري اهل خانواده كمتر خواهد شد.
8-  بهتر است  هدايت و عاقبت بخيري او را از خداوند طلب نماييد .
9- نا گفته نماند كه هيچ كارو عمل خيري بي پاداش نيست و تحمل اذيت و بد زباني پدرتان موجب ترفيع درجه شما و رشد معنوي و روحي شما مي شود و اين موضوع عاملي براي تربيت روحي و معنوي شما است .اجازه ندین این افکار ورفتار ها زندگی شمارو تحت تاثیر قرار دهد وهمسرتان از شما زده  وخسته شود .الان بفکر ساختن زندگی سالم وبا نشاط بباشید وبا یادگیری مهارتهای زندگی وهمسرداری شما نمونه باشید 

به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

8 نفر آنلاین
0 عضو و 8 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 2431
بازدید دیروز: 6368
بازدید کل: 10530995
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...