0 امتیاز
751 بازدید
در فرزندآوری ، فرزندپروری توسط
ویرایش شده توسط zrastegar
س.من یه دوقلو دختر دارم دوساله نیم هستن قل دومی خیلی حسادت داره نسبت به خواهرش منم هرراهی رفتم که بتونم بهش بفهمونم که حسادت خوب نیست متاسفانه موفق نشدم
لطفاً تواین زمینه منو راهنمایی بفرمایین

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
با توضیحات مختصری که ارائه نمودید و اشاره نکرده اید که این رفتار بیشتر در چه مواقعی در کودکتان دیده می شود با این حال حدس می زنم از مشکل رایج کودکان در این سن یعنی حسادت دخترتان رنج می برید و آن را با علائمی همچون حساسیت و زودرنجی شناخته اید. در ادامه راهبردهایی برای برطرف کردن آن عرض خواهم کرد.
در سنین 2 تا 5 سالگی حسادت مانند سایر عواطف شدید است و بیشتر این کودکان را دختران تشکیل می دهند . ومنشا حسادت یا درست تر بگویم تشدید کننده ی حس حسادت غالبا محیط و خانواده است. اطرافیان کودک با رفتار نادرست خود این حس را در کودک تقویت می کنند و در نتیجه برای خود و کودکشان مشکلاتی را به وجود می آورند. پدر و مادری که برای کودکان خود ، بر اساس سن و جنس ، امتیازاتی قائل می شوند برای آنها خطر ایجاد می کنند . درست است که همه ی کودکان یکسان نیستند و برخی از کودکان از موهبت خاصی برخوردارندو استعداد بیشتری دارند یا زیباترند، اما توجه بیش از حد پدر و مادر به آنها مسلماً باعث تشدیدحس حسادت در کودکان که از آن موهبت ها و استعدادها بی بهره هستند می شود.موفق باشی
توسط
سلام وقت بخیر،بسیار سپاسگزارم.
دخترم یگانه هرچیزی که میخوام بهشون بدم جدا جدا براشون میزارم مثل هم به اندازه ی هم ولی اون باز راضی نميشه ظرفه خودش رو باظرف یکتا عوض میکنه بازم قانع نميشه تو ظرف یکتا دس میکنه از غذای اون یاهرچیزه دیگه ای که باشه مثلا میوه وپسته براشون میزارم از تو ظرف یکتا برمیداره وتوظرفه خودش میریزه،همیشه بااین رفتارش مشکل دارم.هرجا که مهمانی جاییم که میریم همین رفتارش روداره.هرچیزی که نمیخوام بهش بدم گریه میکنه خیلی بد صداش رو میبره بالا منم مجبورمیشم خواسته شو برآورده کنم لطف میکنید بیشتر راهنماییم کنید ممنون میشم
توسط zrastegar (228هزار امتیاز)
والدین باید تلاش کنند نیازهای دوقلوها را در هر زمان رفع کنند و در هر زمان به نوبت یکی از آنها را مدنظر قرار دهند؛ در مرحله نخست، رفع نیاز قل اول و مرحله دوم رفع نیاز قل دوم را در نظر بگیرند تا احساس تبعیض و حسادت و در نهایت ناکامی در دوقلوها ایجاد نشود.
هر چند دوقلوها شباهت‌ها و یکسانی‌هایی با هم دارند ولی باید آنها را به عنوان دو انسان متفاوت با علایق، طرز تفکر، باورها و اعتقادات جدا در نظر بگیریم و نیازهای آنها را با تقدم و تاخر صحیح، رفع کنیم.
تربیت دوقلوها، شبیه به کودکان عادی است ولی به دلیل این‌که شبیه هم هستنند باید به تقدم و تاخر رفع نیازهای آن توجه شود. این تقدم و تاخر در رفع نیازهای دوقلوها، موجب شکل‌گیری شخصیت خاص در آنها می‌شود.
 تقدم و تاخر در رفع نیازهای کودکان دوقلو از سوی والدین موجب ایجاد حسادت نسبت به همدیگر در میان آن دو می‌شود؛ اگر مادر نیاز تشنگی یکی از دوقلوها را رفع کند، دیگری به مادر نگاه می‌کند و منتظر می‌ماند و اگر نیاز او دیر برآورده شود موجب حسادت او خواهد شد.
والدین باید نیازهای دوقلوها را همزمان رفع کنند و یا بلافاصله بعد از رفع نیاز اولی، نیازی دیگری را هم رفع کنند تا موجب تبعیض یا نگرش تبعیض‌آمیز در کودک دیگر نشود.
نکته‌ای که باید به آن توجه کنند این است که دوقلوها از نظر ظاهری شبیه هم و دارای ویژگی‌های یکسانی هستند و به دلیل مسایل ژنتیکی خلق و خوی متفاوتی نسبت به بچه‌های عادی دارند، به طور مثال اگر یکی از دوقلوها دختر و دیگری پسر باشد، نیازهای آنها کاملا متفاوت خواهد بود و والدین نمی‌توانند رفتار یکسانی با دوقلوهای خود داشته باشند.
 
