0 امتیاز
300 بازدید
در خانواده(تشكيل،تحكيم،تعالى) توسط
نمایش از نو توسط zrastegar
من سه ساله ازدواج کردم یه پسر 2 ساله دارم. شوهرم یه سالی میشه نماز نمیخونه فیلمهای و عکسهای مبتذل میبینه بیخود عصبی میشه و عصبانییتشو تو پسر و وسایل خونه خالی میکنه، پسرمو میزنه ظرفامو میشکنه وسایل خونه و یخچالو میریزه بیرون و لگد میزنه بهشون میگم چرا ایکارو میکنی جوابی نمیده، میشینم گریه میکنه و بهش اهمیت نمیدم بی توجهی من هم بیشتر عصبیش میکنه تاحالا ده تا گوشی خریده و خراب کرده، بعداز چندساعت که درست میشه ازش میپرسم چرا اینطوری میکنی میگه تو رو خیلی دوست دارم نمیتونم تورو بزنم عصبانیتمو تو وسایلا خالی میکنم دست خودم نیست نمیدونم چرا اینطوری شدم از این دنیا خستم چرا خدا بهم پول نمیده منم هرچی باهاش حرف میزنم که توجیه بشه خداروشکر کنه بازم بقیه رو مبینه.( دوران مجردیش قاری قرآن و اهل مسجد بوده ولی الان میگه خدا چرا این همه نماز خوندم چرا بهم پول نمیده آخه وضعیت مالی خونوادش ضعیف بوده). الانم تو کارش خیلی بی عدالتی میشه بیشتر عصبیش میکنه و منم به فیلمهایی که میبینه گیر میدم، مشاوره هم قبول نداره...لطفا کمکم کنید زندگیم داره بهم میخوره دوسش دارم؟

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
دوست عزیزشما شما باید به دنبال دلایل رفتارهای همسرتان باشیدو با از بین بردن ان عوامل زمینه تغییر را برای همسرتان فراهم کنیدشما به عنوان همراه بسیار میتوانید تاثیر گذار وکمک کننده به همسرتان باشید چرا که همین علاقه زیاد ایشان به شما به عنوان مهمترین مسیله در موثر بودن شماست پس با توکل بر خداوند وسعه صدر در جهت کمک به همسرتان قدم بردارید با اقدامات زیرشروع کنیددر ضمن بی توجهی وبد رفتاری شما نتیجه بدتری خواهد داشت رفتار شما با وى بايد به گونه‏اى باشد كه تحت تأثير اخلاق، عواطف و نحوه برخوردتان قرار گيرد تا جايي كه به افكار و انديشه‏هاي شما - به عنوان يك فرد نماز خوان علاقه‏مند شود و با نفوذ در قلب و دل او بتوانيد تغييري در فكر وانديشه وي ايجاد كنيد؛ بنابراين ابتدا با عمل خود او را تشويق به نماز اول وقت و اعمال عبادي كنيد يعني خودتان نمازتان را سر وقت بخوانيد و ساير احكام واجب را به همين صورت انجام دهيد و با عمل به دستورات الهي او را دعوت به كارهاي خوب و انجام وظايف شرعي كنيد.
هر شخصى يك نقطه پذيرش و به قول معروف «رگ خوابى» دارد، سعى كنيد اين رگ خواب و نقطه پذيرش را به دست آوريد و از اين كانال وارد شويد و هدف خود را تعقيب كنيد و لذا به صرف اين كه بايد شخصى را هدايت كرد بسنده نكنيد بلكه با مطالعه بر روى خصوصيات وى ؛ راه نفوذ در او و جلب نظر او را به دست آوريد سپس زير بناهاى فكرى وي را مورد بررسى قرار داده و در اصلاح آن بكوشيد. ديدگاه فرد در مورد خداوند، جهان هستى، انسان، معاد و امورى است كه داراى نتيجه مستقيم بر عملكرد افراد مي باشد. پس بايد به تقويت و اصلاح اين مبانى كوشيد.
 حرف هاي اميدواركننده بزنيد.
رفتار دوستانه اي داشته باشيد
زمان های خالی همسرتان را با تفریحات سالم پر کنید
فضای خانه را شاد کنید
به تماشاي فيلم هاي كمدي و مطالعه كتاب هاي سرگرم كننده بپردازيد.
فعاليت هاي بدني را از ياد نبريد
ميان «تنهايي» و «در جمع بودن» تعادل برقرار كنيد
 آيات يا احاديثي كه در مورد اهميّت نماز است در معرض ديد او نصب كنيد.
در صورت همكاري با شما ولو يك گام، ايشان را مورد تشويق قرار دهيد.                                                                                                              براي اصلاح و هدايت همسرتان از ابزار احساس و عاطفه استفاده كنيد خصوصا كه گفته ايد ايشان علاقه بسياري به شما دارد.
 براي بكارگيري از اين ابزار بايد موارد ذيل را مورد توجه قرار دهيد :
از پيوند عاطفي كه در روابط زناشويي داريد استفاده نمائيد .
از اتفاقات پيراموني خود جهت راهنمايي وي استفاده كنيد به عنوان مثال شنيدن خبر مرگ ناگهاني دوستان و آشنايان و فاميل معمولا بسيار بر روي افراد تاثير مي گذارد و شما مي توانيد در چنين موقعيت هايي متذكر شويد كه مرگ معلوم نيست چه موقع به سراغ ما بيايد و چه بسا فرصت جبران گذشته را به ما ندهد و اگر ما دست خالي به آن دنيا برويم سرنوشت بسيار بدي پيدا خواهيم كرد ؛ پس چه خوب است تا زنده ايم فرصت را غنيمت شمرده و براي خود ره توشه اي ذخيره نمائيم .
مسئوليت بعضي برنامه هاي نماز را به وي بسپاريد مثلا از او بخواهيد تا وقت نماز را به شما ياد آوري نمايد .
 تمام انتظارات و خواسته هاي خود را در قالب محبت و دوستى بيان كنيد.
 هرگز وى را سرزنش نكنيد و از طريق نكوهش و سرزنش نخواسته باشيد افكار و انديشه هاى خود را به وى منتقل و يا تحميل كنيد.
صفات پسنديده و نقاط مثبتي كه در ايشان هست را مد نظر قرار دهيد و همواره ايشان را به خاطر آن ويژگي هاي مثبت مورد احترام و تكريم قرار دهيد.موفق باشید
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

114 نفر آنلاین
0 عضو و 114 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 3808
بازدید دیروز: 1369
بازدید کل: 10526006
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...