 
 مردم از دوقلوها انتظارهای یکسانی دارند و فکر می‌کنند اگر قلوی اول توانمندی ریاضی بالایی دارد پس قلوی دیگر نیز باید چنین توانمندی داشته باشد؛ این در حالی است که دوقلوها با وجود شباهت، دارای توانمندی و توانایی متفاوتی هستند و والدین باید انتظارات خود را از آنها معقول کنند و توقع یکسانی از آنها نداشته باشند.
: والدین با توجه به نیازهای فردی دوقلوها، باید سعی کنند همسان با آنها رفتار کنند و انتظاراتشان از دوقلوها یکسان نباشد. دیده می‌شود که در خانواده‌ها برای دوقلوها لباس‌های یکسانی می‌گیرند که این طرز تفکر والدین درست نیست، بلکه والدین باید توجه کنند با هر کدام از دوقلوها با توجه به علایق و استعداد و طرز تفکرشان، چگونه رفتار شود.
به قرآن ناطق (عج) - سیستم پرسش و پاسخ خوش آمدید, مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از کارشناسان و حتی دیگر کاربران عزیز این مجموعه!

4.3هزار سوال

4.9هزار پاسخ

673 دیدگاه

3 کاربر

5 نفر آنلاین
0 عضو و 5 مهمان در سایت حاضرند
بازدید امروز: 913
بازدید دیروز: 2239
بازدید کل: 9836206
"راهنمای ارسال سوال" - به منظور بررسی سوالات مشابه خودتان بر روی علامت ذره بین کلیک کرده و کلیدواژه ای از مشکل و سوال خود را در سوالات جست و جو کنید. - بعد از اطمینان از غیرتکراری بودن سوالتان، به قسمت "پرسش سوال" بروید عنوان سوال خود را با حداقل 12 کاراکتر در قسمت عنوان سوال تایپ کنید - از دسته بندی ها ، دسته ی بانوان بصیر را انتخاب و با توجه به موضوع سوالتان زیر دسته مناسب را انتخاب کنید متن اصلی سوال را وارد کنید . - درصورت تمایل به دریافت جواب سوالتان از طریق ایمیل ، ایمیل خود را وارد کنید در غیر این صورت بخش مربوطه را خالی بگذارید برای اینکه سایت از حقیقی بودن سوال مطمئن شود ، تیک گزینه “I am not robot” را بزنید. - با کلیک بر روی گزینه پرسش سوال، سوال شما برای مدیریت ارسال می شود و در صورت صلاح دید پاسخ مناسب درج خواهد شد و شما در صفحه اصلی سوالات می توانید سوال و پاسخ خود را مشاهده کنید.
...